Beste iOS-apper for å måle avstand i 2020: Måling av store avstander med din iPhone

Noen ganger må du kanskje måle avstand, men du vil oppdage at du ikke har en linjal eller målebånd hendig. I disse situasjonene, og iOS-appen for å måle avstand ville være nyttig.

Vi har avrundet de beste iPhone- og iPad-appene for å måle avstand her. Fra AR-kamerabaserte verktøy til satellittbildesporere til noe så enkelt som en linjal på skjermen. Vi har dem alle her. Det er måleverktøy her for å dekke alle dine målebehov.

Beste iPhone- og iPad-apper for å måle avstand i 2019

#1. Avstandsmål

Avstandsmål er et flott alternativ hvis du vil måle avstander i stor skala. Hvor langt er for eksempel en bestemt by på den amerikanske vestkysten fra Lima, Peru? Appen leser i satellittkart fra online. Du kan angi veipunkter mellom steder, så får du avstanden.

Appen støtter både metriske målinger i meter og kilometer og den keiserlige standarden med føtter og miles.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. EasyMeasure

EasyMeasure, som navnet antyder, gjør avstandsmåling enkelt ved å bruke iPhone-enhetens AR-evner. Den lar deg se på ethvert objekt i verden gjennom kameralinsen, og deretter få en nøyaktig avlesning av lengdemåling. Dette betyr at den kan brukes til små objekter - punkter på en dataskjerm - til store objekter som bygninger.

Du kan til og med bruke den til å måle noens høyde. Mens målingene, spesielt for større gjenstander, kan være litt støyende, er bekvemmelighetsfaktoren viktig.

Pris: Gratis (Høyde / Bredde Mål: $ 5.99)

nedlasting

# 3. Linjal AR

Denne appen er interessant fordi den tar EasyMeasure-ideen om en AR-linjal og deretter utvikler den i en interessant retning. I hovedsak prøver den å gjenskape opplevelsen av å bruke et målebånd på din iPhone.

Et målebånd lar deg bestemme hvor start- og sluttpunktene for måling er, og du kan gjøre dette med Ruler AR. Når kameraet er rettet der du vil, velger du bare punktene du vil måle mellom, så får du det.

Pris: Gratis (Ruler Pro-funksjoner: $ 1, 99)

nedlasting

# 4. Linjal App + AR målebånd

Denne appen gir deg det beste fra begge verdener. Mens AR-måleverktøy er gode, kan det være vanskelig å sette dem opp. De kan også gi deg unøyaktige avlesninger i lite lys. I mellomtiden er standard linjalapper flotte, men bare for å måle objekter som er mindre enn skjermen.

Denne appen gir deg begge alternativene. Hvis du har et lite objekt å måle, bare bruk linjalfunksjonen. Hvis du vil måle noe større, tar du ut AR-målebåndet og bruker kameraet og AR-funksjonene.

Pris: Gratis (Premium PRO: USD 7.99)

nedlasting

# 5. PLNAR

PLNAR tar AR-kameraets målekonsept og løfter det til nye høyder. PLNAR ble bygget med fagpersoner i tankene og har støtte for å lage 2D- og 3D-planløsninger med AR-avstandsmålingene den tar. Det fungerer på samme måte som de andre AR-måleverktøyene: Du peker det mot objekter og måler deretter avstanden med kameraet.

Imidlertid bruker den denne informasjonen til å lage planløsninger. Dette gjør det nyttig for arkitekter, personer i byggebransjen og andre som kan ha bruk for gulvplanlegging.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. AirMeasure

AirMeasure er en annen app som tar AR-målekonseptet i forskjellige retninger. Det er ikke bare et enkelt 2D-måleinstrument (selv om det er et alternativ). Det gir deg over 15 forskjellige målemåter som gjør stor nytte av AR-evner. Du kan for eksempel tegne en 3D-kube for å finne ut om et objekt vil passe inni det volumet. Du kan bruke det spesialiserte personens høydeverktøy for å bestemme noens høyde, mens verktøyet for vinkelmåling vil gi deg vinkelen mellom forskjellige flater.

AirMeasure er spesiell fordi den tar det andre verktøy presenterer som hovedfunksjon og gir dem alle til deg på en gang. Du trenger ikke å laste ned flere apper siden alle målefunksjoner er her.

Pris: $ 0.99 (stort tips: $ 7.99)

nedlasting

# 7. Hersker

Dette elementet på listen vår er den enkleste, mest jordnære avstandsmålingsløsningen. Du får en kontinuerlig, utvidbar linjal som går av begge ender av skjermen. Du kan bruke den til å måle alle objekter som er mindre enn størrelsen på skjermen ved å plassere den på toppen.

Naturligvis gjør dette iPad til den beste enheten for denne funksjonen, siden du har mer måleplass. Du får ikke avanserte AR-funksjoner, gulvplanlegging eller noe annet. Dette er en enkel linjal-app. Når det gjelder måling av små gjenstander, er dette imidlertid alt du trenger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Kartlegg min vandring

Noen ganger må du måle lengre avstander, inkludert avstanden du har dekket på en spasertur. Det er her Map My Walk er et flott alternativ. Hvis du er interessert i å måle avstanden mellom for eksempel hjemmet ditt og det nærmeste supermarkedet, kan du spore turen med Map My Walk. Den vil bruke GPS-sporing for å gi deg et nøyaktig mål på avstanden mellom disse to stedene.

Det ligner avstandsmål, men mer passende for mellomstore avstander. Map My Walk er imidlertid ikke den eneste appen som kan brukes til å måle gangavstandene dine. Vi har en sammendrag av de beste sporingsappene for gang- og løpeavstand her.

Pris: Gratis (Årlig MVP: $ 29.99)

nedlasting

# 9. Planimeter - Mål landområdet

Planimeter er et nyttig verktøy hvis du er interessert i å måle avstander for hjemmeprosjekter. Den bruker satellittbilder for å gi deg et overblikk over utendørsplasser. Du kan deretter identifisere de forskjellige områdene og lengdene på objekter i forhold til hverandre.

Hvis du planlegger å for eksempel bygge et skur i hagen, kan Planimeter hjelpe deg med å identifisere hvor mye plass det er mellom gjerdene dine.

Pris: $ 7.99

nedlasting

# 10. Marea

Til tross for det uvanlige navnet, er Marea et overraskende nyttig verktøy. Den fungerer på samme måte som Planimeter ved at den bruker satellittbilder og lar deg deretter måle områdene på viste flater.

Hvis du for eksempel vil finne ut omtrentlig størrelse på en tomt, kan du bruke Marea her. Kartlegg omfanget av landet på Marea, så viser det hvor stor tomten er.

Pris: Gratis (Lås opp: $ 2.99)

nedlasting

Det er alt for denne listen!

Hvilken avstandsmåle-app syntes du var den mest nyttige? Hva slags avstander pleier du å måle? Gi oss dine tilbakemeldinger i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å ta en titt på ::

  • Beste astrologiprogrammer for iPhone og iPad
  • Beste iOS-apper for markedsføringsstrategi
  • Beste e-post-apper for iPhone og iPad
  • Beste WiFi Analyzer-apper for iPhone og iPad

Likte du denne appoppdateringen? Forsikre deg om at du har lastet ned iOS-appen din og knust følgeknappen på Facebook, Twitter og Instagram slik at de siste innleggene våre alltid er på radaren din.