Hvordan fjerne / skjule Podcasts-appen fra iOS 8 på iPhone eller iPad

Du oppdaterte til iOS 8 og fant ut at Podcasts-appen fra Apple allerede er installert! Det er flott hvis du bruker Podcasts-appen aktivt (som noen brukere), men hvis den appen ikke har noen nytte for deg, er det bare å sitte der og spise opp litt plass. Du vil slette / fjerne Podcasts-appen, men det kan du ikke. Hva gjør du nå?

Det er en liten løsning som involverer begrensninger. Det er lett. Og selv om den ikke kan kvitte seg med Podcasts-appen for alltid, vil den "skjule" den overalt på din iPhone eller iPad (hjemmeskjerm, applister, Spotlight osv.). Det er ikke teknisk "å fjerne" eller "slette" Podcasts-appen, men det er sikkert en måte å forhindre at den vises på iPhone / iPad.

Hvordan skjule / fjerne Podcasts-appen fra iPhone / iPad i iOS 8:

Trinn 1 . Åpne innstillinger

Trinn 2 . Trykk på Generelt

Trinn 3 . Trykk på Begrensninger

Trinn 4 . Hvis du allerede har angitt begrensninger, kan du oppgi passordkoden "Begrensning" (ikke telefonens låseskjermkode). Hvis du ikke har angitt begrensninger allerede, trykker du på Aktiver begrensninger . Skriv inn en begrensningskode (to ganger) for å sette den opp.

Trinn 5 . Nå, slå av koblingen for Podcasts.

Dette vil "skjule" Podcasts-appen fra hjemmeskjermen (og faktisk overalt). Du vil ikke kunne få tilgang til det hvor som helst.

Akkurat som Podcasts er det andre apper som iBooks som du kan fjerne (les: skjul) hvis du ikke vil ha dem.

Vær oppmerksom på at å fjerne / skjule Podcasts (eller andre apper) gjennom denne prosessen ikke fjerner appen eller dens data. De er fremdeles stort, på iPhone / iPad. Og det er enkelt å vise Podcasts tilbake på hjemmeskjermen igjen: bare slå bryteren i Restriksjoner merket Podcasts til ON.

Uten tvil har du rett til å si "hva pokker er dette?" Fordi som jeg sa før, det ikke egentlig er en løsning. Men som det sies, noen løsning er bedre enn ingen løsning. Så lenge Apple mener at dette skal være en del av standardpakken, vil alle fremtidige oppgraderinger til iOS installere Podcasts (og iBooks) -appen også.