Beste Apple Watch Bands and Straps i 2020 fra produsenter av tredjepart

For å sikre at Apple Watch aldri mister glansen og fortsetter å passe perfekt med humøret og antrekket, fortsetter jeg å bytte klokkebånd fra tid til annen. Når jeg gjør meg klar for et høyt profilert møte, liker jeg å parre klokken med et luksuriøst skinnbånd. Og når jeg ønsker å slippe håret ned, er sporty og funky band alltid førstevalget mitt. Basert på forskjellige krav og smak har jeg samlet noen av de beste Apple Watch-bandene og -stroppene fra tredjepartsprodusenter, som virkelig vil synes det er betydelig.

Så hvis du ennå ikke skal få en varm følgesvenn for smarturet ditt eller er villig til å gi det et trendy eller kjekk utseende, bør du kikke gjennom denne oppdateringen. Og hvis øynene dine finner den ønskede varen, gi oss beskjed om tankene dine om det!

Merk: Disse Apple Watch-bandene passer perfekt på den nye Apple Watch Series 2, 3, 4 og 5.

Beste Apple Watch Bands i 2019 [Fit Apple Watch Series 1, 2, 3, 4, and 5]

Merk: Produktets pris kan endres og avhenger helt av produsenter. Derfor kan prisen som vises på dette innlegget avvike fra den faktiske.

Rask tilgang:

 • iStrap
 • JORD
 • RUOQINI
 • Ximu
 • EXCHAR
 • Letuboner
 • Marge Plus
 • eLander (rustfritt stål)
 • Wearlizer (rustfritt stål)
 • Lwsengme
 • Secbolt
 • Mkeke
 • Fullmosa
 • Carterjett

#1. iStrap

iStraps enkle og profesjonelle design er rosverdig. Lærbåndet er rikt laget av toppkvalitets kalveskinn. Med synlige sømmer gjør det en stilig match med Apple Watch.

Glatt lærtekstur forbedrer ikke bare profilen ytterligere, men trøster også håndleddet. Enda bedre; iStrap Apple Watch-bandet kommer i flere attraktive farger inkludert svart, oransje, rødt og mer. Derfor er det ikke så veldig bra å håndplukke en elskling til den bærbare enheten! Les detaljert gjennomgang.

USP: Høyverdig kalveskinn

Sjekk ut på Amazon

# 2. JORD

Mest kjent som industriledende innen eksotiske tretider, har JORD nylig funnet suksess med sin omfattende uttalelsesband som passer til enhver Apple-klokke. JORDs Hamonic-samling, som et vitnesbyrd om dets skjønnhet og håndverk, ble nylig nevnt som Forbes sitt valg av beste Apple-band. Denne samlingen er ferdig med sjeldne løvtre, vanligvis brukt av amerikanske gitararkitekter, sammenflettet med rustfritt stål for å forbedre både den visuelle tilstedeværelsen og strekkfastheten.

JORDs klassiske kolleksjon har et utvalg av 4 band i eksotiske tresorter i titan med krysse klekking av detaljer og signatur sommerfugl lås. To skinnkolleksjoner tilbyr et spekter av fargealternativer som passer til ethvert antrekk: 6 levende flate skinnalternativer sammen med fem polstret skinndesign kommer i kontraststing med rustfritt stål som koordinerer klassiske spenner i spenne-stil. Hvert JORD-bånd er 20 bredt og inkluderer ståladaptere i valg av enten 44/42 mm eller 40 / 38mm for å dekke spekteret av tilfeller.

USP: Trebånd

Sjekk ut på WoodWatches.com

# 3. RUOQINI

Apple Watch-bandet fra RUOQINI er tilgjengelig i fire størrelser - 38mm, 40mm, 42mm og 44mm. Dessuten kan du også benytte produktet i flere fargevarianter fra uber fargerikt bånd til et enkelt svart. Når det gjelder utseende, gir stålnettsløyfen design et vakkert og elegant tilbehør.

Den sterke magnetiske låsen vil sikre at ditt dyrebare holder seg perfekt på håndleddet. Dessuten gir den slitesterke og ergonomiske design komfort og også luksus.

USP: Luksuriøst preg

Sjekk ut på Amazon

# 4. Ximu

XIMU Apple Watch-stroppen er laget av pustende lerretsstoffer og tilbyr en unik kombinasjon av stil og komfort. Det myke vevde stoffet opprettholder ventilasjonen og klemmer ikke, gnir eller irriterer huden. Tilgjengelig i flere mønstre, kan du enten velge et subtilt eller sportslig utseende, eller kanskje begge deler.

I tillegg sørger den enkle kontakten i begge ender for at klokken kan monteres enkelt og sikkert. Stroppen inkluderer flere presise kuttede hull for alltid en perfekt og komfortabel passform.

USP: pustende stoff

Sjekk ut på Amazon

# 5. EXCHAR

EXTRA Sport Band er en virkelig elskende sport-fantasi. Det myke silikonmaterialet gjør det usedvanlig behagelig å ha på. Spesielt designet for treningsstudio, klatring, fotturer, camping og reising, har stroppen en lufthulls sportstruktur. Takket være den er pustende og lettere under all utendørsaktivitet.

Kontakten er ganske enkel å skyve inn eller ut og blir sikkert låst i klokkesporene. Det beste er at EXCHAR er tilgjengelig i noen vakre farger blå, rød, gul, hvit og mye mer. Skulle du tenke på å gå til et fargerikt band, trenger du kanskje ikke se lenger.

USP: Flere attraktive fargevarianter

Sjekk ut på Amazon

# 6. Letuboner

Letuboner rustfritt stålbånd er vakkert designet og parres elegant med Apple Watch. Toppnettet stålnett forsterker utseendet og forsterker også holdbarheten.

