Hvordan fikse LG V10 overopphetingsproblemer

Er din nye LG V10 overoppheting veldig ofte etter kort bruk? Det du trenger å gjøre er å begynne å implementere de nedenfor nevnte løsningene og bli kvitt LG V10-overopphetingsproblemet. Enhver elektronisk enhet blir sikkert varm etter en lang brukstid, men ting bør ikke overses når enheten begynner å bli varm. Da dette etter hvert kan skade andre deler av smarttelefonen og kan forårsake andre problemer og feil på enheten din.

De vanligste årsakene og løsningene ved LG V10-overopphetingsproblemet blir forklart her.

Se også: Slik løser du Wi-Fi-problemer med LG V10

Potensielle rettelser for LG V10 Overoppheting

Løsning 1: Start på nytt

En av hovedårsakene til at LG V10 blir varm etter kort brukstid er ingen hvile. Husker du faktisk når du sist har slått av eller ellers startet enheten på nytt? Det kan være at du bruker telefonen hele dagen med å spille spill, se på filmer og bruke andre apper mens den holder på å lade hele natten. Da er dette åpenbart at telefonen din blir varm uten åpenbar grunn. For å holde en hvilken som helst telefon i god stand det du trenger å gjøre er å starte enheten på nytt en gang i løpet av 2-3 dager og også gi den litt hvile av og på.

Løsning 2: Fjern saken hvis du bruker den

Å bruke penger i en beskyttelsessak er uten tvil en god investering som beskytter enheten mot fall og ulykke, men dette kan fungere som årsaken til overoppheting noen ganger. Så bare ta ut LG V10 en gang fra saken og se om den kan løse problemet. Hvis ja, så hold telefonen ut av saken og la den ha frisk luft veldig ofte, mens du også kan gå for å ha en annen sak for å bli kvitt problemet med overoppheting.

Løsning 3: Deaktiver unødvendige funksjoner og funksjoner

Animert bakgrunn ser bra ut på den splitter nye LG V10-enheten, men for mange funksjoner som er aktivert på en gang, kan føre til at telefonen fungerer sakte mens den blir varm uten grunn. For eksempel, hvis det animerte tapetet på enheten din blir aktivert med flere widgeter, for eksempel klokkewidget, musikkwidget, kalenderwidget og mer, er det ganske åpenbart at prosessoren jobber hardt for å kjøre alle de tingene helt, noe som endelig kan resultere i overoppheting av enheten. Så for å holde telefonen i god stand, vil du deaktivere unødvendige funksjoner og funksjoner og overoppheting samt batteriavløpsproblemer i stor grad.

Løsning 4: tung belastning i lang tid

En annen mulig grunn til LG V10-overopphetingsproblemet er en tung belastning i lang tid. LG V10 er fullpakket med en kraftig prosessor for å tilby den raske ytelsen. Men det betyr ikke at du kan legge tung belastning hele dagen, og telefonen blir ikke varm i det hele tatt. Kraftig spilling, streaming osv. På lang tid, spiser mye batteri og gjør til slutt enheten varm med tiden. Innholdsstrømming av høy definisjon og klarhet bruker mye batterimengde, mens det også krever en mengde datatilkobling som til slutt får effekten av hele enheten. Du kan imidlertid alltid streame videoer, innhold og spille spill av høy kvalitet, men sørge for at enheten får litt hvile i mellom for å forhindre at den blir varm.

Løsning 5: For mange apper som kjører i bakgrunnen

Det er mange apper som bare begynner å kjøre så snart enheten er slått på, og dette er en flott grunn til at LG V10 blir varm. Noen ganger er brukere til og med ukjente av det faktum, og det klemmer mye batteri og gjør enheten varm uten noen slik grunn. Så sjekk først appene som kjører i bakgrunnen, og deretter avinstaller dem hvis ikke nødvendig, ellers sett dem i dvalemodus når de ikke er i bruk. Greenify-appen er den beste løsningen for å få disse tingene gjort.

Løsning 6: Kontroller for vannskader

Vannskader er en annen årsak som gjør enheten varm. Så prøv å huske om telefonen din nylig har hatt en ulykke, for eksempel om den ble droppet i væske, ellers fysisk skade osv. Den beste måten å kontrollere vannskadene på er ved å bruke LDI-klistremerker (væskeskade) på enheten din. Hvis det indikerer at enheten din har vannskader, må du ta den til teknikeren umiddelbart og få den reparert.

Løsning 7: Tørk cache-partisjon

Noen ganger kan for mange cacher føre til dette problemet med overoppheting på enheten din. Så det som trengs å gjøre er å tørke cachen og deretter sjekke om din LG V10 presterer normalt.

  • For å tørke cache-partisjon må du slå av enheten helt
  • Trykk deretter og hold nede volumet opp, strøm, startknappen helt i noen sekunder til LG-logoen vises på skjermen.
  • Når gjenopprettingsmenyen vises, bruk volum ned-knappen for å navigere og strømknappen for å velge noe.
  • Dermed fremhever alternativet 'tørk cache-partisjon' og bekreft det ved å trykke på av / på-knappen.
  • Til slutt, start systemet på nytt.

Løsning 8: Defekt batteri

Til slutt, hvis du har prøvd alle forklarte løsninger, men fortsatt er situasjonen den samme, er det sjansene for at batteriet til din LG V10 faktisk er mangelfull og det er den viktigste skylden i problemet. For å sjekke batteriet, ta det ut fra enheten og prøv å bruke et annet batterilån fra din venn. Hvis telefonen reagerer normalt ved å bytte batteri, må det være det defekte batteriet, så bytt det ut og problemet løses da.

Så alle mulige fikser blir forklart her, og deretter kan du enkelt løse LG V10-overopphetingsproblemet. Imidlertid, hvis problemet fortsatt vedvarer, er det bedre å ta enheten til en tekniker for reparasjon, eller ellers gå for å skifte batteri hvis du fremdeles har garanti.

Se også: Slik løser du problemer med LG V10 Bluetooth