Slik forbedrer du iOS 9 Batterilevetid på iPhone og iPad

Med kunngjøringen om iOS 9 var Apple-fans alle begeistret for sin innovative funksjon - Low Power Mode. Selv om spenningen deres ble dempet med den første beta-versjonen av iOS 9 da den forbrukte mye batteri.

I den offentlige utgivelsen gjorde Apple imidlertid opp for brukernes misnøye da Low Power Mode-funksjonen fungerte bra sammen med andre spennende funksjoner.

Slik forbedrer du iOS 9 Batterilevetid på iPhone og iPad

Så i dag skal jeg vise deg noen få triks ved å følge som du enkelt kan forlenge batteriets levetid. Her er noen triks for å forbedre iOS 9-batterilevetid:

Bruk lav effektmodus

For første gang noensinne har Apple introdusert Low Power Mode i sin iOS. Denne modusen er allerede tilgjengelig for iPhone-brukerne, men iPad-brukerne fant ikke en slik modus etter oppgradering av enheten til iOS 9. Det er ingen slik forklaring fra Apple om problemet ennå. Men hvis du bruker den nyeste iOS på iPhone og fremdeles har problemer med batterilevetid, må du slå på laveffektmodus. Slik kan du gjøre det:

  • Åpne innstillingsappen på iPhone → Trykk på batteri-alternativet.
  • Slå nå alternativet for lav strømmodus til PÅ, og det vil bli aktivert med en gang.

Dette kan hjelpe deg med å forbedre batteriets levetid med iOS 9. Prøv!

Start iPhone / iPad på nytt

Ettersom du kanskje er godt klar over at det tar litt tid å installere iOS 9 på enhetene dine fullstendig, er det en mulighet for at batteriet kan tømme på grunn av installasjonsprosessen. La installasjonsprosessen være ferdig, og start deretter iPhone / iPad på nytt. For å gjøre det, hold bare strømknappen og trykk på Avslutt-alternativet. Start enheten på nytt ved å holde på / av-knappen igjen. Ta nå et notat om batteriet ved å holde det i standby i en times tid. Hvis batterinivået ikke faller i store tall, kan du være trygg på batteriets levetid på iOS 9.

Slå av lokasjonstjenester mens de ikke er i bruk

Plasseringstjenestene når de holdes på, bruker de mye av batterikraften din for å holde deg oppdatert med stedet du befinner deg på. Når lokasjonstjenestene bruker GPS, vil batteriet tømme raskt. Så her kan du slå av lokasjonstjenestene på iOS 9-installerte enheter:

  • Åpne innstillingsappen.
  • Trykk på Personvern-delen fra innstillingsmenyen.
  • Bytt nå lokasjonstjenestene til av-modus og se hvilken forskjell det gjør på batteriets levetid.

Vær oppmerksom på at du også kan slå av lokasjonstjenestene for de enkelte applikasjonene på iPhone / iPad. Nå og snakker om signalstyrken, hvis iPhone / iPad er i et område der signalstyrken er for lav eller nesten ikke kan nås, tømmes batteriet raskt. I så fall er det bare å slå på flymodus og slå den av etter en tid. Dette kan gi en bedre signalstyrke. Hvis resultatene fortsatt er de samme, er det bedre å holde flymodus PÅ hvis du ikke bruker enheten din til å ringe eller surfe på internett.

Slå av oppdatering av bakgrunnsappen

Når visse apper oppdaterer dataene om gangen, er det stor sjanse for at batterinivåene går ganske raskt. For å unngå dette problemet er det bare å slå av alternativet for oppdatering av bakgrunnsappen helt eller slå av for hver app i listen manuelt. Slik kan du slå den av:

  • Gå til innstillingsappen.
  • Naviger deretter til delen Generelt og trykk på Oppdater bakgrunnsapp.
  • Slå nå på knappen for å slå av den automatiske oppdateringen eller slå av oppdateringen for hver enkelt app manuelt i listen.

Bakgrunnen App Refresh kan bokstavelig talt bruke mye batteristrøm, som et resultat, noe som reduserer batteriets levetid.

Slå av pushvarsler

Når Push-varslingene er PÅ, vil enheten din sikkert bruke litt batteri for å levere varslene i tide! Hvis du ser frem til å forlenge batteriets levetid, må du slå av Push-varslene helt sikkert. Du kan enten slå den av helt eller deaktivere den for visse apper. Slik kan du slå av pushvarsler for bestemte apper.

Foruten alle disse tingene, må du sørge for at du aldri går glipp av mindre ting for å deaktivere eller endre i kontrollsenteret. Her er noen av dem:

Bruk hodetelefoner snarere iPhone-høyttaler

Hodetelefoner bruker lite batteristrøm sammenlignet med høyttaleren. Hvis hodetelefonene dine er rundt deg og du vil høre musikk eller opptak, må du forsikre deg om at du bruker hodetelefonene dine til å gjøre det. Det vil helt sikkert spare mer batteri.

Sett automatisk låsemodus til minimum tid

Si fra, hvis du har glemt å låse enheten din, og displaylampen lyser som den er. Dette skjer normalt når du er opptatt med noen andre oppgaver og ikke har konfigurert innstillingene for automatisk låsemodus. Forsikre deg om at du angir automatisk låsemodus ikke mer enn 1 eller 2 minutter for å forlenge iPhone-batteriets levetid på iOS 9.

Slå av Wi-Fi når den ikke er i bruk

Man ser ganske ofte at du slår på Wi-Fi og lar den være som den er. Hvis bakgrunnsoppdateringsappen er for i PÅ, er du sikker på å miste mer batteristrøm. Å slå av Wi-Fi vil helt sikkert stoppe alle bakgrunnsprosessene til appene som krever internett. Det samme gjelder Bluetooth, bare slå av den når den ikke er i bruk for å spare batteristrøm.

Senk lysstyrken

Du kan konfigurere lysstyrkenivået til automatisk hvis du bruker enheten din nå og da. Men hvis det ikke er tilfelle, er det bare å senke lysstyrken for å forbedre batterilevetiden på iOS 9-installerte enheter.

Gjenopprett iPhone / iPad som ny

Nå skal dette være det siste alternativet, fordi du gjenoppretter enheten din og mister alle dataene du har lagret på enheten din. Og dette er det mest effektive alternativet for å øke batteriets levetid, ifølge eksperter. Bare sørg for at du gjenoppretter enheten din som ny, men ikke fra sikkerhetskopien.