Hvordan fikse Samsung Galaxy S4 overoppheting problemet

Overoppheting er en av de vanligste feilene som Samsung Galaxy S4-brukerne ofte møter. De fleste av brukerne tenker at feil batteri er hovedårsaken til overoppheting. Men det er vanligvis flere grunner som bidrar til dette problemet, for eksempel programvarefeil, SD-kort og feil i appene. Overoppheting reduserer batteriets levetid og skader telefonen. Her er noen løsninger.

Se også: Slik fikser du SIM-kort som ikke er satt inn feil på Galaxy S4

Hvordan fikse Samsung Galaxy S4 overoppheting problemet

Måter å fikse problemet med Samsung Galaxy S4 overoppheting

  • Først må du oppdatere alle appene ved å gå til Google Play Store som ødelagte applikasjoner, og appene som ikke er oppdatert kan opprette denne feilen. Så oppdater alle appene, som viser en melding som er klar til å oppdatere. Kontroller appene på nytt etter oppdatering, og hvis du finner noen apper som vises som ikke oppdaterte, selv om du har oppdatert dem, slett den.
  • Feil SD-kort kan være en sterk årsak bak dette problemet, så formater SD-kortet og sett det inn i telefonen for å finne ut om problemet til en viss grad er redusert. Ta en sikkerhetskopi av alle dataene før du formaterer.
  • Hvis du står overfor problemet med overoppheting på grunn av det programvarerelaterte problemet, kan OTA-oppdateringer løse Samsung Galaxy S4-overopphetingsproblemet.
  • Sjekk bloatware- og bakgrunnsprosessene i Galaxy S4, fordi det noen ganger er programvaren som får skylden for et slikt overopphetingsproblem og ikke batteriet. I tilfelle det høye antallet bakgrunnsprosesser fortsetter å løpe i bakgrunnen, resulterer det normalt i overoppheting av batteriet og raskt batteriavløp. Finn bloatware-apper og deaktiver dem, og stopp bakgrunnsprosesser. Gå også til Innstillinger> Mer> Batteri for å sjekke hva som er appene som bruker uvanlig mengde batteri og slette dem fra enheten.

www.fixedbyvonnie.com

  • Lukk appene du ikke bruker, så mange apper som kjøres om gangen kan overopphete telefonen din. Men hvis du ikke merker noen endring etter at du har lukket appene, kan det være et maskinvareproblem, og du må kontakte servicesenteret.
  • Vannskader kan også skape dette problemet med overoppheting. Hvis dette er tilfelle, er servicesenteret den eneste måten å bli kvitt dette problemet.
  • Deaktiver Bluetooth, GPS og dim også skjermen.
  • Hvis telefonen blir oppvarmet mens du bruker ørepropper, må du sette telefonen i CPU-strømsparingsmodus. Gå til Innstillinger> Min enhet> aktiver strømsparingsmodus. Nå må du klikke på strømsparingsmodus-fanen, så åpner den en ny side. Der vil du se tre alternativer, blant dem CPU-strømsparende fane som må slås på.
  • Å sette Galaxy S4 i A-planmodus kan være nyttig hvis telefonen blir overopphetet mens du lader. Årsaken er når telefonen lader batteriet i bruk kontinuerlig, søker i i-Fi-signaler eller nettverk og i en slik situasjon oppstår overopphetingsproblem i noen telefoner.

Så sjekk alle disse trinnene, og hvis problemet fremdeles eksisterer, kan du kontakte forhandleren eller tjenesteleverandøren og be om en erstatning.