Slik legger du til overlegg og emojis til videoer i klipp-appen på iPhone / iPad

En av de kuleste måtene du kan gjøre videoene dine mer attraktivt på i klipp, er ved å legge til live overlays eller emoji. Det er noen fine overlegg som beliggenhet, tid og håndskrevet for å gjøre klippene dine mer morsomme.

Du har muligheten til å justere størrelsesoverleggene og redigere dem etter din smak. Og hvis du noen gang ikke liker overlegget, kan du redigere det eller fjerne det helt. Finn ut hvordan det gjøres!

Slik legger du til liveoverlegg til foto og videoer i klipp-appen på iPhone eller iPad

Trinn 1. Åpne Clips-appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Deretter trykker du på overleggsknappen øverst.

Trinn 3. Det er flere typer overlegg som pil, hake, håndskrevet, plassering osv. → Du må velge favorittoverlegget .

Dra den hvor som helst på skjermen. Du kan klype den med fingrene for å øke størrelsen. Vri det samme med de to fingrene for å plassere den med klokken eller mot klokken.

Trinn 4. Trykk deretter på Foto / Video og hold deretter inne for å spille inn video, eller trykk på lukkerknappen for å ta et bilde.

Hvordan legge til Emojis til foto og videoer i klipp-appen på iPhone eller iPad

Trinn 1. Åpne klipp- appen → trykk på overleggsknappen øverst.

Steg 2. Sveip nå høyre mot venstre. Velg deretter emojiene du vil legge til.

Trinn 3. Deretter går du videre og tar bilde / video som vanlig.

Slik legger du til overlegg / emoji til eksisterende klipp

Trinn 1. Åpne Clips- appen på enheten din. Velg klippet du vil legge til overlegg eller emoji i.

Steg 2. Nå velger du overlegget . Hvis du vil legge til emoji, sveiper du til venstre fra høyre og trykker på den aktuelle emoji-en.

Slik redigerer du Overlays / Emojis i Clips-appen

Trinn 1. Start Clips- appen på enheten din.

Steg 2. Nå velger du klippet du vil redigere overlegg eller emoji i. Trykk deretter på teksten og rediger den som vanlig. Som nevnt over, kan du justere størrelsen, plassere den hvor som helst på skjermen og vri den med to fingre for å legge den samme med eller mot klokken → Trykk på Bruk øverst til høyre for å bekrefte.

Slik sletter du overlegg / Emojis fra klipp

Trinn 1. Åpne Klipp- appen → velg klippet .

Steg 2. Trykk på overlegget eller emojiene du vil fjerne.

Trinn 3. Nå, trykk på "X" -knappen for å slette den.

Pakk sammen

Så gå videre og gjør klippene dine mer interessante ved å få mest mulig ut av de tilgjengelige overleggene og emojiene. For øyeblikket er det ikke for mange ut av boksen, men jeg forventer at galleriet vil bli oversvømmet med mange av dem i fremtiden.

Du kan legge til levende titler, filtre og effekter og lydspor og musikk i klippene dine og få dem til å vri hode på sosiale nettverk. Følg denne komplette guiden for å bruke Clips-appen perfekt på din iPhone.

Har du noen tilbakemeldinger? Skyt den i kommentarene nedenfor. Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar