Slik aktiverer du hurtiglading på Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy S6 Edge er den andre smarttelefonen noensinne fra den sørkoreanske elektronikkgiganten Samsung, som er fullpakket med edge display-teknologi for å tilby en flott opplevelse for brukerne. En annen funksjon som tar Galaxy S6 Edge foran konkurrentene er hurtigladefunksjonen.

Vi vet at alle Android-smarttelefoner tar nesten 3 timer å bli fulladet fra 0%. Men noen ganger hender det at du snart må ut og ta telefonen, og telefonen viser ikon med lite batteri. Det er her Hurtigladefunksjonen fungerer som en livredder. For å få alle fordelene med denne fantastiske funksjonen, må du imidlertid først aktivere hurtiglading på Samsung Galaxy S6 Edge. Her skal vi diskutere trinnene for det.

Les her om noen vanlige Galaxy S6 Edge problemer og løsninger

Hvis du planlegger å kjøpe en Galaxy S6 kant, kan du se fordeler og ulemper med Galaxy S6 Edge.

Hva er hurtiglading?

Rask lading er en innebygd funksjon i Samsung Galaxy S6 Edge som lar deg lade telefonen raskere. Denne funksjonen kan brukes når skjermen eller enheten er slått av.

www.droid-life.com

Rask lading bruker ladeteknologien som øker ladekraften, og batteriet lades raskere. Galaxy S6 Edge støtter Qualcomm Quickcharge 2.0 og Adaptive Fast loading-funksjonen til Samsung.

Trinn for å aktivere hurtiglading

Før vi begynner med trinnene, er en ting å nevne her at hurtiglading ikke vil fungere på ladekabel som følger med esken eller på lager USB-kabel. Du må kjøpe en kabel av god kvalitet og deretter starte med trinnene for å aktivere hurtiglading-funksjonen i Samsung Galaxy S6 Edge. Ikke kompromiss med kvaliteten for å forsikre deg om at telefonen og funksjonen fungerer som den skal.

 • Først må du koble den nye USB-kabelen til batteriladeren din som støtter Quick Charge 2.0 eller Adaptive hurtiglading
 • Gå til innstillingene i Galaxy S6 Edge
 • Gå til Innstillinger for Innstillinger
 • Du finner alternativet for hurtig lading i batteriinnstillingene. Merk av i avmerkingsruten ved siden av.
 • Det er det. Hurtigladefunksjonen er aktivert på Galaxy S6 Edge.

www.youtube.com`

Noen viktige punkter

 • Slå av skjermen på telefonen eller slå av enheten for å øke ladehastigheten.
 • Du vil se et ladeikon på telefonens skjerm når du kobler til laderen.
 • Hurtigladefunksjonen fungerer bare når skjermen er slått av. Så slå av skjermen for å la funksjonen fungere.
 • Det er et alternativ å sjekke den gjenværende ladetiden på telefonens skjerm. Den resterende tiden varierer vanligvis av ladeforholdene.
 • Hvis telefonen blir overopphetet eller hvis den omgivende lufttemperaturen stiger, vil ladehastigheten automatisk reduseres for å forhindre skade.
 • Den innebygde hurtigladefunksjonen fungerer ikke hvis du bruker en standard batterilader. Dette er grunnen til at mange brukere har blitt sett til å klage på at hurtigladefunksjonen ikke fungerer på Galaxy s6 Edge.

Tilstedeværelsen av hurtigladefunksjon sammen med 5, 1-tommers skjerm med 1440 x 2560 oppløsning, 3 GB RAM, android lollipop 5.0 med TouchWiz 2550 mAh-batteri (ikke-flyttbar), alt sammen er dette et ultimativt valg hvis du tenker å få en ny smarttelefon i hånden.