Beste USB C strømbanker for iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus i 2020

Ankomsten av hurtigladningsmodus på de nyeste iPhones er utmerket nyhet for mange brukere - inkludert meg. Den eneste ulempen med det er at du trenger å kjøpe USB C til Lynkabel og USB C strømadapter for å la deg overlade enheten. Liker du ikke å ha veggladere spesielt når du er ute og reiser? Ikke noe problem! Du kan velge en av disse beste USB C strømbankene for iPhone X, iPhone 8/8 Plus for å turbolade enheten din med optimal bekvemmelighet.

Enten du jakter på et høykapasitetsbatteri eller ønsker å gå på mellomnivå, har vi deg full dekking. De er klar til å tilby jevn ytelse i alle farer. En annen kvalitet som gjør disse topp 10 kraftbankene veldig praktiske er den bærbare designen. Klar til å gå gjennom listen? La oss hoppe over!

Beste USB C Power Banks for iPhone X, iPhone 8/8 Plus og MacBook Pro i 2019

Hurtigkoblinger

 • Orico
 • AUKEY
 • RAVPower
 • iMuto
 • ZeroLemon
 • myCharge AdventureMega
 • Anker PowerCore
 • ALLPOWERS
 • Hydesen
 • Charmast
 • Tankskip

#1. Orico

Det er den ultrakompakte designen og muligheten til å lade smarttelefonen din effektivt som gjør ORICO verdt et nært blikk. Pakket med et solid 10000mAh-batteri, gir det mye ekstra strøm til smarttelefonen din.

Med 2.4A-utgangen, juice denne strømbanken din smarttelefonen med lynraskt hastighet. Den har to USB-porter, mens den ene er Type C, den andre er Type A. Laget av aluminiumslegeringsmateriale, det er veldig holdbart og gir den komplette beskyttelsen mot kortslutning.

USP: Multisikkerhetsbeskyttelse

Kjøp det fra Amazon

# 2. AUKEY

Når det gjelder å produsere robuste kraftbanker, har “AUKEY” lenge vært en stor aktør i markedet. Denne eksterne laderen er utstyrt med flere porter for å slå på en USB-C-enhet og tre USB-A-enheter. Og med batterikapasiteten på 20000 mAh kan du stole på at den leverer rikelig med ekstra lading til din iPhone.

Når det gjelder beskyttelse, har AUKEY lagt mer vekt på sikkerhet og sikret at iPhone-en din forblir beskyttet mot farer som overoppheting. Designmessig; den ser slank, kompakt og holdbar ut.

USP: Innebygde sikringstiltak

Kjøp det fra Amazon

# 3. RAVPower Power Bank med USB C

Det er to viktige kvaliteter som høy effektivitet og førsteklasses ladehastighet som gjør RAVPower mye. 20100 mAh-batteriet med høy kapasitet er godt nok til å slå på smarttelefonen flere ganger.

Med støtte fra Qualcomms hurtiglading 3.0-teknologi har den muligheten til å lade kompatible enhets batterier opptil 80% på bare 35%. Den har LED-indikator slik at du raskt kan sjekke strømstatus. I tilfelle kortslutning eller overstrøm, blir laderen automatisk slått av for å beskytte enheten. Det lille fotavtrykket gjør det veldig bærbart; som et resultat, har du ingen problemer med å bære den dit du vil.

USP: Rask lading

Kjøp det fra Amazon

# 4. iMuto

iMuto ligner veldig på lommedynamitt. Til tross for at den har en så liten formfaktor, kan den skilte med 30000mAh batteri. Det betyr at du trygt kan bruke iPhone 8 Plus eller iPhone X rundt 10 ganger.

Med flere smarte beskyttelsessystemer lar ikke denne eksterne lader trusselen som overstrøm eller overoppheting skade smarttelefonen din. Den støtter også hurtiglading 3.0-teknologi som lader batteriet opp 80% på bare 35 minutter. I tillegg kommer denne kompakte eksterne lader med 12 måneders garanti.

USP: Robust batteri

Kjøp det fra Amazon

# 5. ZeroLemon ToughJuice

Hvis du vil gå noen ekstra meter for å ha den kraftigste eksterne lader til smarttelefonen din, kan ZeroLemon ToughJuice være et utmerket alternativ. Med 30000mAh batteri kan den lade enheten din omtrent 10 ganger.

Den leveres med fem USB-porter som lar deg slå opp fem enheter på en gang. Mens den ene porten er USB C, er de andre fire portene standard USB. LED-lys gjør det lettere å sjekke ladestatusen. Bortsett fra støtter den også hurtigladning 3.0-teknologi og kommer med 2 års garanti.

