Fluent Forever iPhone Language Learning App - En app for å eliminere alle språkbarrierer

Verden er fylt med forskjellige kulturer og snakker forskjellige språk. Og med teknologi som utvikler seg så raskt, blir verden mindre dag for dag. Vår virksomhet og kommunikasjon er ikke begrenset til en bestemt geografi. Vi reiser også til forskjellige land der folk snakker helt forskjellige språk. Selvfølgelig finnes det løsningsmetoder som å bruke Google Translate, men det fjerner følelsen når du kommuniserer med en person.

I dag er det ikke bare en hobby å lære flere språk. Det er en nødvendighet. Men problemet er at å lære et nytt språk ikke er lett, og også tidkrevende. Det viktigste er at det er kjedelig og også tester tålmodigheten. The Fluent Forever er en av de beste språklærings-iOS-appene som ser ut til å ha løst alle disse problemene ganske pent.

De har gjort det å lære et nytt språk morsomt, raskt og interaktivt. Helt ærlig kan jeg bare snakke engelsk. Så jeg prøvde denne appen en stund for å lære spansk. Jeg innrømmer at jeg fremdeles lærer og ikke en flytende høyttaler, men appen holder veien over forventningene mine. La meg ta deg med til en detaljert gjennomgang av Fluent Forever basert på funnene mine. Hvis du ønsker å lære et nytt språk raskt, er dette innlegget for deg.

Fluent Forever Language Learning App for iPhone

Læringsmetode

Når det gjelder å lære et nytt språk, mangler de fleste online veiledninger eller videoer den essensielle delen; engasjement. Selve språket er stressende fordi vi ikke forstår et eneste ord, og de fleste bøkene og opplæringsprogrammene starter med grammatikken. Nå skal jeg være åpenhjertig her, jeg hatet å lære grammatikk, selv for morsmålet mitt. Å lære grammatikk som første skritt for et nytt språk får meg umiddelbart til å hate det.

Fluent Forever bruker en helt annen tilnærming, og dette er inspirert av den personlige opplevelsen fra administrerende direktør og grunnlegger av appen, Gabriel Wyner. Han er en bestselgende forfatter, lidenskapelig polyglot og tidligere operasanger. Han er flytende i forskjellige språk som spansk, tysk, fransk, russisk, italiensk, ungarsk og japansk.

I løpet av læringsfasen oppdaget han tre strategier for å lære et hvilket som helst språk raskt og også, uten å føle seg lei eller stresset. Disse tre strategiene inkluderer - lær uttale først, ikke oversett og bruk fordelt repetisjonssystem.

Og den mest kritiske delen, appen lærer ikke grammatikk slik vi ble lært på skolene. La oss nå sjekke om andre funksjoner i appen.

Ta det første trinnet

Når du har bestemt deg for å lære et nytt språk, er det første trinnet av største betydning. Fordi det første trinnet vil avgjøre din skjebne når du skal lære det språket. Fluent Forever-appen forstår dette veldig godt, og når du lanserer appen, spør den deg om du kjenner det nye språket - nytt, mellomliggende eller avansert nivå.

Basert på valget ditt starter læringsprosessen. Hvis du er ny, vil det starte med ofte brukte ord og uttalene deres. Som sagt tidligere, er den første strategien for å lære et nytt språk å bestemme uttalen først. For å holde den engasjerende har appen daglige mål som du kan spore og justere tempoet ditt deretter.

Den har også videoer for å gjøre det lettere å forstå hvordan ordene høres ut. Dette er nyttig fordi hvis du ikke vet hvordan et språk høres ut, er det ingen vits i å lære språket. Etter alt dette er det også to uttale-leksjoner du trenger å gi. Det gir deg også en ide om hvordan du er fremgang.

Når du har mestret det, vil appen ta deg til neste trinn.

Mellomopplæring

På andre trinn blir ting litt tøft. Denne delen inkluderer også uttaler sammen med flere basevokab og grammatikk-flashcards. Hvis ordet grammatikk har gjort deg litt nervøs, la meg fortelle deg at det ikke er de typiske grammatikkbordene med forskjellige regler.

Disse flashcards er interaktive og morsomme å lære. Faktisk lærer det grammatikk på en slik måte at du aldri vil føle deg stresset. Enkelt sagt lærer den naturlig grammatikk uten å la deg føle deg som om du lærer.

Alle de tre stadiene i læring inkluderer videoer og en mengde eksempler som gjør at du forstår ting enkelt og raskt. Kjernefokuset til appen er å få deg til å bruke språket i den virkelige verden, med ekte mennesker.

Ekspertsonen

Etter at du er ferdig med grunn- og mellomopplæringen, er det på tide å fullføre det siste trinnet. Den avanserte delen starter med lite vanskeligheter og beveger seg deretter gradvis mot den harde delen. Dette er det siste og siste trinnet, der all læringen din blir testet.

Basert på fremgangen din i de to tidligere stadiene, vil denne avanserte delen fokusere mer på setninger og grammatikk. Det vil ha mye mer lange og kompliserte setninger og litt streng grammatikk.

Lyd, video og bilder

Alle de tre delene nevnt ovenfor er interaktive og enkle å forstå. Ulike flashcards har forskjellig lyd for å forstå uttalen, bilder for å forstå betydningen av ord og videoer for å forstå grammatikken bedre.

Det er vitenskapelig bevist at den menneskelige hjernen kan lære i mye bedre tempo med visuell og lyd-interaksjon, og Fluent Forever-appen har det i massevis.

Pris: 14-dagers gratis prøveperiode

Abonnement: 1 språk for en måned - $ 9.99

nedlasting

Det var alt folkens!

Logger av…

Å kjenne flere språk har en fordel. Selv om det engelske språket kan gjøre arbeidet ditt i de fleste deler av verden, men hvis du kan kommunisere flytende på morsmålet, vil du få kontakt med mennesker på en mye bedre måte. Derfor sa jeg tidligere, å lære flere språk er ikke mer en hobby; det er en nødvendighet.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar