Fantastisk samling av iOS 8 varslingssenter-widgeter

Gjennom årene har Apple oppgradert sin iOS med funksjoner som kan legge mye til den generelle brukeropplevelsen. Enten det er widget for hjemmeskjermen eller forbedret batterilevetid, har Apple gjort kontinuerlige anstrengelser for å betjene forbrukerne på den mest herlige måten. I motsetning til de statiske ikonene, har widgetene på startskjermen lagt til listen over funksjonaliteter som blir brukt og elsket av Apple-brukere. Med hundrevis og tusenvis av apper / widgets som støtter Notification Center i iOS8, er det interessant å velge de som passer dine behov på best mulig måte.

I denne bloggen har jeg valgt en samling av iOS 8 Notification Center-widgeter som er blitt adskilt kategorisk.

Innsamling av iOS 8 varslingssenter-widgeter


Reise


#1. jeg oversetter

Språkoversettelse er noe du ikke kan fjerne deg når du reiser til forskjellige steder over hele verden. itranslate-appen kommer med en widget som oversetter alt som er tilgjengelig på utklippstavlen til din iPhone til et språk du har forhåndsinnstilt i appen.

Pris: Gratis

nedlasting


Shopping


#1. pakker

Som pakkesporingswidget viser pakker listen over alle kjøpepakker som skal leveres den aktuelle dagen eller dagen etter. I tillegg kan du bruke denne app-widgeten til å spore flere handlepakker.

Pris: Gratis

nedlasting


Multimedia


#1. Magisto

Denne videoredigeringsappen lar deg samarbeide bildene og videoene dine for å komme med noen virkelig fantastiske minifilmer. Appens widget viser alle de nyeste videoene og bildene du har tatt med iPhone, og motiverer deg til å lage korte videoer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Getty Images Stream

Som en app henter Getty Images Stream fantastiske bilder fra Getty Images 'database, slik at du kan lagre og dele det samme med venner og familie. Getty Images Stream-widgeten viser miniatyrbilder av de tre siste bildene som er hentet fra Getty Images 'database.

Pris: Gratis

nedlasting


Hus og hjem


#1. Redfin

Dette er en skreddersydd app for husjegere. Det er widgeten som viser alle egenskapene som er tilgjengelige for salg i nærheten av boligområdet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Kjøkkenhistorier kokebok

Dette er en oppskriftsapp som serverer en helt ny oppskrift i widgeten sin på en daglig basis. Når du hver dag tar med deg en ny oppskrift, kan du prøve en ny rett som tilfredsstiller smaksløkene dine.

Pris: Gratis

nedlasting


Virksomhet og produktivitet


#1. Timer Tidsporing

Hvis du er spesielt interessert i tidsstyring, er Hours widgeten for deg. Den lar deg stille flere tidtakere, slik at du kan holde et godt oversikt over tiden som blir brukt på å utføre forskjellige oppgaver.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 2. Evernote

Evernote-appens widget kommer med et nytt sett med knapper som kan brukes til å håndtere forskjellige handlinger, for eksempel å velge en tekst, bilder, starte kameraet, stille påminnelser eller sette i gang en ny lapp i Evernote.

Pris: Gratis

nedlasting


Nyheter


#1. Vice News

Som en kjent nyhets-app viser Vice News 'widget alle de beste historiene på dagen på iPhone-skjermen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. News360

News360-widgeten, også kjent som den personaliserte nyhetsleseren, viser alle dagens historier i samsvar med materialet du liker å lese mest.

Pris: Gratis

nedlasting


Oppgaveledere


#1. Wunderlist

Med Wunderlist-widgeten installert på din iPhone, kan du se oppgavelistene dine i varslingssenteret. Når du fullfører en oppgave, kan du sjekke av det samme i widgeten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Kalender 5

Denne widgeten viser en oversiktlig og godt presentert liste over oppgaver som er planlagt for dagen.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting


Vær


#1. Yahoo Weather

Denne widgeten viser den gjeldende temperaturen, det daglige minimums- og maksimumstemperaturen, samt et ikon som oppsummerer værmeldingen (for eksempel en solrik dag osv.)

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Værkanalen

Denne widgeten gir deg et raskt værvarsel og gjeldende værforhold sammen med et hendig videoikon for det samme.

Pris: Gratis

nedlasting

Avsluttende ord

Med varslingssenter-widgeter som inntar en spesiell plass i Apple-enheter, vil det være spennende å se introduksjonen av mange flere apper som støtter det trendy og etterspørselen iOS8-funksjonen Varslingssenter.

Forfatterbio: Dette innlegget er skrevet av Rick Brown, en iOS-utvikler hos Mobiers - iPhone apps development company. I tilfelle yoy er villig til å benytte eller ansette iPhone-programmerere, er det bare å kontakte ham for å få de beste forslagene hans.
 

Legg Igjen Din Kommentar