USP: Svært effektiv

Kjøp det fra Amazon

# 6. myCharge AdventureMega

Hvis du vil ha en ekstremt holdbar USB-C strømbank, må du huske “myCharge AdventureMega.” Denne eksterne laderen har en dråpesikker konstruksjon og kan også motstå sprut.

Dessuten kommer det med en karabinklips, slik at du kan feste den i beltet eller ryggsekken for å bære den komfortabelt under reisen. 20100mAh-batteriet skal være mer enn greit for å holde enhetene ladet opp. Takket være de doble USB-A-portene og en USB-C-port, har du fleksibiliteten til å oppfylle behovene til flere kraftsultne enheter.

USP: Drop-proof konstruksjon

Kjøp det fra Amazon

# 7. Anker PowerCore

Hvis du er ute etter en meget kompetent kraftbank til en overkommelig pris, kan du gå til Anker PowerCore. Med kombinasjonen av Ankers PowerIQ- og VoltageBoost-teknologi, lader den enheten opptil 3A hastighet.

De doble USB-portene sikrer at du har den nødvendige fleksibiliteten til å lade to enheter samtidig. Det gir den nødvendige beskyttelsen mot alle farer som overspenning. Når du er så liten, glir den lett inn og ut av lommen. I tillegg kommer PowerCore med 18 måneders garanti.

USP: PowerIQ-teknologi

Kjøp det fra Amazon

# 8. ALLPOWERS

Tilgjengelig til utsalgsprisen $ 25, 99, ALLPOWERS (to innganger: USB / C og Micro USB) ser ut til å være en stjeling. Grunnen til at jeg sier det fordi det er pakket med de viktigste funksjonene og relativt priset mye lavere enn de fleste av sine kolleger.

Først og fremst kan 24000mAh batterikapasitet oppfylle enhver høy etterspørsel. Selskapet sier at den eksterne laderen støtter flerbeskyttelsessystem. Så enheten din har et pålitelig skjold mot skader som for mye lading.

Videre tilbyr ALLPOWERS en pålitelig 18 måneders garanti på denne USB-C strømbanken.

USP: Svært rimelig

Kjøp det fra Amazon

# 9. Hydesen

Strømbanken fra Hydesen har QC3.0-teknologi som gjør det mulig å lade enhetene dine raskt. Når vi snakker om designet, kan det skilte med et slankt og stilig utseende. I tillegg til det er den også CE- og FCC-sertifisert, og gir full sikkerhet for enhetene dine. Som de fleste av kraftbankene har også denne beskyttelsen mot overlading, overstrøm og overoppheting.

Det er også fire LED-indikatorer som lar deg sjekke gjenværende strøm. Til slutt er det noen få fargealternativer som er tilgjengelige.

USP: QC 3.0

Kjøp det fra Amazon

# 10. Charmast

Det som gjør “Charmast” til et bedre alternativ er ikke bare et enormt batteri på 26800mAh, men også muligheten til å la deg slå opp iPhone raskt, sikkert og pålitelig.

Denne strømbanken har støtte for to typer innganger (USB-C og Micro USB). Så, du har bekvemmeligheten til å lade nesten hvilken som helst mobil og nettbrett.

Den leveres med 45W USB-C PD for ideelt å dekke alle dine ladebehov. Når det gjelder sikkerhet, er Charmast designet for å holde enheten din skjermet mot skurken som kortslutning. Til slutt finner jeg designen bærbar nok til å skli i en liten lomme eller forbli komfortabel i håndflaten.

USP: 45W USB-C

Kjøp det fra Amazon

BONUS

Tankskip

Sammen med en USB-C-port er det to ekstra USB-porter for å lade flere enheter samtidig. Under panseret har den et massivt 26800mAh batteri som kan lade enhetene dine flere ganger.

Det er fire LED-indikatorer på strømbanken som viser den gjenværende saften. Til slutt følger det med en USB-C til USB-C-kabel i esken. Den eneste begrensningen er at det ikke er tilgjengelige fargevalg.

USP: Flere sikkerhetsfunksjoner

Kjøp det fra Amazon

Det er gjort! Forhåpentligvis har du hatt glede av å bla gjennom denne listen sammen med meg.

Hvilken liker du mest?

Så, hvilken av disse eksterne laderne kommer til å turbolade smarttelefonen din? Gi oss beskjed om navnet og funksjonene du har likt i det.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

 • Beste iPhone X, iPhone 8/8 Pluss billadere
 • Beste USB C-ladere for iPhone X, iPhone 8/8 Plus
 • Beste iPhone X, iPhone 8/8 Plus bilmontering
 • Beste dokkingstasjoner for iPhone X, iPhone 8/8 Plus

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å utforske flere slike topp iPhone tilbehørslister.