Lagre sidefiler som Word-dokumentformat på Mac [Slik gjør du det]

Standard tekstbehandler på Mac er Pages. Gjennom årene har det utviklet seg til en kraftig tekstbehandler med funksjoner som er kompetente nok til å stå som en erstatning for MS Word.

Word-dokumenter som er opprettet på Pages, kan som standard bare åpnes på andre Mac-maskiner (eller i iWork i skyen). Hvis du vil at dokumentet (opprettet i Pages) skal være tilgjengelig for alle (spesielt MS-Word-brukere), må du lagre Pages-filer i formatet ".doc" eller ".docx".

Siden Microsofts Word er en av de mest populære tekstbehandlerne i verden, og siden ".doc" -formatet er langt mer universelt kompatible, er det mer fornuftig å konvertere eller eksportere dokumentene dine i samme format. Med sider kan du heldigvis enkelt eksportere til disse formatene.

Slik lagrer du sidefiler som Word-dokumentformat fra en Mac

Trinn 1. Åpne filen du vil konvertere til et MS-Word-dokument i Pages-appen.

Steg 2. Fra menylinjen, klikk på Fil → Eksporter til.

Trinn 3. Klikk deretter på Word.

Trinn 4. Deretter klikker du på Avanserte alternativer. Du bør se en rullegardinmerke som heter Format.

Trinn 5. Nå velger du den aktuelle utvidelsen - ".docx" eller "doc."

Trinn 6. Klikk på Neste.

Trinn 7 Skriv inn et navn for ordet dokument, velg en destinasjon og klikk Eksporter.

Tips : “.docx” -versjon brukes for de nyere versjonene av Word-dokument. ".Doc" -formatet er kompatibelt med nesten alle versjoner, inkludert støtte for eldre.

For øvrig kan du gjøre det samme med iCloud Pages også. Den eneste forskjellen er at i stedet for å eksportere, vil du "laste ned" dokumentet. Når du laster ned, har du muligheten til å velge et format (Pages, PDF eller Word). Valg av "ord" vil eksportere / laste ned dokumentet i ".doc" -format.

Det er alt, kompis!

Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar