Gjør iPhone til en kraftig fjernkontroll for Smart TV-en

IPhonen kan være en kraftig dings. Ja, vi snakker om mer enn bare en smarttelefon som kobler deg til mennesker, nettsteder, sosiale nettverk, etc. Det er et kraftsenter som kan kontrollere smart-TV-en du har.

iPhone som fjernkontroll for TVen din? Å ja. Mange bruker iPhone som en fjernkontroll for TV-en via Wi-Fi. Du kan bruke smarttelefonen til å kontrollere smart-tv-en din fra hvor som helst i Wi-Fi-serien. Og med Apple TV kan du faktisk se alt innholdet rett fra din iPhone og sette ballen i rulling.

Gjør iPhone til en fjernkontroll ved hjelp av disse appene for iPhone og iPad

#1. Apple TV Remote

Hvis du er en del av Apple Ecosystem og eier Apple TV, velger du denne fjernkontrollen for å få en mer sømløs opplevelse. Å sette opp den eksterne appen er ganske enkelt. Når du er ferdig med innstillingen, finjusterer du appen for å kontrollere set-top-boksen basert på dine krav.

Når det fungerer med Siri, kan du be den personlige assistenten om å finne noe spennende å leke eller lytte til. Og ja, det er også en spillmodus som lar deg spille spillet med moro.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Samsung Smart View

Velg Samsungs “Smart View” for å få en mer personlig opplevelse. Det gir deg rask tilgang til alle appene dine, slik at du raskt kan komme på toppen av dem. Den har et alternativ for å slå på den kompatible TV-en i ventemodus.

Det som imidlertid har vekket min oppmerksomhet er spillmodusen som er fullt utstyrt for å krydre spillet ditt. Dessuten har den en kunstmodus for å tilpasse bilder etter beste smak.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Panasonic TV Remote 2

Massevis av Panasonic TV-apparater kan styres ved hjelp av denne appen. Grensesnittet er rent og føles kjent fra ordet. Blant flere imponerende funksjoner, er den som jeg har funnet et veldig brukervennlig, muligheten til å overføre bilder fra iOS-enheten din til TV-en eller omvendt.

Panasonic TV Remote 2-fjernkontrollen er ikke så populær blant Panasonic-brukere, men jeg tror litt finjustering og fnysing får ting til å fungere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Fjernkontroll for LG TV

Hvis du eier en LG smart-TV, vil du elske denne appen. Denne appen gir et kult grensesnitt som er enkelt å bruke. Hurtigtastene lar deg justere volumet og bytte kanal mer praktisk.

Forsikre deg om at smart-TV-en og iPhone-en din er koblet til det samme Wi-fi-nettverket. Når du kobler den eksterne appen til TVen din, kan du kontrollere flere funksjoner gjennom denne LG TV-appen. Å kontrollere smart-TV-en din med denne appen eliminerer temperamentproblemer forårsaket av å miste eksterne batterier utslitte.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Philips MyRemote

Denne har ikke mange gode anmeldelser om det, men hvis du eier en Philips Smart LED-TV, kan du prøve denne appen. Det fungerer med mange Philips-enheter, og grensesnittet er forenklet og rent.

Du kan skrive inn tekst og finjustere volumet så komfortabelt du vil. Dessuten fungerer alternativet å streame musikk eller videoer fra iOS-enheten til TV-en bra. Kompatibiliteten med flere språk gjør det til et praktisk valg.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Android TV

For å kontrollere Android TV-en din direkte fra din iPhone, er denne eksterne appen opp til oppgaven. Det som gjør det til et praktisk verktøy er de pene grensesnitt- og berøringsflatebevegelsene som gjør det ganske enkelt å håndtere TV-en din.

Du kan enkelt legge inn tekst med programvaretastaturet. I tilfelle du ikke liker å skrive, er det også et alternativ å søke ved hjelp av stemmekommandoer.

Vil du glede deg over flerspillerspill? Det tilbyr deg å koble flere fjernkontroller til Android TV for en fascinerende spillopplevelse for flere spillere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. AnyMote

Det som forsegler avtalen til fordel for "AnyMote" er allsidigheten. Med denne appen til disposisjon kan du enkelt kontrollere flere enheter, inkludert TV, DVD eller BluRay Player, Set Top Box, Audio System, Air Conditioning, Media Player og mer rett fra iOS-enheten din.

En viktig funksjon ved denne appen er at den lar deg lage kommandoer for alle enhetene dine. Derfor blir det enkelt å kontrollere dem. Du kan også stille inn kommandoer som skal utføres basert på tidspunktet på dagen. Hvis du for eksempel liker å se komikeflikk om kvelden, vil du kunne stille inn appen for den.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Sonymote

Hvis du har Sony TV, skal du ikke se lenger enn "Sonymote." Appen har intuitivt brukergrensesnitt og er enkel å bruke. Dessuten krever det ingen innstillinger.

Sonymote har støtte for flere språk, inkludert engelsk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk og mer. Gratisversjonen av appen kommer med annonser. Og hvis du vil ha en uavbrutt opplevelse, må du bytte til premium-versjonen ($ 5, 99).

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. RemoteMaster

Jeg liker ikke å holde fjernkontroller for hver av enhetene mine, og det er grunnen til at jeg alltid har funnet "RemoteMaster" et godt alternativ. Med støtte for så mange som 6000 merker og mer enn 200 000 enheter, har denne eksterne appen deg fullstendig dekket.

For å være mer presis, kan du bruke RemoteMaster til å kontrollere 14 typer enheter som STB, TV, A / C, DVD, projektor, Internett-boks, vifte, lys, lyd og mer. Imidlertid er det et par ting jeg ønsker å se i denne appen: det intuitive grensesnittet og litt mer konsistente ytelse.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Universal fjernsyns smart

Dette er nok en universell app for fjernkontroll som jeg har inkludert i denne lineupen. Med tre og en halv stjerner av hundrevis av kundevurderinger og rangert som 60. plassering i Utilities-kategorien, burde det ikke skuffe deg.

Når vi snakker om brukergrensesnittet, ser det ut til å være på poeng. Det gjør det ganske enkelt å justere volum og bytte kanal. Det er også en navigasjonspute som lar deg kontrollere TV-en enkelt.

En viktig ting som er verdt å merke seg, er at du må oppgradere til pro-versjonen ($ 4, 99) hvis du vil bruke den uten annonser.

Pris: Gratis

nedlasting

Og det er det, folkens!

Din fineste app for iOS?

Nå som du har sett gjennom toppkontrollappene for iOS, gi meg beskjed om de som virker ideelle for dine behov. Og fortell oss også om funksjonene du vil se i alle slike apper.

Ikke gå glipp av disse innleggene:

  • Beste 4K-TVer for Apple TV
  • Beste 4K-skjermer for Apple TV
  • Slik bruker du iPhone som fjernkontroll for Mac og PC
  • Beste eksternt skrivebordsapper for iPad

Likte du å lese denne iOS-app-samlingen? Last ned appen vår og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Instagram, slik at du raskt får tilgang til de siste historiene våre.