Beste iPhone-fotoskrivere i 2020: Designet for utskrift på farten

Nylig ble jeg litt nostalgisk mens jeg så på noen av college-livet-bildene som jeg hadde delt på Facebook. For å holde minnet i live, ønsket jeg å få trykket bildet. I stedet for å søke på de medfølgende blekkpatronene eller laserskriverne, ønsket jeg en litt mer bærbar og øyeblikkelig løsning. Det var slik jakten min på de fineste og ultraportable iPhone fotoprinterne kom i gang!

Sannheten er at jeg ikke trengte å bruke mye tid på å finne øyeblikkelig skrivere for iOS-enheten. Det eneste som fikk meg til å tenke to ganger var å finne ut hvilken som er tidsbestemt for mine spesifikke krav. Hvis du er på en lignende stasjon, kan dette innlegget hjelpe deg med å finne det rette alternativet basert på dine behov.

Topp 10 ultraportable fotoskrivere for iPhone i 2019

#1. Kodak Dock

Jeg vurderer “Kodak Dock” veldig høyt av et par hovedårsaker - effektivitet og allsidighet. Den er designet for å skrive ut profesjonelle bilder på 4 x 6 bilder. Dessuten fungerer det med både iPhone og Android-telefoner.

Med tilgjengeligheten til flere tilkoblingsporter, har du fleksibiliteten til å skrive ut fra en tommelstasjon. Enda bedre, denne kompakte skriveren støtter også Wi-Fi-tilkobling fra enhet til enhet slik at du kan skrive ut bilder trådløst.

Den drar nytte av toppkvalitets blekkpatroner for å skrive ut bilder i fargede lag som gule og blå farger.

USP: Flere tilkoblingsporter

Sjekk ut på Amazon

# 2. Prynt lomme

Hvis du vil at iPhone-skriveren skal ha en utmerket utskrift av video-til-bilde, bør du ikke gå glipp av Prynt Pocket. Det drar fordel av den utvidede virkeligheten for å levere bedre resultat.

Du kan bruke Prynt-appen til å skrive ut bilder fra kamerarollen eller sosiale nettverksapper som Instagram, Snapchat. Legg til favorittvideoen din i bildene dine, og bruk til og med filtre for å pryde dem.

Enda bedre, det lar deg bruke rammer, justere belysningen og legge til tekst til bildene dine. Og når du er klar, kan du få trykket med bare et trykk! Siden papiret er klistret med klistremerke, vil du kunne feste bildene dine hvor du vil.

USP: Video-til-bilde-utskrift

Sjekk ut på Amazon

# 3. Polaroid ZIP

“Polaroid ZIP” er en smart iPhone-fotoskriver. Og det jeg virkelig setter pris på i denne skriveren er enkelheten. Du kan raskt koble iPhone til den via Bluetooth for å komme i gang.

Den ledsagende appen lar deg velge bilder fra kamerarollen og sosiale nettverk for å skrive ut imponerende 2 ″ x3 ″ bilder. Du kan også redigere bildene for å gi dem et bedre utseende.

Når de trykte bildene bruker klistremerkepapir, stikker du bildet på ønsket sted. Til slutt kan du bruke Polaroid ZIP både med iOS og Android-enhet.

USP: Slitebestandige bilder

Sjekk ut på Amazon

# 4. Fujifilm SP-2

Til tross for at de har et design i lommeformat, har “Fujifilm SP-2” mye å by på. Og et av høydepunktene er muligheten til å bruke 256 nivåer per farge.

Med utskriftspiksler på 800 × 600 punkter og oppløsningen på 320 dpi, ser bildene dine skarpere. Takket være den fullt optimaliserte lasereksponeringsteknologien er Fujifilm SP-2 i stand til å skrive ut ikke bare raskere, men også effektivt.

USP: Gratis 256 nivåer per farge

Sjekk ut på Amazon

# 5. Fujifilm INSTAX SHARE SP-2

For når du er på utskrift, er “Fujifilm INSTAX SHARE SP-2” opp til merket. Den leverer bilder i høy oppløsning med utskriftspiksler på 800 × 600 punkter og 320 dpi. Den bruker 256 nivåer per farge for å gi bildene dine liv.