De sterke lugsene låser seg tett på smarturet. Innebygde magneter holder båndet sikkert. Når det gjelder farger, kommer dette rustfritt stål armbåndet i mange fargevarianter som mellomrom grå, svart, rød og noen få andre. Til slutt støtter den alle Apple Watch-modeller.

USP: Justerbar magnetisk lukking

Sjekk ut på Amazon

# 7. Marge Plus

Hvis du elsker klassisk design, vil Marge Plus øyeblikkelig vinne deg over fra første øyekast. Det er klargjort med førsteklasses hesteskinn. Med den dristige sømmen ser den veldig imponerende ut. Metall låsen gir det mer stabilitet.

Siden det er hudvennlig, vil du ha glede av å bære bandet lenge. Du har flere fine fargevarianter som svart, brun, mørk blå, hvit, rød osv. Å velge mellom. Fargene til side kommer Marge Plus for både 38 og 42 mm Apple Watch-modeller.

USP: Premium mykt topp ekte skinn

Sjekk ut på Amazon

# 8. eLander (rustfritt stål)

Dette rustfrie stålbåndet fra eLander er virkelig kjekk og passer perfekt til klokken. Materialet i toppklasse har forsterket holdbarheten, mens den raffinerte finishen har beriket designen ytterligere.

Med den doble sammenleggbare låsen, gir den mer sikkerhet. Dessuten er eLander tilgjengelig i flere flotte fargealternativer som rosegull, sølv og grå plass å velge mellom. Dessuten kan du finne det i begge størrelsene på Watch.

USP: Dobbelt brettespenn

Sjekk ut på Amazon

# 9. Wearlizer (rustfritt stål)

Wearlizer, som er fremtredende moteriktig design, gir deg oppmerksomhet. Det største høydepunktet i dette bandet er den førsteklasses bygningen i rustfritt stål. Tilsetning av harpiks har gitt mer sjarm til det.

Båndet leveres med adapteren slik at du kan installere og fjerne det uten problemer. Det finnes også et fjerningsverktøy som gjør det mye lettere å skifte stropp. Wearlizer (38 og 42mm) kommer med 12 måneders garanti og fås i syv fargevarianter.

USP: Elegant design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Lwsengme

Lwsengme er vakkert designet og er en utmerket match med Apple Watch. Det som har hevet sin stilkvotient er tilsetningen til litt bling (rhinestone).

Det er laget av rustfritt stål av topp kvalitet og er en holdbar følgesvenn av klokken. Låsen er klargjort for å låse klokken feilfritt. Utover funksjoner kommer Lwsengme i flere farger, slik at du kan velge den mest passende partneren for smarturet ditt.

USP: Nydelig design

Sjekk ut på Amazon

# 11. Secbolt

Skulle du ønske å ha et watchband med litt bling, ville Secbolt være verdt å vurdere. Den er forberedt med rustfritt stål av høy kvalitet.

Tillegg av diamant (rhinestone) på lenken gir den et fasjonabelt utseende. Med tillatelse av den iøynefallende profilen, vil du ha den på fest. Du kan enkelt endre størrelse på båndet bare ved å fjerne låsen.

Dessuten kommer Secbolt i fire attraktive fargevariasjoner inkludert svart, sølv, gull og rosegull. Den er tilgjengelig for både 38 og 42 mm klokkemodeller sammen med ett års erstatningsgaranti.

USP: Fasjonabel design

Sjekk ut på Amazon

# 12. Mkeke

Det er veldig få skinnvesker som kan passe til Mkekes håndverk. Det ekte hesteskinnmaterialet gir det et luksuriøst utseende. Levende søm forsterker design og utførelse ytterligere.

Den har et stort sølvspenn i sølv i rustfritt stål, som gir mer stabilitet. Ved å være helt svetteabsorberende irriterer det ikke skjermen. Flere alternative hull lar deg justere lengden komfortabelt. Du kan velge Mkeke i to farger: svart og brun. Videre kommer lærreimen begge størrelsene på Apple Watch med ett års garanti.

USP: Ekte hesteskinn

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Fullmosa

Fullmosa kan skryte av en sofistikert design og har et rikt utseende. Premium kalveskinn kombinert med topp håndverk gjør det virkelig behagelig for øynene.

Sertifisert av RoHS, er lærbåndet helt fritt for farlige og giftige stoffer. Den høykvalitets kontakten med micro-bounce-teknologi lar deg enkelt installere og fjerne båndet.

Dessuten kommer det også med et assistentverktøy som lar deg raskt skifte band. Tverrsydde krager gir den mer holdbarhet. I tillegg kommer Fullmosa i 15 pulserende fargealternativer.

USP: Sofistikert design

Sjekk ut på Amazon

# 14. Carterjett

Carterjett er en robust profil, og ser vakrere ut med Apple Watch. Det vevde nylonmaterialet gjør klokkebåndet så mykt og pustende. Derfor vil du føle deg komfortabel mens du bruker den på håndleddet.

Ståladaptere er permanent festet til klokkebåndet og gir mer sikkerhet. I tillegg kan du velge dette vakre armbåndsuret i 13 farger inkludert svart, blått / hvitt, grått, rødt og mer.

USP: Nylonstoffmateriale

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå!

Hva er din favoritt?

Jeg håper du har likt å se på disse klokkerbandene. Forresten, likte du noen stropp? Gi oss beskjed om navnet og kvaliteten du har funnet på som den er.

Utforsk mer:

 • Beste Apple Watch Series 3 band
 • Beste Apple Watch Series 3 skinnbånd
 • Beste Apple Watch Series 3 Bluetooth-hodetelefoner
 • Beste Apple Watch-dokkingstasjoner

Likte du å lese dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike topptilbehørslister.