Slik sikkerhetskopierer du Samsung Galaxy S5 til PC

Har du en Samsung Galaxy S5 nylig og vil lagre viktige telefondata på en datamaskin som sikkerhetskopi? Hvis svaret er ja, fortsett å lese! Det kan hende du får problemer hvis du mister viktige data, for eksempel kontakter, bilder og e-post. Den beste måten å unngå problemer er å ta sikkerhetskopi av alle dataene på datamaskinen din. Du kan bruke noe av tredjepartsprogramvaren som er tilgjengelig, men vi anbefaler MobileTrans, som lar deg ta sikkerhetskopi av alt innholdet du har på Samsung Galaxy S5. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du sikkerhetskopierer Samsung Galaxy S5 til PC ved hjelp av MobileTrans.

Før vi forklarer hvordan du sikkerhetskopierer Samsung Galaxy S5, vil vi snakke om EFS (Encrypting File System).

Hva er EFS?

EFS er en systemkatalog som inneholder enhetens essensielle informasjon som IMEI, trådløs enhets MAC-adresse, basebandversjon, produktkode, system-ID og NV-data. Hvis EFS-katalogen er ødelagt eller mistet, vil telefonen eller nettbrettet sikkert miste IMEI-nummeret og trådløs- og nettverkstilkoblingen. Du kan spørre hvordan og hvorfor kan EFS-dataene på enheten din gå tapt eller bli ødelagt? Svaret er ganske enkelt, og grunnen kan være en vågal aktivitet fra din side. Noen ganger er å blinke en tilpasset kjerne (som rapportert av noen brukere) og i de fleste tilfeller å installere en tilpasset ROM ansvarlig for EFS-datatapet.

Se også: Gjenopprett Galaxy IMEI # og Fix Ikke registrert på nettverk

Slik sikkerhetskopierer du Samsung Galaxy S5 til PC

www.topsoftreviews.net

Trinn 1: Koble Samsung Galaxy S5 til datamaskinen din (for Windows)

Installer MobileTrans på datamaskinen og start den. Gå til brukergrensesnittet og koble mobiltelefonen din til datamaskinen via USB-kabel. Velg alternativet “Sikkerhetskopiere telefonen” på hjemmesiden.

Trinn 2: Begynn å ta sikkerhetskopi av Samsung Galaxy S5 til PC

Du er på sikkerhetskopi-panelet. Du kan fritt ta sikkerhetskopi av viktige data til datamaskinen din, for eksempel kontakter, musikk, videoer, bilder, noen apper, etc. Bare merk av for elementene du vil sikkerhetskopiere, og klikk på "Start kopi" -knappen for å starte Galaxy S4-sikkerhetskopien.

Hvis du vil gjenopprette telefonen fra den lagrede sikkerhetskopien, går du til hjemmesiden mens telefonen er koblet til datamaskinen. Få deretter “Gjenopprett sikkerhetskopiene” og velg et sikkerhetskopifilformat i rullegardinlisten. Etter at du har funnet den lagrede sikkerhetskopifilen du vil gjenopprette til telefonen, klikker du på "Start kopi" for å overføre dataene fra sikkerhetskopifilen til telefonen.