Pakk ut zip-filer på din iPhone / iPad: Pakk ut apper for iOS

IPhone er en flott smarttelefon som kan gjøre en rekke ting. Imidlertid er det noen få ting du ikke kan gjøre. En av dem er å åpne zip-filer: det er ingen aksje-app eller funksjon som lar deg åpne / trekke ut zip-filer. Og hvis du ønsker å åpne zip-filen på iPhone / iPad, må du stole på tredjepartsapper.

Oppdatering: Med iOS 12 introduserte Apple Shortcuts-appen, og du kan bruke denne appen til å zip og pakke ut filer på iPhone og iPad.

Heldigvis er det mange gratis og betalte apper i App Store som vil hjelpe deg å trekke ut zip-filer rett på iPhone / iPad. Her er en haug av disse:

Slik pakker du ut komprimerte filer på iPhone / iPad ved å bruke Zip Extractor Apps for iOS

Før vi dykker ned i listen, er her et enkelt tips for å åpne zip-filer ved hjelp av disse appene.

#1. Finn zip-filen på iPhone / iPad. Vanligvis kan vedlegg i e-postappen være zip-filer. Eller du kan ha zip-filer i Dropbox / iCloud Drive-mappen. Trykk på zip-filen (eller bare velg den), og trykk deretter på delingsikonet .

# 2. Nå, trykk på Åpne i ... fra alternativene og velg den aktuelle appen for å åpne og trekke ut innholdet i zip-filen.

#1. WinZip

Mens de betalte versjonene av WinZip-appen er ekstraordinært bygget for å håndtere zip-filer, er gratisversjonen av appen for mer enn nok for de fleste brukere. Når du åpner en zip-fil, trekker den automatisk ut zip-filen og viser innholdet. Du trenger ikke trekke det ut manuelt. Den eneste ulempen med appen er at den er ad-støttet og har mindre hikke i grensesnittet. Ellers er det en god app å bruke.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Zip & RAR File Extractor

Zip & RAR File Extractor er en god app, men den åpner ikke zip-filer automatisk. Når du åpner en zip-fil i denne appen, importerer den den bare. Du trykker på filen i appen for å trekke ut innholdet. Den er også ad-støttet, og annonsene på full skjerm er slags irriterende. Den betalte versjonen blir kvitt annonsene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. iZip - Zip Unzip Unrar Tool

Spør vennene dine i bedriften om apper for å zip eller pakke ut filer, og de vil anbefale deg iZip. Med denne appen kan du pakke ut filer, som er passordbeskyttet og AES-kryptert. Du kan pakke sammen mange komprimerte filer med forskjellige formater.

Det er et av de mest avanserte verktøyene for styring av zip-filer i verden, da det kan åpne filer direkte fra iCloud, Dropbox, One Drive, Google Drive og Box.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Zip-nettleser

Zip Browser er en rask, minimalistisk zip-ekstraksjon for iPhone / iPad. Grunnleggende funksjoner inkluderer rask ekstraksjon, god støtte for en rekke zip-formater og en innebygd dokumentvisning. Et kjøp i appen (for oppgradering av Pro) vil låse opp mange flere funksjoner som å søke i en zip. Det er en kul app som bare fungerer bra.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. FastZip - ZIP, unZIP og RAR

FastZip - ZIP, unZIP og RAR er akkurat som WinZip-appen. Når du velger appen for å åpne en fil, vil den trekke ut zip-filer direkte. Den har et veldig enkelt grensesnitt. Du kan dele filene dine med andre medier / apper også gjennom denne appen.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt, kompis!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Kontakt oss på Facebook og Twitter. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.