macOS High Sierra Funksjoner: Velsignet med lynrask hastighet

Apple har introdusert “macOS High Sierra” på den etterlengtede WWDC 2017. Utstyrt med flere pene funksjoner som utrolig raskere Safari og mer produktiv Mail, hevdes at alle nye macOS’er er enormt produktive. Derfor er det gunstig å se nærmere på macOS High Sierra-funksjoner for å ha krystallklar oversikt over det.

"MacOS High Sierra leverer viktige fremtidsrettede teknologier og nye muligheter for utviklere som ønsker å benytte seg av kraften i maskinlæring og skape oppslukende VR-innhold på Mac-en, " sa Craig Federighi, Apples senior vice president for Software Engineering. "De viktigste teknologiinnovasjonene i macOS High Sierra, kombinert med våre fremskritt innen maskinvare, vil fortsette å presse Mac-en fremover på spennende nye måter."

macOS High Sierra Funksjoner

Den siste macOS er kompatibel med disse enhetene:

iMac (sent 2009 og senere)

  • MacBook Air (2010 eller nyere)
  • MacBook (sent i 2009 eller nyere)
  • Mac mini (2010 eller nyere)
  • MacBook Pro (2010 eller nyere)
  • Mac Pro (2010 eller nyere)

Lynrask Safari

Safari har blitt utrolig rask i High Sierra. Det hevdes å være den raskeste nettleseren i den nyeste macOS-versjonen. Nettleseren blokkerer automatisk avspillingsvideoer for å øke hastigheten på nettlesingen.

Safari har fått en intelligent sporingsforebygging for å holde uønskede annonser i sjakk. Med bruk av maskinlæring er det i stand til å "adskille" sporingsdata på nettsteder.

Elegant post

Mail viser nå viktige meldinger øverst. Den har delt visning for å komponere e-postmeldinger mer komfortabelt. Dessuten bruker den mindre enn 35% diskplass for lagring av post.

Mye forbedrede bilder

Bilder har en fin sidelinje og en bedre filtermeny for å finne bilder. Ansiktsnavn er synkronisert på tvers av enheter.

Bilder skryter nå av en rekke toppredigeringsverktøy som kurver for finjustering av farger og kontrast.

Du kan nå selektivt redigere farger.

Du har nå muligheten til selektiv redigering av farger. Det er i stand til å synkronisere lag med andre fotoapper.

Nytt filsystem

Apple File System har erstattet HFS som den nye standard. Med den innfødte krypteringen, gir den mer sikkerhet for filene dine.

Andre viktige funksjoner som krasjbeskyttelse, øyeblikkelig fil og katalogkloning gjør det veldig nyttig.

Metal 2 / Støtter VR-innhold

Den siste versjonen av macOS kommer med ny versjon av metall for grafikk som heter Metal 2. Dessuten støtter High Sierra også VR-innhold som lar utviklere lage fantastisk spill-, 3D- og VR-innhold på Mac.

“På bakgrunn av ytelsen til Metal 2 og den nyeste Mac-maskinvaren, legger macOS High Sierra til støtte for VR-innholdsoppretting for første gang, slik at utviklere kan lage et spennende spill-, 3D- og VR-innhold på Mac-en. Ledende VR-selskaper blir med Apple for å drive VR-innovasjon på Mac med funksjoner som kommer senere i år - Valve optimaliserer SteamVR-plattformen deres for macOS og muliggjør tilkobling av HTC Vive-headsettet, mens Unity og Epic bringer VR-utviklingsverktøyene sine til macOS. Senere i år vil Final Cut Pro X også legge til støtte for profesjonelle 360-graders arbeidsflyter med muligheten til å importere, redigere og eksportere 360-graders video. "

Tilgjengelighet

Utviklerbetaen til macOS High Sierra har blitt utgitt i dag, mens offentlig beta skal slippes senere denne måneden.

Logger av:

Vil du prøve beta på Mac-en din? Hvis du har en utviklerkonto, kan du laste ned og installere macOS High Sierra beta for å ta det for et snurr på forhånd.

Hva synes du om den siste versjonen av macOS? Del dine synspunkter i kommentarene nedenfor.

Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus. For å utforske mer om macOS High Sierra.