Slik løser du problemer med LG V10 Bluetooth

LG V10 Bluetooth-problemer er noe mange eiere av denne enheten klager over. Mens mange har møtt det ganske enkelt mens de bruker enheten, har andre møtt problemer mens de kobler enheten til en bil som Mercedes-Benz, Volkswagen, Mazda, Audi, BMW, Tesla, etc. Vi vet at dette kan være ganske irriterende, så vi skal dele flere løsninger du kan prøve og fikse LG V10 Bluetooth-problemer på enheten din.

Se også: Slik løser du LG V10 batterilevetid

Potensielle rettelser for LG V10 Bluetooth-problemer

Løsning 1: Start på nytt

Hvis LG V10 Bluetooth ikke fungerer på telefonen din, er det første rådet å starte enheten på nytt som kan løse problemet. Årsaken er at enheten ikke startes på lenge og bruker den i mer enn 150-200 timer, blir enheten overopphetet, noe som igjen resulterer i at det oppstår forskjellige problemer, inkludert Bluetooth-problemer. Selv om dette trinnet kanskje ikke er til hjelp for alle, anbefales det alltid en omstart når du har problemer med enheten din.

For å starte LG V10 på nytt, trykker du bare på strømknappen i 10 sekunder, så starter den på nytt. Du kan også trekke ut batteriet, og telefonen vil være slått av.

Løsning 2: Fjern Bluetooth-data

Noen ganger når cache-dataene blir overbelastet i enheten, kan det føre til et slikt problem. Cache-filer er alltid nyttige som lagrer de midlertidige dataene slik at det blir raskt og enklere å bytte mellom apper. Men det kreves at du tømmer disse cachen og dataene veldig ofte, da en enorm mengde cache til slutt bremser enheten og skaper problemer. For å fjerne Bluetooth-data på din LG V10-enhet, følg instruksjonene nedenfor:

 • Gå mot innstillingsappen fra startskjermen på enheten
 • Gå til Application manager-alternativet, og velg deretter Alle-fanen
 • Her søk etter Bluetooth og trykk på 'Force stop' for å stoppe den kraftig
 • Neste trykk på tøm hurtigbuffer og deretter tøm Bluetooth-data
 • Trykk OK for å bekrefte
 • Start endelig enheten på nytt

Det er det, sjekk nå om problemet ikke fungerer med Bluetooth V10 Bluetooth er løst på enheten din. Hvis ikke, kan du gå til neste metode.

Løsning 3: Start i sikker modus

Noen ganger kan en tredjepartsapp være den virkelige årsaken til problemet, og dette kan sjekkes ved å ta enheten i sikker modus som midlertidig deaktiverer alle tredjepartsappene. Og hvis enheten klarer seg bra, kan du være trygg på at en tredjeparts-app lager problemet.

 • Hvis du vil starte telefonen i sikker modus, må du slå av enheten helt og deretter starte den på nytt. Når LG-logoen vises på skjermen, trykk ned volumtasten til du ser startskjermen. Den vil ta enheten til sikker modus.
 • Når din LG V10 er slått på, trykker du på strømknappen i noen sekunder, og det vil gi avstengningsalternativene. Trykk på alternativet Slå av i noen sekunder, hvoretter en popup-bekreftelse vises. Trykk 'OK' så enheten din går i sikker modus.

Løsning 4: Sjekk manualen

Hvis du spesielt står overfor Bluetooth-problemet mens du kobler enheten til bilen, vil denne løsningen være nyttig for deg.

 • Tilbakestill tilkoblingen igjen etter å ha kontrollert produsentens håndbok for bilen og enheten din på riktig måte.
 • Forsikre deg om at ikke et eneste trinn blir savnet.
 • Gå mot Innstillinger> Bluetooth og sørg for at ingenting skal endres.
 • Forsøk om mulig å slette alle tidligere sammenkoblinger og sett dem fra bunnen av.

Løsning 5: Tilbakestilling av fabrikken

Hvis du har prøvd ut alle de ovennevnte løsningene, men ingenting har fungert, er den siste anbefalingen å gå til Factory reset som vil slette alt fra enheten, og du må stille det fra bunnen av som en helt ny enhet. Ikke glem å ta sikkerhetskopi av dataene dine først. For å tilbakestille enheten til fabrikk,

Gå mot innstillinger> Sikkerhetskopier og tilbakestill> Tilbakestill fabrikkdata> Tilbakestill enhet og bekreft prosessen ved å velge slett alle. Til slutt, gå for å starte enheten på nytt.

Dette er løsningene for å fikse LG V10 Bluetooth-problemer. Prøv dem en etter en, og forhåpentligvis vil problemet løses. Hvis problemet fortsatt vedvarer, ta det med til et verksted.

Se også: Slik løser du Wi-Fi-problemer med LG V10