Beste offline kart-apper for iPhone og iPad i 2020: Reise verden uten et nettverk

I dag bruker de fleste av oss navigasjonsapper for å navigere enkelt på ukjente steder. Ved hjelp av rask internettforbindelse og GPS lar de oss raskt finne de riktige måtene, nærliggende restauranter, kjente steder, trafikkinformasjon og mer.

Men hva hvis du skal til utlandet og har en begrenset dataplan eller besøker et sted der det ikke er internettforbindelse, hvordan vil du navigere ved hjelp av en kart-app? Unødvendig å bekymre seg; vi har avrundet de beste offline kartene for iPhone og iPad for å sikre at trekking, fjellklatring og til og med sykkeltur på avsidesliggende steder forblir en hyggelig opplevelse!

Alle disse toppkart-appene for iOS fungerer som en smart guide for å la deg komfortabelt reise fra det ene stedet til det andre. Du kan laste ned de ønskede kartene på enheten din for enkelt å finne steder på utenlandske steder, selv uten Internett-tilkobling. Gå over for å utforske dem!

Topp 10 apper for offline kart for iPhone og iPad i 2019

#1. Google Kart

"Google Maps" er den desidert mest populære navigasjonsappen i verden. Med de mest nøyaktige dataene hjelper det deg å navigere komfortabelt hvor som helst i verden. Du kan også bruke sanntids ETA-er og trafikkforhold for å unngå å sitte fast i trafikken.

Bruk trafikkinfo i sanntid til å ta buss, tog eller bilandel. Dra nytte av offline kart for å navigere hvor som helst uten Internett-tilkobling. Den gir nøyaktige kart i 220 land og territorier. Du vil kunne bruke transportplaner og kart for over 15 000 byer.

I tillegg er Google Maps kompatible med en rekke språk, inkludert engelsk, arabisk, katalansk, kinesisk (Hong Kong), kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk osv.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Sygic

Det er ikke bare en kartguide, men du kan få mye mer informasjon fra Sygic-appen på iOS-enhetene dine. Appen tilbyr stemmenavigering i tillegg til at det bare guider deg å nå målet. Den advarer deg når du er i ferd med å nå fartsgrensen eller skal gjennom fartskameraer.

Kryssutsikten gir deg en klar ide om å ta en beredskap på motorveiene. Alle de store kontinentenes kart er inkludert i appen for å gi brukerne den beste opplevelsen. Appen støtter nå Apple Watch også!

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Maps.me

Gå dit du vil med Maps.me. Det er enkelt og perfekt når det gjelder å veilede deg til å nå din destinasjon uten problemer, og det også uten Internett-tilkobling. Appen er fullastet med kart fra hele verden som er gratis å laste ned på iDevices.

Maps.me er ganske nyttig når du reiser til et ukjent sted og ikke aner noe om restauranten, hotellet, parkeringsplassen eller til og med et Wi-Fi-sted. Alt jeg kan si er Maps.me er din reiseguide for å aldri gi deg tapt igjen. Appen er nå tilgjengelig for Apple Watch. Så få veibeskrivelse på håndleddene dine nå!

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Bykart 2 Go

City Maps 2 Go er enda en app som gir deg kartanvisninger offline. Alt du trenger å gjøre er å bare slå på GPS-en og se hvor du befinner deg. GPS-en vil automatisk oppdage posisjonen din, og du kan nå din destinasjon med instruksjonene som er gitt av de offline kartene.

Utenom det, kan du også få detaljerte anmeldelser og inspirerende historier om alle stedene du besøker (om noen), slik at brukerne kan kjenne stedet bedre på en bedre måte. Du kan søke etter et sted, lagre veibeskrivelsen, bestille hotell, og alt dette kan gjøres i appen!

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. TrailLink

TrailLink er kjent som den ultimate trail-finder-appen for iOS. Og når vi ser på beskrivelsen, kan vi si at den har fått kvaliteten til å støtte kravet.

Med mer enn 30 000 miles med flerbruksløyper, tusenvis av løypebeskrivelser, er appen en stor fordel for reisende eller friluftsentusiaster. Du kan lese anmeldelser, se på bilder og sjekke detaljerte løypekart.

For å bruke offline kart, må du betale $ 1, 99 for 3 kart, $ 3, 99 for 7 kart eller $ 7, 99 for 15 kart. Du kan også kjøpe 12 måneder med ubegrenset offline kartnedlastinger for $ 29.99.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. CoPilot GPS-navigasjon

CoPilot er alltid der for å hjelpe deg, det vil si sjåfører. I stedet for å navigere på sat-nav, vil denne appen navigere på veiene. Caravan-navigasjonsfunksjonen er utelukkende designet for campingvognførere. For å opprettholde effektivitet, sikkerhet og overholdelse styrer denne appen lastebilsjåfører fra lastebilbegrensede veier.

Bortsett fra å styre sjåfører fra lastebilbegrensede veier, varsler denne appen også førere av lave broer, slik at de kan unngå den ruten. Den førervennlige appen distraherer aldri oppmerksomheten mens den gir ruteveiledning, slik at sjåførene kan konsentrere seg om veier.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Gurukart

OK, dette burde vært på topp fordi det er helt gratis og gjør nesten alt det de andre gjør - men med en viktig forskjell. Det fungerer basert på en cache, noe som betyr at det ikke er noe konsept å laste ned kart her.

Du kan bare se på kartet du vil ha til offline bruk, og det blir bufret på alle zoomnivåene du ser det på.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Pocket Earth

Gjør din reise stressfri med Pocket Earth-appen, sier apputvikleren. Og opp til en viss grad ser ordet ut til å være sant med den type funksjoner som tilbys av denne appen. Appen fungerer på GPS-systemet for å gi deg de offline kartene og veibeskrivelsene rett ved fingertuppene.

Den har mer enn 1 lakh steder i databasen, som sørger for at hvert hjørne av verden er dekket. Støtter forskjellige filtyper og lar deg dele den med vennene dine slik at de aldri går seg vill. Pocket Earth har også noen spesielle kart og veibeskrivelse for eventyrere, spesielt for fotturer og sykling.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. GPSmyCity

Med GPSmyCity vil du kunne få tilgang til tusenvis av reiseartikler skrevet av reiseskribenter og lokalbefolkningen fra hele verden. Du kan utforske dem og raskt få tilgang til en egen guidet vandretur og også bruke appens tur-for-sving-guide for å navigere enkelt.

Viktigere er at offline-modus er like funksjonell og lar deg bevege deg rundt i byen eller hvor som helst uten problemer. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for roamingavgifter når du befinner deg i et nytt reisemål.

"FindMe" -funksjonen viser din nøyaktige plassering, og den veldig nyttige autosporingsfunksjonen viser bevegelsen din på kartet. Derfor vet du om du er på vei mot riktig retning eller ikke.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. HER WeGo

Med detaljerte ruter, sving-for-sving-veiledning og informasjon om alle måter å komme seg rundt på, gjør “HERE WeGo” bynavigasjon til en flott opplevelse. Du kan sjekke alternativer for bildeling, og appen viser anbefalinger for alle måtene å komme seg rundt på. Sammenlign og velg et bedre alternativ for deg.

Appen gir viktig informasjon om reisen din før du legger ut på. Du vil kunne se kostnadene for billetter til kollektivtransport og taxipriser, finne steder å parkere og også kunne finne ut forsinkelser i trafikken for enhver kjøretur.

“HERE WeGo” tilbyr informasjon om offentlig transport for mer enn 1300 byer, inkludert New York City / NYC, San Francisco / SF, London, Berlin, München, Paris, Barcelona, ​​Madrid, Roma, Milan, Vancouver, Toronto, Sydney, Melbourne og mange mer.

Enda bedre er det offline kart for over 100 land inkludert USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Italia, Canada, Australia og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Valget ditt?

Så dette er vår beste kart-app for iOS, som du kan bruke offline. Hvilken har du valgt for reisen din? Gi oss beskjed om navnet i kommentarene nedenfor.

Ta en titt på disse appene også:

  • Beste reiseapplikasjoner for iPhone og iPad
  • Beste ordbokapper for iPhone og iPad
  • Beste språklæringsapper for iPhone og iPad
  • Beste leksikonapper for iPhone og iPad

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Instagram. Last ned iGB-appen gratis i App Store.

 

Legg Igjen Din Kommentar