Trendy iPhone 5s Designervesker for å falle i stil i 2020

Det er en million standard iPhone 5s-tilfeller av alle tenkelige typer: tynn, plast, lær, lommebok, støtfanger, minimal og så videre. Og det er også en million saker som kaller seg trendy. Men sanne designer iPhone 5s-saker er vanskelige å oppdage, vanskeligere å bestemme over.

Designervesker er definitivt trendy, men mange av dem er tidsavgrensede. Og så er det den personlige preferansen som er en annen variabel. Men uansett, en trendy iPhone 5s-sak får hodene til å vri seg, får folk nysgjerrig interessert i saken din og kan starte samtaler.

Beste iPhone 5, 5s og iPhone SE Designervesker i 2019

#1. ESR

ESR designerveske har et nydelig utseende. Det sport PC, TPU, og farge makeup lag. Den kan gi en beskyttelse til enheten din mot dråper og riper. Siden den er veldig lett, kan du enkelt bære den i hendene.

Denne vakre vesken klikker perfekt på smarttelefonen din, og gir problemfri tilgang til alle portene og knappene. Du kan enkelt installere og fjerne denne slanke saken.

Dessuten kommer ESR i fire intense farger - sølv, rosegull, svart og champagnegull.

USP: Glitterfilm

Sjekk ut på Amazon

# 2. RAYTOP

RAYTOP veske har en elegant design som ser søt ut på iPhone 5s / SE. Det er laget av skinn. Det er to spor inni deg slik at du kan holde et par kort sikkert.

Den har den ikke-magnetiske låsen som lar deg feste saken godt. Den glatte overflaten gir forbedret grep som forhindrer dråper. Designervesken kan beskytte enheten din fra bunnen av og mindre fall.

USP: Slitesterkt syntetisk skinn

Sjekk ut på Amazon

# 3. CCLOT

Det som gjør denne designervesken fra CCLOT så spesiell er blomstermønsteret. Takket være den overlegne trykkteknologien, ser designen ut. Det antislirende designet gjør det mer beskyttende.

Med materialet av høy kvalitet har det styrken til å vare lenge. Denne elegante vesken passer perfekt på din iPhone. Dessuten er det mer enn 30 pulserende fargealternativer med et trendy mønster.

USP: Avansert teknologiutskrift

Sjekk ut på Amazon

# 4. BENTOBEN

Hvis glitrende bling-design er din greie, kan BENTOBEN være et ganske godt valg. Med pigget glødende rhinestone ser det iøynefallende ut. Saken passer godt rundt iPhone-en og kan motstå mindre påvirkning.

Det er laget av ikke-giftig fuskskinn og har antiskli-struktur. Alle utklippene er på stedet for å sikre at du har enkel tilgang til kameraet, hodetelefonkontakten og høyttalerne. Til slutt forbedrer rosegullfargen utseendet ytterligere.

USP: Glitrende bling-design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Caka

Caka er designet for å se blendende. Takket være de glitrende stjernene kan den fange øyeballer med letthet. Med det myke TPU-materialet er det ganske fleksibelt. Derfor kan du enkelt installere og fjerne saken.

Den glatte støtfangeren forsterker strukturen, og tilbyr også det sklisikre grepet. Dessuten kan du velge denne saken i to fine farger: blått og rosegull.

USP: Myk TPU-støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 6. Ucolor

Ucolor har både en tiltalende profil og viktig beskyttelse. Det dobbeltlagrede foringsrøret med det høykvalitets TPU-materialet gjør det veldig holdbart. Du kan stole på at den gir den nødvendige beskyttelsen på enheten din mot utilsiktet fall.

Hevet leppe fungerer effektivt for å beskytte berøringsskjermen mot riper. Med presise utklipp gir den deg tilgang til alle porter og knapper.

Det største høydepunktet er imidlertid at du får mer enn 30 livlige farger å velge mellom. Så å velge ut en mer passende profil for din iPhone 5 er ikke et stort spørsmål.

USP: Dobbeltlagsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 7. Speck CandyShell

Specks “CandyShell” har ikke bare den vakre designen, men også den nødvendige holdbarheten for å være en lang samarbeidspartner til din iPhone. Den kommer i livlige farger med den nydelige designen. Så, du har flere alternativer for å eksperimentere.

CandyShell har to beskyttelseslag. Mens det harde ytre skallet gjør det mulig å bekjempe ujevnheter, lar det myke indre skallet absorbere støt. Med den hevede kanten har berøringsskjermen et ekstra lag beskyttelse mot riper.

USP: Mykt polstret interiør

Sjekk ut på Amazon

# 8. YogaCase InTrends

YogaCase InTrends er fargerik. Det trenger ikke å jobbe hardt for å tiltrekke seg oppmerksomhet. Hvis du vil at folk skal legge merke til hvilken sak som er på smarttelefonen din spesielt i partene, vil det være verdt å ta et skudd.

På grunn av hovedsakelig det glatte silikonmaterialet, er denne designervesken veldig glatt å ta på. Den klikker lett på iPhone-en din og gir den et morsomt utseende. Åtte forskjellige farger med kule mønstre gir deg muligheten til å håndplukke en passende dress til din iPhone 5s.

USP: Fargerik design

Sjekk ut på AmazonuCOLOR

# 9. IWONE

Det fengslende fargerike designet, IWONE, er det største salgsargumentet for IWONE. Du får over 40 fargevarianter å velge mellom. Derfor vil du ikke synes det er vanskelig å finne det bedårende paret til iPhone.

Med det myke TPU-materialet er det usedvanlig mykt og passer plettfritt rundt iPhone. Den forhøyede kanten fungerer som det nødvendige skjoldet for skjermen. Til tross for at den er ganske lett, kan den lett absorbere støt.

USP: Ekstra beskyttelse for berøringsskjerm

Sjekk ut på Amazon

# 10. Smoke 'Em If You Got' Em

Society6s iPhone 5s-tilfeller er hard shell-saker. Individuelle designere lar arbeidet sitt tilpasses en rekke ting, inkludert iPhone 5s. The Smoke 'em If You Got' em-saken av Dr. Lukas Brezak er en av de kuleste skinnene du kan få for din iPhone. Den svinger svingete, men på en god måte; på riktig måte å se og føle kul. Den er kompakt nok til å holde smarttelefonen din beskyttet fra bunnen av.

Bortsett fra det, er denne en tynn sak koblet med et silikoninnredning som gir basen til at iPhone kan passe inn.

USP: Myk silikon interiør

Ta en titt på Society6

Logger ut

Forutsatt at alle disse fengslende sakene har imponert deg. Det jeg liker med dem alle er den overlegne designen og iøynefallende mønsteret de flauter.

Så, hvilken av disse designer-sakene har stjålet hjertet ditt? Det ville være veldig kult å kjenne valget ditt.

Det kan være lurt å se litt på:

  • Beste iPhone 5s lommebokvesker
  • Beste iPhone 5s skjermbeskyttere

For å utforske flere slike topp iPhone tilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar