Hvordan live stream iPhone / iPad-skjermen til YouTube

For alle de menneskene som hadde ønsket seg en etterlengtet funksjon for å streame video direkte fra iPhone / iPad-skjermen ved å bruke YouTube, er det gode nyheter!

Du kan nå streame iOS-spill og apper fra iPhone eller iPad til YouTube uten å måtte bruke noen tredjepartsapp; takket være Apples ReplayKit. For å live stream ReplayKit-apper, må iPhone-enheten din ha iOS 10.2 eller nyere. Gå over for å komme i gang med det!

Slik kan du live stream apper og spill på din iPhone og iPad direkte til YouTube

Krav

 • Du må forsikre deg om at YouTube-kanalen din er bekreftet.
 • Forsikre deg om at du ikke har noen direktestrømbegrensninger de siste 90 dagene.
 • Forsikre deg om at kanalen din har over 100 abonnenter.
 • Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av YouTube-appen på enheten din.
 • ReplayKit støtter iOS-enhet med en 64-biters brikke. Derfor vil du ikke kunne streame spillet ditt via YouTube på enheter som iPhone 5 / 5c eller iPad 4.
 • Dette er noen av ReplayKit-kompatible appene som Modern Combat 5: Blackout, Star Trek Timelines, Goat Simulator, Lumino City, Into The Dead, Procreate, Asfalt 8: Airborne eller Mobile Legends: Bang bang, etc.

Trinn 1. Først må du starte din favoritt ReplayKit-kompatible app på iOS-enheten din. I denne testen skal jeg lansere Modern Combat 5. Åpne dette kule spillet og starte et nytt oppdrag. Trykk deretter på pauseknappen.

Steg 2. Deretter må du trykke på sendeknappen og trykke på Start kringkasting.

Trinn 3. La appen få tilgang til enhetens kamera og mikrofon.

Trinn 4. Nå må du velge YouTube.

Neste gang vil du få en popup som sier: "Når strømmen din er slutt, kan du gå til Video Manager på YouTube for å se den vedlagte videoen på datamaskinen din og endre personverninnstillingen og andre kontroller."

Trinn 5. Nå åpnes YouTube-appen og trykker på fangstknappen .

Deretter må du la appen få tilgang til enhetskameraet og mikrofonen din. Hvis du blir spurt, må du bekrefte kanalen din.

Trinn 6. Velg GO LIVE .

Merk: I tilfelle du ikke har en kanal, blir du bedt om å opprette en.

Deretter må du opprette en passende tittel og velge personverninnstillingen.

Trinn 7 Deretter får du noen valgfrie innstillinger.

 • Du kan legge til beskrivelsen, aktivere eller deaktivere live chat. Det er også et alternativ for å aktivere eller deaktivere aldersbegrensning for strømmen din.
 • Du kan også gjøre det klart om strømmen din består av betalt kampanje. Sjekk ut alternativet for å legge til en betalt promoteringsavklaring.
 • Deretter trykker du på bakpilen og deretter må du velge neste for å ta et bilde av miniatyrbildet.
 • Du får også muligheten til å streame i liggende modus. For å gjøre det, hold ganske enkelt iOS-enheten din i liggende modus. (Du må forsikre deg om at skjermrotasjonslåsen er av på enheten din.)

Administrer din Live Chat: En ting du trenger å vite at Live Chat er aktivert som standard. Den ligger til høyre for videospilleren når hendelsen er på. Seerne dine er begrenset til 200 tegn og maksimalt 3 innsendinger hvert 30. sekund. Dessuten har de ikke lov til å legge ut spesialtegn som nettadresser eller HTML-tagger.

8. september. For å dele strømmen din, trykk på DEL . For å avslutte strømmen, trykk på Fullfør og deretter OK .

Når strømmen slutter, vil det bli opprettet et arkiv med direktesendingen på kanalen din. Deretter kan du redigere personverninnstillingen.

Hvis du ikke liker å beholde strømmen, kan du slette arkivet på videosiden min.

Innpakking

YouTube for Android har fått skjermstrømming-funksjonen i ganske lang tid. Google måtte legge til støtte for Apple ReplayKit API til YouTube for å gjøre denne funksjonen tilgjengelig på iOS-enheter.

Hva tar du for deg og hvor begeistret for denne kule funksjonen? Del dine tilbakemeldinger i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

 • Slik aktiverer du begrenset modus på YouTube
 • Hvordan fjerne YouTube frakoblet videoer
 • Slik justerer du videohastigheten for YouTube
 • Slik hopper du 10 sekunder fremover / bakover på YouTube på iPhone

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige innlegg.