Slik strømmer du livevideo på Instagram på iPhone og iPad

Akkurat som Facebook og Twitter, lar Instagram deg også streame "Live Video" på iPhone og iPad. Når du har streamet videoen, vil den automatisk forsvinne.

Instagram lar deg streame live video i opptil en time. Det er en ypperlig måte å samhandle med dine følgere og venner. Når du går live, blir følgere umiddelbart varslet. Du kan sjekke seerne i sanntid og til og med se kommentarene deres. Klar til å gå live? La oss gå!

Slik strømmer du livevideo på Instagram på iPhone og iPad

Merk: Live Video-funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig i USA. Det forventes å bli rullet ut i andre land de neste dagene.

Trinn 1. Start Instagram på iOS-enheten din.

Steg 2. Nå, trykk på kameraknappen øverst til venstre på skjermen, eller bare sveip til høyre hvor som helst på Feed-siden.

Trinn 3. Nå trykker du på Live nederst på skjermen.

Trinn 4. Trykk på Start Live Video .

Når du går live, vil følgere bli varslet.

Du kan sjekke antall seere øverst til høyre på skjermen.

Trinn 5. Kommentarene vises nederst.

Trykk på Kommentar- knappen for å legge til en kommentar. Du kan trykke på og holde en kommentar for å feste den til toppen slik at seerne kan se den enkelt.

Hvis du vil slå av kommentarer, klikker du på de tre prikkene og velger Slå av kommentering .

En ting du trenger å vite at hvis du har slått på nøkkelordfilter for å skjule upassende kommentarer, vil de også gjelde for kommentarer på livevideoen din.

Trinn 6. Når du er ferdig, må du trykke på Slutt øverst til høyre og bekrefte det.

Det er det! Videoen vil ikke lenger være synlig når du er ferdig med streaming.

Videoen vil ikke lenger være synlig når du er ferdig med streaming.

Du ønsker å sjekke ut disse relaterte innleggene, for eksempel hvordan du bruker øyeblikkelig video i Facebook Messenger, hvordan du bruker Hype live video-app, tips for hvordan du bruker Instagram smart og hvordan du legger til kunstfilter til videoer i Prisma.

Hva har du for å ta denne nye funksjonen på Instagram?

Del dine synspunkter i kommentarene og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus flere slike nyttige innlegg. Last også ned den nylig oppdaterte iOS-appen din på iPhone og iPad.