De beste beste Chromebook-appene

Chromebook er en veldig rimelig bærbar PC som drives av Google Chrome-operativsystemet. Designet er minimalt, og det gir et flott utseende. Så hvis du nylig har kjøpt en Chromebook og lurer på hvordan du skal få det beste ut av det, kan du ikke se lenger enn vi har listet opp de beste Chromebook-appene du kan bruke for å gjøre ting enklere og morsommere. Alle appene som er nevnt her vil hjelpe deg med å utføre oppgaven din smidig.

Se også: Slik oppdaterer du en Chromebook

10 Topp beste Chromebook-apper

Skype

Dette er definitivt en av de beste appene for Chromebook å nevne på listen vår. Selv om butikken med apper er fylt med mange alternativer, men hvis du vil nyte standardkvaliteten, kan Skype betraktes som det beste valget. Dette krever ikke noe, bare last ned appen, opprett en konto og begynn å chatte. Appen lar tekstprat, videosamtale, telefonsamtale etc.

Last ned Skype

Google Disk

Siden Chromebook ikke er støttet av harddisklagring, er Google Drive nesten en must-app for Chromebooks. Selv om du kan se etter andre skybaserte lagringssystemer, er Google Drive superenkelt som krever bare din Google ID. Du kan enkelt lagre filene i Google Drive, hvoretter du kan få tilgang til og dele filene fra den stasjonen uten problemer. Google Drive inneholder en søkemotor, slik at den lagrede filen enkelt kan lokaliseres fra den søkemotoren.

Last ned Google Drive

Polarr

Hvis du er ute etter en flott fotoredigerer, kan Polarr være det beste valget. Denne appen er definitivt en av de beste Chromebook-appene som lar deg redigere bildene på en fantastisk måte å dele på de sosiale nettverkene. Denne appen er veldig lett og har rike funksjoner, slik at brukerne kan gjøre hva som helst og alt med sine bilder gjennom denne appen. Polarr krever ingen nettverkstilkobling og er i stand til å gjøre RAW-bildene til et utmerket bilde. Så fortsett med å ha denne appen på Chromebooken din for å nyte en flott opplevelse.

Last ned Polarr

VLC for Chrome OS

En mediaspiller-app er å ha på enhver datamaskin. VLC har gjort sitt tilstedeværelse overalt, og Chromebook er ikke et unntak fra det. Kalt "VLC for Chrome OS" er mediaspilleren du kan installere på Chromebooken din for å glede deg over all slags medieinnhold. Denne appen lar deg glede deg over alt uten behov for annen ekstra programvare for å konvertere den filen til en riktig fil.

Last ned VLC for Chrome OS

Office Online

Er du Microsoft Office-bruker? Hvis ja, så er dette Office Online en flott app å få. Den lar deg få tilgang til alle verktøyene mens funksjonalitetsfunksjonaliteten virkelig er fantastisk å få alt arbeidet ditt gjort. Microsoft-kontoen din lar deg opprette, redigere og se filene i Word, Excel og PowerPoint mens du igjen kan synkronisere dem med OneDrive for å glede deg over andre fasiliteter. En annen stor del er at det samme abonnementet kan brukes til en annen plattform, for eksempel Windows eller Mac. Så dette er virkelig en flott app for Chromebook.

Last ned Office Online

Evernote

En annen flott app for Chromebooken din, som du kan ha til å lage en notatbok for å organisere de tingene du bruker, mens den også lar deg lage et notat og klippe ut websiden. Grensesnittet til denne appen er for enkel som ikke krever hjelp fra andre, heller kan du løse alt på egen hånd. Prosessen for å bruke denne appen er veldig lik den for Windows-versjonen. Så hvis du har brukt appen på Windows tidligere, vil ting bli enda enklere.

Last ned Evernote

YouTube

Dette er en annen flott Chromebook-app som er et must på alles bærbare eller PC-en. YouTube er den mest populære videodelingsappen som lar deg streame innhold av høy kvalitet problemfritt. Så gå for å installere denne appen på Chromebooken din og nyt alle slags videoer.

Last ned YouTube

Spotify

En annen fantastisk app for Chromebook, og denne er spesialdesignet for musikkelskere. Du har lov til å lage en spilleliste mens du lytter til alle slags sanger og band. Hvorfor ikke strekke hendene mot denne appen for Chromebook, og få den mest fantastiske musikkopplevelsen?

Last ned Spotify

Facebook Messenger

Facebook Messenger er en veldig nyttig app for kommunikasjon. Dette er et produkt av Facebook, så sørg for å ha denne appen for å glede deg over kommunikasjon, da kontinuerlig forbedring er det denne appen har med seg. Denne appen er tilgjengelig i Chrome nettbutikk gratis, slik at du enkelt kan få den på Chromebooken din til å kommunisere med familiemedlemmer og venner.

Last ned Facebook Messenger

Nimbus

Innebærer jobben din å ta skjermbilder av Chromebook veldig ofte? Hvis det er tilfelle, er Nimbus den rette løsningen for deg. Enten det er et fullskjermbilde eller et skjermbilde av et bestemt område, vil denne appen hjelpe deg i alt. Ikke bare å ta skjermdumpen, heller vil du også kunne lage og redigere skjermkastvideoer med denne appen. Og dessuten kan alle de gjøres gratis.

Last ned Nimbus

Så dette er de 10 beste beste Chromebook-appene du kan laste ned på Chromebooken din for å konvertere den til en mer nyttig. De fleste appene som er nevnt her er gratis!

Se også: 6 grunner til at Chromebook er bra for studenter

 

Legg Igjen Din Kommentar