Beste oversettelsesapper for iPhone og iPad i 2020: Må-ha reiseledsagere!

Med den nyeste iOS kan Siri la deg raskt oversette tekst til forskjellige språk. Den støtter imidlertid ikke for mange språk. Derfor må du ha disse beste iPhone- og iPad-oversettelsesappene for å snakke og oversette tekst til flere verdensspråk; spesielt når du reiser til utlandet!

Oversettelsesapper kan komme til nytte når du møter den spesielle vennen som har kommet fra et sted hvor de snakker et annet språk. Det er utrolig hvordan du, med bare noen få trykk, faktisk kan føre til noen meningsfylte samtaler med nesten hvem som helst i hele verden. Med en utrolig nyttig ordbok og fraser-bøker bare et trykk unna, vil du ikke ha noen forvirring i å tolke noen ukjente ord. Dessuten fungerer mange av disse topp 10 oversetter-appene til og med offline, slik at du kan kommunisere uten forstyrrelser!

De beste iPhone- og iPad-oversettelsesappene i 2019

#1. jeg oversetter

ITranslate er en av de mest populære oversettelsesappene, og kan oversette ord, uttrykk og tekst til over 100 språk som støttes. Du kan lytte til oversettelser både i mannlig og kvinnelig stemme. Veksle mellom forskjellige dialekter.

Funksjonen for tale-til-tale-samtale kan være fordelaktig, spesielt når du reiser til utlandet. Ordboken med synonym og ulik betydning gjør det mulig for deg å forstå hvilken som helst tekst. Det er også offline-modus for å la deg bruke appen uten forstyrrelser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Microsoft Translator

Når det gjelder nøyaktighet og effektivitet, er Microsoft Translator uten sidestykke. Det største høydepunktet av denne appen er oversettelsen for flere personer. Nettopp det kan du føre en samtale med opptil 100 personer på flere språk.

Med denne kraftige appen kan du oversette tekst til mer enn 60 språk. Bruk kameraoversettelsene til å oversette ord til alle bilder raskt. Videre kommer det også med setningsbøker for bekreftede oversettelser samt uttaler som er utrolig nyttige.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Google Oversetter

Google Translate tilbyr gratis øyeblikkelig oversettelse mellom 103 språk. Appen oversetter ord, setninger og websider mellom alle kombinasjoner av støttede språk. Du kan til og med oversette ord eller setninger uten internettforbindelse på så mange som 59 språk.

Vil du ikke skrive tekst? Ikke noe problem. Bare rett enhetskameraet mot teksten for raskt å oversette den til 37 språk. Totalt sett er det en one-stop-shop for alle oversettelser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Snakk og oversett

Det som skiller Speak & Translate fra resten er allsidigheten og nøyaktigheten. Ved hjelp av denne appen kan du komfortabelt kommunisere på flere språk. For å være mer presis, lar det deg snakke på så mange som 54 språk.

Du kan føre skriftlige samtaler på over 100 språk. Avhengig av behovet ditt, velger du å oversette tekst til en mannlig eller kvinnelig stemme. På iPad-en din kan du utføre tolkning mens du bruker andre apper.

Pris: $ 19.99

nedlasting

# 5. mitt språk

Det er enkelheten og brukervennlige funksjonene som gjør denne appen så praktisk for reisende. Med støtte fra 59 språk gir det deg den nødvendige fleksibiliteten til å oversette teksten. Du kan raskt få tilgang til den oversatte teksten din for å bruke dem offline.

Det lar deg oversette og lytte til det på 20 språk. Siden det fungerer raskt og nøyaktig, vil du ikke ha problemer med å kommunisere med noen personer mens du reiser utenlands. Dessuten kan du raskt finne ut betydningen av en bestemt dialekt for å sikre at samtalen din forblir en hyggelig affære.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. iHandy Translator

iHandy har et glatt og intuitivt brukergrensesnitt som tilbyr rask og øyeblikkelig oversettelse til setninger, uttrykk, ord og hva har du på kort tid! Appen støtter rundt 52 ​​verdensspråk og frigjør deg fra bryet med å huske og skrive inn valgene dine ved å lagre dem som historie. Den har en integrert kopi-limfunksjonalitet og støtter også sosiale medier.

Det er en tekst-til-tale-funksjon som lar deg enkelt forstå talen til enhver innfødtes uttale. Bruk fraseboken med ofte brukte uttrykk for å få mer komfort i oversettelsen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Taleoversetter: Taletrans

"Speech Trans" er ganske bra for å oversette tale til et annet språk. Med den avanserte stemmegjenkjenningsteknologien identifiserer den raskt språket ditt.

Appen har støtte for både oversettelse av tale- og tastaturskriving. Du kan dele resultatet med vennene dine via SMS og e-post.

Kompatibilitet med over 30 språk bør gjøre arbeidet ditt i de fleste tilfeller. Til slutt kan du oppgradere til premiumversjonen ($ 2, 99) for å bruke denne appen uten annonser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Tydelig oversettelse

Velg Fjern oversettelse for å forvandle deg selv til en dyktig kommunikator med en gang! Appen lar deg oversette tekst til 30 språk. Du kan lytte til oversettelsen din på ditt foretrukne språk.

Rediger teksten og lagre den for senere bruk. Send den dekodede teksten som en e-post eller tekstmelding. Det er også et alternativ å få tilgang til dine tidligere oversettelser, også frakoblet.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 9. Language Translator Pro

Hvis du synes å snakke og oversette tekst som en litt komplisert oppgave, bør du ikke gå glipp av Language Translator Pro. Det fungerer feilfritt ved å la deg øyeblikkelig konvertere tekst til det foretrukne språket ditt. Appen lar deg oversette stemmen din til mer enn 50 språk.

Dra full nytte av fulle samtaler mellom to språk mens du reiser for aldri å la noe fremmedspråk bli til hinder. Siden det har et enkelt brukergrensesnitt, vil du finne det veldig kjent fra ordet!

Pris: $ 6.99

nedlasting

# 10. Worldictionary

Denne flere prisbelønte appen er enkel og kreativ! Alt du gjør er å peke iPhone-kameraet mot et ord, og Worldictionary vil øyeblikkelig definere og oversette det. Du trenger virkelig ikke å skrive ord eller ta bilder manuelt.

Denne appen vil være det uunnværlige reiseverktøyet som er grunnet for å gi deg oversettelse mens du er på farten. Det fungerer akkurat som WordLens, men det har flere funksjoner på det. Dessuten er den kompatibel med flere internasjonale språk som fransk, tysk, engelsk og mye mer.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

Plukket ditt?

Så nå vet du hvordan du kommuniserer på mange forskjellige språk smart! Hvilken av disse appene blir oversetteren din? Det ville være fint å vite navnet sitt.

Du bør ikke gå glipp av disse innleggene:

  • Beste leksikonapper for iPhone og iPad
  • Beste ordbøker for iPhone og iPad
  • De beste fremmedspråklæringsappene for iPhone og iPad

Liker du denne applistene? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike topp iOS-applister.

 

Legg Igjen Din Kommentar