Hvordan lagre iPhone-tekstmeldinger eller iMessages på Mac / Windows PC

For både profesjonell og personlig kommunikasjon foretrekker jeg Apples meldingsapp. Enten det er den morsomme Animoji eller det avanserte krypteringsnivået, har Messages-appen nesten dekket alle basene for å la meg uttrykke alle fargene på følelsene. Imidlertid, jo mer jeg bruker denne appen, desto mer vil jeg beskytte det utvekslede mediet og teksten. For å lagre dataene mine og også tilby dem et ekstra skjold, overfører jeg iPhone-tekstmeldingene mine til datamaskinen.

I motsetning til tidligere, har det blitt mye greit å administrere iMessages på tvers av iDevices. Og i tilfelle du ikke er fornøyd med Apples tilbud eller ønsker å få mer fleksibilitet til å håndtere meldingene dine, kan du velge å prøve ut tredjepartsprogramvare.

Hvordan overføre / lagre tekstmeldinger fra iPhone til datamaskin

Har du også følt behovet for å tilby en ekstra beskyttelse til utvekslede meldinger? Hvis ja, sjekk ut følgende triks!

Metode nr. 1: Synkroniser meldinger med iCloud

Hvis du bruker den nyeste versjonen av iOS 11 eller nyere og macOS High Sierra eller nyere, kan du synkronisere meldingene dine med iCloud. Det er den perfekte måten å ikke bare holde meldingene dine synkroniserte, men også strømlinjeformet over enhetene. Og med det høye krypteringsnivået, har alle dataene den avanserte sikkerheten. For å bruke denne svært merkelige funksjonen? Følg vår komplette guide for å komme i gang.

Metode nr. 2: Overfør iPhone-tekstmeldinger til datamaskinen din ved hjelp av iTunes

En annen gammeldags, men grei måte å lagre meldingene dine på datamaskinen, er å bruke iTunes. Men den ene store ulempen med denne metoden er at du må ta sikkerhetskopi av hele enheten din, da det ikke er noe alternativ å bare overføre meldinger til datamaskinen.

Hvis du vil tilby en ekstra sikkerhet for dataene dine eller lagre litt viktig informasjon som helsedataene dine, nettstedets historie, lagrede passord, Wi-Fi-innstillinger, kan du velge å kryptere iTunes-sikkerhetskopien. For å gjøre det, gå over til denne praktiske guiden.

Metode nr. 3: Bruk tredjepartsapper for å overføre iPhone-meldingene dine til Mac eller Windows PC

I tilfelle du ikke er fornøyd med de ovennevnte to metodene, kan du bruke tredjepartsprogramvare for Mac eller Windows til å overføre iPhone-meldinger til datamaskinen.

Det er noen apper som jeg har prøvd og funnet ganske nyttige: iExplorer, EaseUS MobiMover og Decipher TextMessage. Du kan også gi dem et snurr til gratisversjonen deres for å finne ut om de er verdt tiden din eller ikke.

Når vi snakker om iExplorer, er det en komplett iPhone-manager og lar deg overføre flere filer, inkludert meldinger, bilder, filer til datamaskinen din og administrere dem med mer fleksibilitet.

Dechiffrer TextMessage gjør det ganske enkelt å flytte alle meldingene dine til datamaskinen din og håndtere dem i henhold til dine krav. Dessuten lar den deg også lagre iMessage i PDF-format.

EaseUS MobiMover fungerer som et effektivt dataoverføringsverktøy for iPhone. Du kan bruke den til å flytte flere filtyper som bilder, musikk, videoer, meldinger og mer mellom iOS og macOS / Windows PC-enheter med letthet.

I denne testen skal jeg demonstrere hvordan meldingsoverføringsfunksjonen fungerer. Husk at det bare er for demonstrasjon, da den gratis versjonen av programvaren ikke lar deg lagre data. Du må oppgradere til pro-versjonen for å bruke meldingsoverføringsfunksjonen. Startprisen for en levetidslisens for en Windows-PC er 39, 95 dollar, mens levetidslisensen for Mac er tilgjengelig for 49, 95 dollar.

Trinn 1. Før du kommer i gang, kan du laste ned EaseUS MobiMover for en demo på datamaskinen din.

Steg 2. Nå, koble iPhone til datamaskinen via USB-kabel og start appen.

Trinn 3. Deretter har du muligheten til å angi stedet der du vil lagre filen. Hvis ikke valgt, lagres filen automatisk på skrivebordet. For å gjøre dette, klikk på mappeikonet ved siden av Mac / Desktop og velg ønsket sted og klikk på Åpne.

Jeg skal lagre filen på skrivebordet.

Etter at du har valgt destinasjonen, klikker du på Neste.

Trinn 4. Fjern neste avmerkingsboksen ved siden av Velg alt.

Trinn 5. Neste opp, sørg for å merke av i ruten bare for meldinger, og klikk deretter på Overfør for å lagre iPhone-tekstmeldinger på Mac.

Vent nå til prosessen er fullført. Når det er gjort, vil du se bekreftelsen "Overføring fullført!", Og meldingene dine blir lagret i en mappe kalt Eksportert av MobiMover

Hva med å lagre iMessages på iPhone selv?

Selv om det ikke er noen funksjon for å lagre meldinger på selve iPhone, er det et par måter som omtrent får jobben gjort. Mens en måte er å kopiere tekstmeldingen og lime den inn i Notes, er den andre måten å ta skjermdumpen og lagre den i Files-appen eller på ønsket sted.

Din ta?

Hva tar du for de ovennevnte løsningene? Er de levedyktige? Del tankene dine om dem nede i kommentarfeltet. Og ja, hvis du kjenner til noe annet triks, kan du også fortelle oss om det.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Hvordan bruke iMessage på Windows PC
  • Beste meldinger Appalternativer for iPhone
  • Beste WhatsApp-alternativer for iPhone
  • Slik sender du tekstmelding i stedet for iMessage på iPhone eller iPad

Vil du lese flere slike interessante artikler? Last ned appen vår og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Google Plus, slik at du kan få tilgang til de siste innleggene våre litt mer praktisk.