Hvordan finne eieren av en tapt iPhone / iPad

Ingen liker å miste sin dyrebare enhet som iPhone eller iPad. Det er heller ingen som ønsker at hans personlige enhet skal være under noens kontroll. Hvis du spør folk hvordan det føles å miste noe, er det vanligste svaret du får - det er forferdelig!

Har du noen gang vært uheldig å miste iPhone-en din? Hvis ja, må du ha opplevd smerten nøyaktig hvordan det føles.

Hvordan finne eieren av en tapt iPhone eller iPad

Antar at du finner noen mistet iPhone et sted og at du vil returnere enheten hans så snart som mulig, hvordan vil du gjøre det? Vil det være lett å finne den rette eieren av den tapte iPhone for deg? Generelt bruker de fleste iPhone-eiere passordet på enheten sin for å beskytte enheten.

Men hvis du opplever at passordet er deaktivert på den tapte enheten som du har funnet, ville det være ganske enkelt å finne den opprinnelige eieren av iDevice.

Her er noen triks som virkelig kan hjelpe deg. La oss se!

Hvis iPhone / iPad har passord deaktivert

Hvis du finner en iPhone / iPad uten passordkode aktivert, kan du ærlig sjekke inn på personvernet deres, for eksempel Kontakt-app eller Nylige anrop. Derfra kan du få de best mulige måtene å finne den opprinnelige eieren av enheten.

Hvis eieren har lagret sin personlige detalj, kan du finne den på kontaktlisten. Gå til kontaktlisten og finn "meg." Hvis du får detaljene til eieren, så finn eierens e-post-ID og send ham en e-post som informerer om at hans tapte iPhone / iPad er med deg.

I tilfelle du ikke finner hans personlige detaljer, sjekk kontaktnummeret til hans pårørende. Generelt redder folk sine pårørende; nummer, med henvisning til “Mamma”, “Pappa.” Hvis personen ikke har mamma eller pappa, kan du gå til meldingens innboks og finne ut personen han regelmessig chatter med, selv om det vil være inntrenging av personvern.

Hvis iPhone / iPad har passordkode aktivert

Hvis iPhone har passordet aktivert, vil det være litt tøft å finne den opprinnelige eieren, selv om alle alternativene er åpne. La oss gi det en sjanse. Start "Siri" og be om eierens detalj.

Spør Siri, "Hvem tilhører denne telefonen?" Hvis eieren har gjort det mulig for Siri å få sin personlige detalj, vil den definitivt gi deg de personlige detaljene til eieren. Alternativt kan du be Siri om å "ringe mamma, pappa eller hjem", hvis kontakten er lagret på disse navnene, så kan Siri hjelpe deg med å ringe dem.

Hold iPhone / iPad “På”

Hvis du fremdeles ikke er i stand til å få den opprinnelige eieren av iPhone / iPad, må du holde enheten "PÅ" slik at eieren av enheten kan ringe. Til og med hans slektninger eller venner kan ringe nummeret, og du kan enkelt informere dem om at du har mistet enheten hans.

Koble enheten til iTunes på datamaskinen

Vi tror du kan ha funnet den opprinnelige eieren. Hvis du fremdeles ikke finner eieren av enheten, kobler du den til iTunes på datamaskinen. Du finner eierens navn sammen med nummeret hans.

Merk: “Siri” i iPhone fungerer bare når Internett på enheten er på. Så sørg for at mobildataene er PÅ ellers følger det alternative alternativet som er gitt nedenfor.

Alternativt alternativ

Du kan kontakte politiet eller Carrier's Store, men begge kan være vanskelig. Politiet kan behandle deg som om du var en tyv mens Carrier Store kanskje ikke gir eierens detaljer lett. Så du må være på det beste av menneskeheten din.

Det er alt, folkens!

Ønsker å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar