De beste appene til iPhone og iPad fra 2020 for en veldig god jul

Vel, det er tiden av sesongen å være lystig. Julen er rett rundt hjørnet og hendene dine er allerede fulle !! Ikke bekymre deg; iOS-enhetene dine er godt utstyrt for å hjelpe deg i enhver oppgave. Alt du trenger å gjøre er å bruke de beste juleappene for iPhone og iPad for å blende opp festene dine.

Beste juleapper for iPhone og iPad i 2019

#1. PicCollage Grid & Photo Editor

Denne er et must for folk som elsker å ta bilder og liker å dekorere dem med utmerkede effekter. Appen har mange rammer som lar deg pynte bildene dine. Det viktigste er at det nye ferieinnholdet inkluderer vakre kort, klistremerker og bakgrunn til jul

Den fullverdige fotoredigereren og mange effekter og filtre, designe dine bilder eller lage collager som en proff. Når du har opprettet bildene dine, kan du dele dem på sosiale kontoer. Du kan til og med lage en hendig gave til bildet, en tilpasset telefonkasse for dine kjære.

Pris: Gratis (fest - $ 0.99)

nedlasting

# 2. Nedtelling av jula

Et must ha i listen vår over de beste jule-appene! Christmas Countdown forteller deg nøyaktig hvor mange dager, timer, minutter og til og med sekunder som er igjen til julen 2019. Du kan også velge forskjellige karakterer på nedtellingskjermen: Julenisse, snømann, Robin, rein og en skater. forskjellige tidsmoduler som du kan dele med venner og familie gjennom forskjellige sosiale medieplattformer, inkludert Instagram.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Julenissen Video Call & Tracker

Barn i disse dager blir smartere for øyeblikket, de tviler kanskje på vår elskede nisse! Hvilken bedre måte å få dem til å tro og ekstremt lykkelige enn en videosamtale fra julenissen selv.

Og ikke bare en enkel videoopptak, den realistiske simulerte samtalen kjenner barnets navn, alder, favorittfarge og mye mye mer. Han vet til og med når han / hun har vært slem eller hyggelig. Appen inneholder også en tracker, for å kartlegge julenissens beliggenhet hvor som helst på planeten

Pris: $ 6.99

nedlasting

# 4. Paprika Recipe Manager

Selv om appen ikke er julerelatert, er appen perfekt for sesongen. Festival og mat går hånd i hånd; gleden over et godt hjemmelaget måltid er himmelsk.

Appen lar deg administrere og organisere alle oppskriftene dine og synkronisere sømløst på tvers av enheter. Planlegg måltidene og lag matbutikklister deretter. Øk dessuten oppskriftssamlingen din ved å laste ned nye fra favorittnettstedene dine.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 5. Julelisten

Ser du etter en smart app som lar deg organisere julelisten og budsjettet? "Julelisten" kan være en perfekt app for deg. Du kan angi budsjett for hver person og legge inn flere gaver raskt. Spor gavene dine enkelt ved mottatt, levering og innpakning. Nedtellingen av shoppingdager holder deg varslet om når du må gå på handleturet.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 6. ElfYourself

Det hele om å ha det gøy! "Alv" deg selv og dine kjære og lag en forfriskende og underholdende dansevideo. Last opp opptil fem bilder av venner og familie fra Facebook eller kameraet.

Appen genererer automatisk tilpassede Elf-videoer med ansiktene dine på de dansende alvene. Du kan også dele videoen direkte med sosiale medier som Facebook, YouTube, Instagram osv. Happy Elfing!

Pris: Gratis (Disco Dance - $ 0.99)

nedlasting

# 7. Julepiano

Vil du lære noen få melodier denne julen og overraske vennene dine? Christmas Piano er en morsom læringsapp som lærer deg noen få av julesangene. Selv om du ikke har tid til det, kan du fremdeles planlegge en overraskelse.

Bare åpne appen, velg sangen og trykk hvor som helst for å spille av de neste notene. Den er designet for å være barnevennlig også, slik at du også kan samarbeide med barnet ditt for å lære sangene.

Pris: Gratis (Fjern annonser - $ 2, 99)

nedlasting

# 8. Toca Hair Salon - Julegave

Denne frisørsalongen med juletema blir drevet av barnet ditt! Han kan style nissens hår med berøringsvennlige bevegelser og verktøy som saks og elektrisk hårtrimmer. Ved hjelp av en hårføner vil han perfekt style hårklippet.

Det er 12 kule hårfarger å velge mellom. Den har åtte flotte tilbehør som lar deg øke kreativiteten. Med bruk av trylledrikke GRO kan han få håret til å vokse.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Christmas Pics Quiz Game

Et ord-puslespill som bringer læring sammen med julemoro. Se et bilde eller en emoji og gjett ordet ved hjelp av virvlete alfabeter strødd under bildet.

Fullpakket med flere 1000-gjettespill, vil du få julestemning. Når nedtellingen for jula starter får du en ny quiz å spille daglig og en spesiell overraskelse også.

Pris: Gratis (150 mynter - $ 0.99)

nedlasting

# 10. NORAD Sporer julenissen

Hva er tankene dine om å spore julenissen? Den nordamerikanske luftfartsforsvarskommandoen hjelper deg med å spore julenissen fra Nordpolen.

En nedtelling markerer de dagene som var igjen for julenissens Yuletide-reise verden rundt. På sin helt unike måte lærer NORAD barna om jul, tradisjoner og andre ting. De kan også spille spill, lytte til julesanger, lese historier og se noen videoer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. En Charlie Brown jul

Charlie Brown, Snoopy sammen med hele Peanuts-gjengen, har behov for din hjelp til å finne ut den sanne betydningen av jul. Appen er beriket av den originale dialogen fra den animerte klassikeren fra 1965 perfekt fortalt av Peter Robbins. Du kan lage ditt eget Charlie Brown-juletre med over 150 fantastiske dekorasjoner og ornamenter. iMessage-klistremerker pakke leveres med mer enn 30 kule animerte klistremerker.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 12. Jul RADIO

Vil du glede deg til julesanger til fulle? Med over 80 unike stasjoner vil denne appen la deg lytte til et bredt utvalg av julesanger. Gjør din høytid mer glad med favorittlåtene dine, og feir de spesielle øyeblikkene med dine venner og kjære som aldri før. Du kan abonnere på premiumversjonen ($ 1, 99 for ett år) for å høre på favorittjulssangene dine uten annonser.

Pris: Gratis (Fjern annonsene - $ 1, 99)

nedlasting

Det er alt, venner!

Akkurat som alle andre butikker rundt deg, er appbutikken din utstyrt med julerelaterte ting. Tross alt er julens magi ubestridelig. Ikke la den gli fra hånden din, omfavne den, og prøv alle de essensielle og rare jobbene med disse fantastiske iPhone & iPad Christmas-appene.

Del også din favoritt-app for juletider; Vi vil gjerne forbedre listen din. I mellomtiden er her noen flere koblinger for å gjøre jula bedre:

  • Beste julebakgrunnsapper for iPhone og iPad
  • De beste smarte julelysene for å lysne opp festene dine
  • Legg julenisse til Memoji i iMessage på iPhone og iPad for å lyse opp juletider
  • Julegaveideer fra 2019 for iPhone-elskere

Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike nyttige guider.

 

Legg Igjen Din Kommentar