Hvordan lage FaceTime-anrop-lyd kun i iOS 12 på iPhone

“FaceTime” ble introdusert i 2010 sammen med iPhone 4, og er en utmerket app for sosiale nettverk. Selv om FaceTime kanskje ikke er så populær som den største rivalen Skype, har den imidlertid funksjonene for å slå de beste i bransjen.

Hver gang jeg må kommunisere med vennene mine som har iOS-enheter, er FaceTime alltid det første valget for meg. Jeg liker de brukervennlige funksjonene. Enten du vil foreta en videosamtale eller gå på lydanrop, er du bare noen få trykk unna en hyggelig samtale.

Det er tider da jeg foretrekker å ringe FaceTime-lyd kun. Som for eksempel er jeg på et møte og vil bare formidle alle meldinger til kjæresten min; lydanrop blir det riktige alternativet.

Hvordan ringe FaceTime-lydanrop i iOS 12 på iOS-enhet

Trinn 1. Start FaceTime- appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Neste opp, må du trykke på Plus-ikonet øverst til høyre.

Trinn 3. Nå må du oppgi navnet på personen du vil ringe.

Trinn 4. På neste skjermbilde må du trykke på lydknappen . Fortsett med anropet ditt.

Hvordan starte FaceTime-lydanrop fra Kontakter-appen i iOS 12

Trinn 1. Åpne Kontakt-appen på iPhone.

Steg 2. Finn en kontakt i søkefeltet du ønsker å FT-lydanrop.

Trinn 3. Her kan du se 'FaceTime' sammen med et videoikon og telefonikon. Bare trykk på telefonikonet for å ringe FaceTime.

Det er det!

Det er flere apper for sosiale nettverk som Facebook Messenger, Viber som lar deg ringe både lyd og video. De er tilgjengelige for både Android og iOS og har blitt veldig betydningsfulle for brukerne.

Den ene appen som jeg desperat ønsker å ha en videosamtalefunksjon er WhatsApp. I følge ulike rapporter vil meldingsappen snart ha denne etterlengtede funksjonen.

Til tross for at jeg har hard konkurranse med disse tredjepartsappene, tror jeg ikke FaceTime noen gang vil miste betydningen. For iPhone- og iPad-eiere vil det fortsette å være et topp valg.

Hva tenker du om FaceTime? Hvor mye bruker du det? Del erfaringer med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.