Hvordan finne mistet Apple Watch ved hjelp av "Finn min iPhone"

Ingen vil miste sitt dyrebare utstyr som Apple Watch, gjør de ikke? Imidlertid skjer uventede ting i livet, og derfor lønner det seg alltid å være ekstra forsiktig.

Vi har allerede laget en nybegynnerguide om hvordan du konfigurerer Find My iPhone - en avansert sikkerhetsfunksjon designet for å beskytte og spore iDevices. Og denne praktiske guiden snakker om prosessen med å finne den tapte Apple Watch ved hjelp av "Finn min iPhone."

Så, om du har funnet deg selv på feil side av strømmen og leter etter en effektiv måte å spore Apple Watch på? Bekymre deg ikke, Apples bemerkede sikkerhetsfunksjon kan la deg ikke bare se klokkens nåværende beliggenhet, men også gå inn i tapt modus. Dessuten, hvis du finner enheten i nærheten, kan du til og med spille en høy lyd på den. Sjekk ut detaljene.

Slik bruker du "Finn min iPhone" for å finne den tapte eller stjålne Apple Watch-en

Når Finn min klokke er aktivert, er klokken din beskyttet av aktiveringslås. Derfor må man oppgi Apple ID-passordet ditt for å slette Watch eller parre det med en annen iPhone. For å bruke denne sikkerhetsfunksjonen, må smartklokken din ha watchOS 2 eller nyere.

Husk; det er to hovedkrav for at Find My Watch skal fungere - GPS og Internett-tilkobling. Og Apple Watch Series 3 med LTE- og GPS-støtte er designet for å dra full nytte av Apples enhetssporingsfunksjon. For å være mer presis, kan du spore klokken din, selv om den er langt borte fra iPhone-en din. Kontakt operatøren for å få LTE i fungerende stand.

Merk: Det er dessverre ikke tilfelle med Apple Watch Series 3 uten LTE og Series 2 . Siden disse smartklokkene har GPS, tar de hjelp av en pålitelig Wi-Fi-forbindelse for å vise sin beliggenhet på kartet.

Ettersom Apple Watch Series 1 ikke en gang har GPS, bruker den Bluetooth-tilkoblingen og Wi-Fi på iPhonen din for å vise sin beliggenhet på kartet. Og hvis den er utenfor plasseringen til den sammenkoblede iPhone-en, vil du ikke kunne spore den. Så vi kan si at den eldste versjonen av klokken mangler teknologien som fungerer perfekt med Find My iPhone-funksjonen.

Både Find My iPhone-appen og icloud.com kan la deg finne den bærbare enheten din.

På iOS-enheten din:

Trinn 1. Start Find My iPhone-appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Logg deg på med Apple-ID og passord hvis du ikke allerede er det.

Trykk deretter på Apple Watch.

Merk: Du kan også gå over til Watch-appen din på iPhone → kategorien My WatchApple Watch-ikonet → trykke på “i” -knappen → Finn My Apple Watch .

På datamaskinen din:

Trinn 1. Åpne hvilken som helst nettleser på datamaskinen din, og gå over til iCloud.com og logg deg på med Apple-ID-en din.

Steg 2. Nå, klikk på Finn iPhone.

Trinn 3. Deretter klikker du på Alle enheter og velger Apple Watch.

Nå, bør du se plasseringen av klokken på kartet. Hvis det er i nærheten, kan du spille av en lyd på den. Og etter at du har funnet klokken, trykker du på Avvis for å hindre at den spiller av lyden.

Husk at hvis klokken ikke er koblet til Wi-Fi, mobil eller paret med iPhone, vil den ikke vises på kartet.

Merk: Hvis enheten din er frakoblet, kan du merke av for Merk meg når det er funnet å få varselet så snart enheten er koblet til Internett.

Slik setter du Apple Watch i tapt modus

Hva om den tapte Apple Watch er frakoblet eller ikke vises på kartet? For å forhindre at noen bruker smartklokken, kan du gå inn i tapt modus på Watch. I tillegg er det også et alternativ å sende en melding med telefonnummeret ditt. Derfor, hvis noen finner den savnede klokken, kan han kontakte deg.

Trinn 1. Åpne Finn min iPhone → Logg på kontoen din → trykk på Apple Watch og trykk deretter på Mistet modus.

Steg 2. På din iPhone må du bekrefte at du ønsker å låse klokken og trykke på Slå på tapt modus.

Trinn 3.angir du et telefonnummer der du kan nås, og trykk deretter på Neste.

Trinn 4. Deretter skriver du inn en tilpasset melding du vil vise på klokkeskjermen. Trykk deretter på Ferdig.

Nå vil Find My iPhone sende deg en e-postmelding for å bekrefte at du har satt Apple Watch i tapt modus.

Du kan også bruke iCloud.com til å sette klokken i tapt modus. Gå til icloud.com → Logg på kontoen din → Finn iPhoneAlle enheterApple Watch → klikk på Mistet modus.

Tast deretter inn telefonnummeret du vil vise på klokken → klikk på Neste.

Skriv inn en kort melding som skal vises sammen med telefonnummeret ditt. Og klikk deretter på Ferdig.

Slik slår du av eller avbryter tapt modus på Apple Watch

Når du har funnet den savnede Apple Watch, kan du enkelt deaktivere tapt modus på den. For å gjøre det, trykk på Lås opp på klokken og skriv deretter inn passordet.

Dessuten har du muligheten til å slå av Lost Mode både fra den sammenkoblede iPhone og iCloud.com.

Trinn 1. Åpne Find My iPhone-appen og trykk på den savnede Apple Watch.

Steg 2. Nå trykker du på Mistet modus.

Trinn 3. Deretter trykker du på Slå av tapt modus og bekrefter.

På datamaskinen din

Trinn 1. Åpne hvilken som helst nettleser og logg på iCloud.com med din Apple ID → Finn iPhoneAlle enheterVelg Apple Watch.

Steg 2. Neste opp, klikk på Lost Mode.

Trinn 3. Neste klikk på Slå av tapt modus og bekreft.

I tilfelle du ikke klarer å spore klokken eller føler deg litt bekymret for sikkerheten til dataene dine, kan du velge å slette dataene deres fullstendig fra Find My iPhone. Vær oppmerksom på at det vil slette alt innhold og innstillinger når smarturet kobles til Internett. Dessuten kan du ikke spore det lenger.

Tips: For ekstra sikkerhet, kan du også endre Apple ID-passordet for å hindre noen i å få tilgang til iCloud-informasjonen eller andre viktige tjenester.

Slik sletter du Apple Watch fra Finn min iPhone

Trinn 1. Åpne Finn min iPhone på din iPhone → Apple Watch.

Steg 2. Nå, trykk på Erase Watch og bekreft.

Merk: Du kan også gå over til iCloud.com → Finn iPhone → Alle enheter → Apple Watch → klikk på Slett Apple Watch og bekreft .

Det er ganske mye det!

Over til deg:

Slik kan du få den manglende bærbare enheten tilbake. Jeg håper denne guiden kan komme godt med. Del tilbakemeldingene nedenfor

Det kan være lurt å henvise til denne guiden:

  • Slik fremskynder du Apple Watch
  • Slik bruker du Internett på Apple Watch Kjører watchOS 5
  • Apple Watch for sakte? Tips for å få fart på Apple Watch
  • Apple Watch oppdaterer ikke Weather-appen: Mulige løsninger for å løse problemet

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar