De beste iPhone 7 og iPhone 7 Plus lynhøretelefoner i 2020: Overlegen design matcher med uslåelig lyd

Som vi alle vet at den splitter nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus ikke har en hodetelefonkontakt, har trådløse øretelefoner eller Lightning-øreplugger blitt timens behov. Så hvis du planlegger å kjøpe iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, vil du være tvunget til å kjøpe nye tidsalder-øretelefoner for å fortsette å glede deg over musikken din.

Noen kvalitets-, iPhone 7 og iPhone 7 Plus Lightning-øretelefoner har allerede kommet til å definere kvalitet og uovertruffen lyd. Jeg vedder på at du vil bli fristet til å velge dem ved første øyekast. La oss sjekke ut hvor kule disse øretelefonene virkelig er!

10 beste iPhone 7 og 7 Plus lynhøretelefoner / ørepropper i 2019

#1. PRESSESPILL Enhet1

PRESS PLAY Unity1-øretelefoner leverer fantastisk lyd. Med den imponerende øresignen tilbyr øreproppene nødvendig komfort og holder seg godt på plass. Den har støykanselleringsteknologi av topp kvalitet som gir krystallklar lyd ved å redusere omgivelsesstøy betydelig.

Den innebygde mikrofonen gir krystallklar lyd. Du kan enkelt motta samtaler eller kommando SIRI for å løse spørsmålene dine raskt. Enda viktigere er at hodetelefonene er veldig lette og flokefrie.

USP: Noise Reduction Technology

Sjekk ut på Amazon

# 2. Libratone Q ADAPT

Libratone Q ADAPT er spesialdesignet for puristen. Med høykvalitets lydkvalitet kombinert med den kraftige bassen, kan Lightning-øretelefonene stjele showet med letthet. De skarpe høye tonene gir liv til favorittmusikken din.

Tilgjengeligheten av fire støykanselleringsnivåer sikrer at du kan tilpasse musikkopplevelsen etter ditt hjerte. Ørepluggene forsterker musikk for å gi utmerket lyd. Den leveres med fire knappekontroller slik at du enkelt kan spille / pause musikk eller ringe / ta telefonsamtaler. Q ADAPT-hodetelefoner kommer i fire fengslende fargevarianter som overskyet hvitt, elegant naken, stormfullt svart og rosa rosa.

USP: Høy kvalitet lydkvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 3. Apple EarPods

Apples “EarPods” er lett en av de fineste. Det jeg virkelig elsker i disse Lightning-øretelefonene er det enkle designet. Kablet er helt flisefritt, mens kontakten er sterk.

EarPods leverer god lydkvalitet og er fullt kompatible med iPhone som kjører iOS 10 eller nyere. Og med den innebygde fjernkontrollen vil du kunne styre musikk med letthet. Når det gjelder pris ($ 28), er den konkurransedyktig.

USP: Innebygd fjernkontroll

Sjekk ut på Amazon

# 4. Bonelk

Jeg har funnet "Bonelk" mer enn anstendig. Og det som har fått meg til å ønske det, er den innebygde Lightning-porten. Det betyr at du kan høre på musikk og slå på smarttelefonen samtidig.

Når det gjelder lydkvalitet, har den muligheten til å krydre musikktiden din. Det er tre par silikonknopper å velge mellom: små, mellomstore og store. Du kan velge en mer komfortabel passform. Videre kommer Bonelk med en veske som lar deg bære øretelefonene trygt.

USP: Innebygd lynport

Sjekk ut på Amazon

# 5. Pioneer Rayz Plus

Pioneer Rayz Plus Lightning-hodetelefoner er designet for å være førsteklasses. Det som får disse øretelefonene til å skille seg ut er at de også lar deg lade enheten. Med det fineste støyreduksjonssystemet leverer øreproppene tydelig lyd.

Øretipsene er veldig myke, og du vil glede deg over å bruke dem lenge. Mer betydelig er det at hodetelefonene bruker relativt mindre strøm enn andre øretelefoner. Rayz Plus kommer i to farger som grafitt og bronse.

