En ny GTA Online-oppdatering kan foreslå utgivelsesdato for GTA 6

Spillemiljøet venter spent på en kunngjøring fra Rockstar Games angående lanseringen av den neste tittelen i Grand Theft Auto-serien - GTA 6. Det har gått seks år siden GTA 5 og GTA Online ble utgitt, og det har ikke vært noe ord fra Rockstar angående et nytt GTA-spill.

I Rockstars forsvar var det opptatt med oppfølgeren til den populære Red Dead Redemption-tittelen. Det er også rykter om en Bully 2 i verkene. Samfunnet ser imidlertid ut til å være mer begeistret for GTA 6 enn noe annet og med rette. GTA 5 var en massiv hit på grunn av sin interessante historie, og GTA Online er fremdeles morsomt å spille når nye moduser og oppdateringer blir gitt ut.

GTA Online mottar sin siste oppdatering i desember

Nylig har det kommet nye oppdateringer som kan gi oss noen hint om GTA 6. En Rockstar Games-lekker Tezfunz2 hevder at Rockstar snart vil gi ut den endelige oppdateringen for GTA Online-tittelen. Siden GTA Online er den elektroniske versjonen av GTA 5, kan det bety at Rockstar planlegger å gi ut GTA 6 med sin online variant.

Ryktene kommer fra oppdateringer i Steam-databasen, som vises når det er en ny oppdatering for GTA Online. Etter oppdateringen, som forventes utgitt i desember 2019, vil Rockstar gå videre til andre titler som den potensielle GTA 6 eller online-versjonen av Red Dead Redemption, som lekkasjen tror kan skje.

Det er rykter om at Red Dead Redemption 2 kanskje kommer til PC og Googles strømmetjeneste -Google Stadia snart. Den er for tiden tilgjengelig på PlayStation 4 og Xbox One-konsollene. GTA 5 ble også hentet nylig av Sony for sin PlayStation Now-strømmetjeneste.

GTA 6 rykter og oppdateringer

Med forventning kommer rykter og de har gått overdrive i 2019. Vi ser GTA 6 lekkasjer på nesten hvert spillforum, Reddit er den viktigste plattformen.

Ulike rykter hevder at GTA 6 vil bli utgitt i 2020 og det nye spillet vil ha base i Vice City. De antyder også at det nye spillet i utgangspunktet vil bli utgitt som et eksklusivt for Sonys neste generasjons spillkonsoll - PlayStation 5.

Et rykte antyder at den nyeste Rockstar Games-tittelen vil inneholde en mannlig og en kvinnelig hovedperson i stedet for tre mannlige karakterer som GTA 5. Spillet rapporteres også å ha et jaktende minispel og ville dyr som Red Dead Redemption 2. Alle disse ryktene og lekkasjer er rent spekulative uten bevis overhodet. Vi venter fortsatt på et offisielt ord fra Rockstar angående GTA 6.

 

Legg Igjen Din Kommentar