Slik løser du problemer med LG G2-mikrofon

Det er noen problemer relatert til LG G2-mikrofon som mange brukere ofte møter og klager over den. Du har kanskje møtt problemet når du snakker perfekt, men menneskene på den andre siden kommer deg ikke tydelig fram. Det høres ut for dem mens du hvisker eller mumler. Hvis du er bruker av LG G2-telefon og får problemer med LG G2-mikrofon, kan det skje på grunn av forskjellige årsaker, som kan løses bare ved å følge noen få trinn.

Her diskuteres tre metoder for å bli kvitt dette problemet.

Slik løser du problemer med LG G2-mikrofon

Se også - Slik løser du etterslepende problem på LG G2

Første metode

Den første metoden krever at du slår av støydempingsfunksjonen. Dette kan gjøres ved å gå til samtaleinnstillingene. Denne støydempingsfunksjonen fungerer som et filter for å skape en tydelig stemme. Dette er integrert for å gjøre samtalen og volumkvaliteten bedre. Alle støyene fjernes som kan være et hinder i lydkvaliteten, men noen ganger gir flere støyfilter et annet resultat som forårsaker dette uklare volumet. Så det foreslås å slå av støydempingsfunksjonen når du har problemer med LG G2-mikrofon.

Andre metode

Noen ganger oppstår dette problemet hvis det er nok støv eller skitt i mikrofonhullet. En oppblåsing av trykkluft kan ta ut skitten ut fra hullet. Så du kan prøve å løse problemet ved å blåse trykkluft i mikrofonen.

Tredje metode

Å oppdatere telefonen med den nyeste versjonen av firmware har hjulpet mange brukere fra dette problemet. Hvis noen oppdateringsversjon av telefonen din er tilgjengelig, er det bare å laste ned og installere den for å oppdatere telefonen. Problemet med LG G2-mikrofon kan også løses med denne metoden.

Så prøv å gjenkjenne årsaken og fikse problemet ved å følge noen av metodene ovenfor.