USP: Lavt strømforbruk

Sjekk ut på Amazon

# 6. PALOVUE Earflow Plus

Hvis du ønsker å ha øretelefonene med det fargerike designet, kan du prøve PALOVUE Earflow. Den kommer i flere fargealternativer inkludert rødt, sølv og svart, slik at det å velge stilige ørepropper skal være en enklere oppgave for deg.

Med Apple MFi-sertifisering støtter den smarttelefonen din og leverer kvalitetslyd. Ørepluggene forhindrer også omgivelsesstøy fra å hindre det fredelige håndfrie anropet ditt.

Takket være responsive knapper er det mye enklere å kontrollere musikk. Til slutt sikrer den magnetiske designen at den forblir flokerfri.

USP: Magnetisk design

Sjekk ut på Amazon

# 7. IQIYI

Uansett hva din komfortable størrelse er, vil du finne en perfekt passform. Den er MFI-sertifisert, lett og tilbyr moderat støyisolering. Den gir super stereobass og tydelig lyd som du kan glede deg over hvor som helst.

Ørepluggene er svette motstandsdyktige mens lynporten er ripebestandig. Du kan kontrollere samtaler eller musikk ved å bruke knappene på ledningen; den har også en innebygd mikrofon. Til slutt er det ikke noen fargevalg bortsett fra hvit.

USP: Tangle gratis ledninger

Sjekk ut på Amazon

# 8. iDARS E305

iDARS E305 øretelefoner har et elegant design og har silikon ørepropper. De komfortable øretipsene forblir sikkert plassert i ørene.

En annen funksjon ved disse øretelefonene er muligheten til å tilby lyd med høy fidelitet. Den støtter lydutgang opp til 48 KHz og 24 biter. Den innebygde mikrofonen gjør en fin jobb med å gi tydelig lyd. Bli MFi-sertifisert, er Lightning-øretelefonene fullt kompatible med smarttelefonene dine.

USP: Støtter lydutgang opp til 48 KHz og 24 biter

Sjekk ut på Amazon

# 9. VIOTEK

Hvis lydkvaliteten er det du leter etter, må du ikke se lenger. Denne øretelefonene fra VIOTEK er kanskje det riktige valget. Med 105 dB følsomhet og 16 bit / 48 kHz tapsfri digital overføring, kan du glede deg over sømløs musikkopplevelse. Headsettet har en 47-tommers ledning med innebygd mikrofon og in-line kontroller som du kan bruke til å kontrollere samtaler og musikk.

Det er ingen tilgjengelige fargealternativer, bortsett fra svart, men hvis du ønsker å oppleve tapsfri lydkvalitet, er dette øretelefonene absolutt verdt å ta bilder.

USP: 105dB følsomhet

Sjekk ut på Amazon

# 10. NASUDAKE

“NASUDAKE” kommer med avansert støyreduksjonsteknologi og leverer stereolyd. Hvis du ikke vil at støyen i omgivelsene skal forstyrre det håndfrie anropet ditt, kan du gi disse øretelefonene et skudd.

De kablede hodetelefonene er usedvanlig holdbare og flisefrie. Laget av aluminiumslegering, ørepinnene har ergonomisk design.

Det er tre responsive knapper som lar deg justere volum, hoppe over spor, svare på anrop og mer. I tillegg tilbyr produsenten også en sak som lar deg bære øretelefonene.

USP: Avansert støyreduksjonsteknologi

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Hvilke av disse Lightning-øretelefonene har du valgt for din iPhone? Gi oss beskjed om navnet og kvaliteten så vel som designet du foretrekker i hodetelefoner.

Viktige egenskaper som topp lyd, avansert støyreduseringsteknologi og ergonomisk design skiller disse hodetelefonene fra hverandre. Dessuten lar de deg bytte spor enkelt.

Det kan være lurt å se på:

  • Beste iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hodetelefoner
  • Beste iPhone 7/7 Plus-billadere
  • Beste iPhone 7/7 Plus Power Banks
  • Beste dokkingstasjoner for iPhone 7/7 Plus

For å lese flere slike topptilbehørslister for iPhone, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook og Twitter.