News360: Topp iPhone, iPad og Apple Watch News Aggregator-app

For nyhetslesere er det obligatorisk å lese nye nyheter om morgenen. I stedet for å bla gjennom flere medie nettsteder, ser de etter en plattform med ett vindu for å konsumere nyheter. I det siste arrangementet i mars kunngjorde Apple sine News + -tjenester. Imidlertid, etter en måneds bruk av Apples News Plus, synes jeg det er rotete og kaotisk. Et bedre alternativ er News360, som hjelper deg å tilpasse nyhetene dine.

Med sitt pene og rene grensesnitt er News360 en av de beste nyhetsappene for moderne nyhetslesere. Du kan følge valg av nyheter hver dag. Denne nyhetsappen lar deg velge kategorier, og appen vil levere nyheter etter valget ditt.

News360: One-Stop-app for å lese og lagre nyhetshistorier på iOS-enheter

Det aller første som imponerer meg er utvalget av interesser. Det er mange emner kategorisert av appen, og du vil bli lei av å utforske dem alle. Du kaller det, og News360 vil imøtekomme ditt krav umiddelbart. Bortsett fra det imponerende utvalget, har appen andre spennende funksjoner for brukere.

Velg din favorittkategori

En av de blendende funksjonene i denne appen er at brukerne kan velge forskjellige kategorier uten å registrere seg. Du kan registrere deg senere, eller du kan fortsette å bruke denne appen uten å oppgi e-post eller telefonnummer.

For personalisering kan du velge emner, kilder, selskaper og personer du ønsker å følge. La resten være på News360 da appen vil jage interessene dine når du begynner å lese nyheter hver dag.

Du kan starte med å legge til noen av interessene dine; senere kan du legge til flere interesser i denne appen for å tilpasse nyhetsstrømmen.

Velkomstskjermen til denne intuitive appen minner meg raskt om Spotify-musikkappen, som også lar meg velge mine musikkinteresser helt i begynnelsen.

Innholdskilder

For din lesing, News360 kilder nyheter fra mer enn 100 000 nasjonale og internasjonale nettsteder og blogger. Appen sikrer at du får valg av nyheter fra alle kroker og verdenshjørner.

Lytt til nyhetshistorier

Ja, du hører det riktig! Du kan lytte til favoritthistoriene dine på iOS-enheten din. For dette må du abonnere på News360 siden denne funksjonen bare er tilgjengelig for betalte brukere. Audio Briefing-anlegget gir deg tilgang til hørbare nyheter mens du kjører eller er midt i noe. Når du har gått på premiumversjonen av denne appen, vil den fjerne annonser fra nyhetsfeeden din, ettersom du nå er abonnent på News360 Premium.

Lagre historier

Vil du lese nyhetene på flukt eller liker å redde dem til å lese senere? Du kan lagre nyheter i appen ved å trykke på bokmerkeikonet nederst til høyre.

Hvis du vil ha tilgang til lagrede historier senere, trykker du på menyknappen og velger Lagret alternativ. Nå vil du se alle favorittartiklene dine som du bestemte deg for å innhente senere i ditt eget tempo.

Fremtredende funksjoner

Nattmodus

iPhone- og iPad-brukere har ventet på en dedikert mørkemodus for iOS, men er ikke sikre på når de skal få det til. Men New360-teamet har hørt stemmen og introdusert Dark Mode for appen deres. En enkel vekslebryter vil aktivere den mørke modusen som gjør at nyheter og historier om natten blir mindre smertefulle for øynene.

Ikke bare om natten, jeg personlig synes mørk modus er trøstende når som helst på dagen sammenlignet med lys eller lys-modus. Dette er kanskje ikke en avgjørende funksjon for få, men for mange mennesker som elsker å lese mens de ligger i sengen sin, er det helt sikkert attraktivt.

Bare tekst-modus

Innmatinget til News360-appen lastes som standard inn nyheter sammen med funksjonsbilder av det innlegget. For en nyhetssultet sjel er det bare teksten og innholdet som betyr noe. News360 respekterer ivrige lesere, og appen har dermed en mulighet til å ha bare tekst på strømmen. Dette hjelper på et par måter. For det første får du mer innhold på skjermen for å søke, og for det andre sparer du mye data fordi ingen bilder er lastet inn.

VIKTIG: Denne funksjonen fungerer kanskje eller ikke hvis du er en ikke-premium abonnent på denne appen. Jeg hadde lagt merke til at de lagrede historiene mine forsvant da jeg drepte alle appene på iPhone-en min. Da jeg gikk tilbake til den lagrede mappen, var ikke mine lagrede historier der. En bedre måte er å holde favorittnyhetene dine i Notes-appen din på iPhone eller iPad.

Det var alt folkens!

nedlasting

Oppsummering ...

En fordel eller ulempe med denne appen er å velge en utgave. Selv om du velger den internasjonale versjonen av denne appen, skal du betale i din valuta. Dette er en fordel, men du får aldri vite prisen på denne appen i andre land. Alt i alt er dette en go-to-app for alle nyhetssultne personer på denne jorden.

Du kan også gjerne utforske:

  • Beste nyhetsapper for iPad
  • Beste Apple Watch News-apper

Hva er din mening om News360? Vil du bruke premiumversjonen? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å vite mer om nyheter og medieverden mens du er på farten.

 

Legg Igjen Din Kommentar