Takket være det avanserte lasereksponeringssystemet skriver det ut bilder med rask hastighet. Du kan bruke den delte skriverappen til å justere bildene manuelt slik at de blir mørkere eller lysere. Det leveres med et oppladbart batteri som lar deg skrive ut flere bilder på en enkelt lading.

USP: Bruker 256 nivåer per farge

Sjekk ut på Amazon

# 6. SereneLife PICKIT20

Denne fra SereneLife er god nok til å levere et betydelig utskriftsresultat - hvis ikke utmerket. Den tilbyr fullt laminerte 2 ″ x 3, 5 ″ bilder med 291 dpi. Med det innebygde oppladbare batteriet kan du skrive ut opptil 25 bilder på en enkelt lading.

Du kan bruke PICKIT-appen til å beskjære de uønskede delene, endre farger og legge til filtre. Legg til morsomme klistremerker og emosjonell tekst for å gi litt kult personlig preg på bildene dine.

Å ja, det er også et alternativ å lage collager med favorittbildene dine.

USP: Effektiv funksjonalitet

Sjekk ut på Amazon

# 7. SereneLife PICKIT20

Jeg synes “SereneLife PICKIT20” er en anstendig skriver for iPhone. Det leveres med et innebygd batteri som lar deg skrive ut opptil 25 bilder på en enkelt lading. For en enkel og kompakt enhet er det prisverdig.

Med 291dpi ser ikke bildene dine skarpest ut, men de vil være gode nok til å bestå den grunnleggende testen. Med tillatelse fra det fingeravtrykkresistente designet og den holdbare konstruksjonen, er SereneLife PICKIT20 en langvarig følgesvenn til din iPhone.

USP: Ultrakompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Canon IVY

Dette er den tredje øyeblikkelige fotoskriveren til iPhone fra Canon, som jeg har funnet verdt å ta et skudd i denne oppstillingen. Denne minifotoskriveren utmerker seg med å tilby høy kvalitet 2 x 3 fotografier. Bildene har peeling og pinne-støtte, slik at du kan feste dem nesten hvor som helst.

Husk at din iPhone må ha iOS 9 eller nyere, eller Android-enheten må ha versjon 4.4 eller nyere for å bruke denne skriveren. Når det gjelder fargevariantene, er Canon IVY tilgjengelig i tre alternativer som myntegrønt, rosegull og skifergrått.

USP: Vannbestandige bilder

Sjekk ut på Amazon

# 9. LG Pocket Photo PD261

Så lenge LGs “Pocket Photo Printer PD261 ″ er med, skriver du ut bilder rett på iOS-enheten din uten problemer. Størrelsen på bildene er 2 ”x 3, som du komfortabelt kan ta med i lommeboka.

Du må bruke LG Pocket Photo-appen for å finjustere bildene eller skrive ut bilder. Appen fungerer pålitelig og tilgjengelig i både App Store og Google Play Store.

PD261, som er pakket med et solid 470mAh-batteri, går opptil en og en halv time og lar deg skrive ut opptil 20 bilder på en enkelt lading. En ting som er verdt å merke seg er at det ikke følger med fotopapir. Derfor må du kjøpe det separat.

USP: Fjern bilder

Sjekk ut på Amazon

# 10. Lifeprint

Setter du pris på ideen om å legge inn videoer i bildene dine? Hvis ja, må Lifeprint være en av de beste skriverne dine.

Det gir deg friheten til å importere bilder ikke bare fra biblioteket ditt, men også fra sosiale apper. Dermed kan du skrive ut de morsomme GIF-ene og fantastiske Live Photos.

Den gir 3 × 4, 5 bildestørrelse, som er mye større enn den vanlige 2 ″ x 3. Videre hjelper den lommevennlige designen deg med å bære den enkelt.

USP: Rask utskrift

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Jeg håper du har funnet en mer funksjonell fotoskriver for iOS-enheten din. Får jeg vite navnet og funksjonene som gjør at det skiller seg ut?

Du vil også ta en titt på disse innleggene:

  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Hvordan redigere levende bilder på iPhone
  • Beste musikkredaktører for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar