Beste iPhone 6 / 6s armbånd i 2020: Ta iPhone når du trener

Savner du iPhone-en under en treningsøkt, eller vil du følge med på alt som skjer på smarttelefonen? Vi har stilt opp de beste armene til iPhone 6 / 6s for å hjelpe deg med å velge en mer praktisk følgesvenn til smarttelefonen; uten å gå på akkord med stil og bekvemmelighet.

Ved hjelp av disse armbåndene kan du holde enheten perfekt på plass og også holde deg avstemt med den uten problemer. Leset med pustende materiale, de er veldig behagelige å ha på. Enda bedre, de strekkbare båndene holder svette i god avstand og lar deg også finjustere stroppen. Les videre for å finne ut hva mer de har i vente for deg!

Beste iPhone 6 / 6s armbånd i 2019

#1. Stamme

Tribe presenterer et perfekt armbånd til din iPhone 6 og iPhone 6s. Dette værbestandige armbåndet er spesielt laget for jogging og andre treningsøkter. Det beste med dette armbåndet er at det holder seg på plass under de tøffeste treningsøktene dine.

Du kan plassere dette armbåndet rundt overarmen på 8-16 tommer - kreditt går til de doble borrelåsene til borrelås. Mens du trener, kan du enkelt ta anrop, ettersom armbåndvesken er berøringsskjermkompatibel.

USP: Sklisikker passform

Sjekk ut på Amazon

# 2. Minisuit SPORTY

Minisuit Sporty er et typisk iPhone-armbånd som har et nesten passende design. Den kan passe armer opp til 14 ″ i diameter. Du må kjøpe Armband Extender hvis biceps er større enn det.

Takket være det myke neoprenmaterialet er armbåndet ekstremt pustende og svettefast. Den har også noen refleksstrimmel hvis du er ute og jogger for tidlig / for sent. Dessuten kan du også trygt oppbevare nøklene i den skjulte nøkkelholderen.

USP: Reflekslist

Sjekk ut på Amazon

# 3. Trianium

Trianium er et populært merke som produserer armbånd av høy kvalitet til iPhones. Denne er laget av strekkresistent neopren premium materiale. Du kan enkelt bøye, bøye, vri og brette saken uten å vri seg. Den justerbare borrelåsen lar brukerne passe båndet rundt overarmer i alle størrelser.

Når du trener på treningsstudioet eller utendørs, kan du få tilgang til skjermen på telefonen din, fordi denne armbåndvesken er kompatibel med iPhone-berøringsskjermen. Hvis du svetter tungt under trening, ikke bekymre deg for telefonen din, da armbåndet er vannavstøtende.

USP: Vannbestandig

Sjekk ut på Amazon

# 4. VUP

For alle dine eventyraktiviteter trenger du ikke la iPhone ligge hjemme. Bruk VUPs løpende armbånd og hold enheten tilgjengelig da dette armbåndet har en åpen design. Dessuten er dette armbåndet 180 graders roterbart, slik at du kan sjekke meldinger og samtaler mens du er i bevegelse.

VUP har brukt pustende lycra og neopren, som holder dette armbåndet hudvennlig. Uansett hvor mye du svetter, vil du aldri føle kløe eller hudirritasjon. Etter den anstrengende treningen, kan du strekke og vaske armbåndet med rent vann.

USP: Hudvennlig materiale

Sjekk ut på Amazon

# 5. DanForce

DanForce har deg fullstendig dekket fra alle fronter! Det har en nydelig sporty design som fanger øyeboller på et øyeblikk.

Armbåndet er laget av polyamid lycra av høy kvalitet som ikke bare er ekstremt mykt, men også veldig sterkt. Dessuten er den vannavstøtende og holder din iPhone grundig tørr. Det svettefaste fôret gir huden den nødvendige friheten til å puste lett.

Når det gjelder farger, kommer DanForce i syv livlige avatarer. Den som har fanget øynene mine er imidlertid USA-utgaven. På toppen av alt er DanForce støttet av livstidsgaranti.

USP: Sportslig design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Tune Belt

Tune Belt er en av mine favoritttyper av armbåndvesker. Den er designet for å passe til din iPhone med en slank etui. Toppkvalitets neoprenmateriale sikrer at du føler deg komfortabel når du bruker det.

Du kan enkelt justere stroppen for å holde iPhone perfekt på plass. Armbåndet holder vannmottakeren din tørr. Til slutt beskytter plastvinduet ikke bare berøringsskjermen fra bunnen av, men tilbyr også uhindret funksjonalitet.

USP: Neopren materiale i toppklasse

Sjekk ut på Amazon

# 7. JEMACHE

Et meget funksjonelt armbånd som “JEMACHE” fortjener å være oppmerksom. Jeg liker den tettsittende designen som krølles rundt iPhonen ulastelig. Stroppen kan enkelt justeres for å holde iPhone-enheten intakt.

Skjermbeskytteren er ekstremt følsom for berøringen. Derfor vil du ikke ha noen problemer mens du bruker 3D Touch. Lommer for nøkler og hodetelefoner gjør JEMACHE til en komplett pakke. Med flere fargealternativer som rosenrødt, grått og blått som tilbys, kan du velge et fint aktivum til smarttelefonen.

USP: Svært følsom berøringsskjerm

Sjekk ut på Amazon

# 8. ABCTen

Hold din iPhone tørr og ren under treningen ved å legge den inni dette armbåndet. Den svettebestandige neopren suger svetten din og beskytter enheten mot svette og vannsprut også. ABCTen har brukt en reaktiv beskyttelsesfilm, som lar deg samhandle med iPhone-skjermen. Du kan også bruke 3D Touch-funksjonen på iPhone 6s.

Vil du oppnå ditt treningsmål sent på kvelden? Ingen bekymringer; refleksstrimmelen sikrer din sikkerhet, da bilførere lett kan se figuren i mørket.

USP: 3D Touch-kompatibel beskyttelsesfilm

Sjekk ut på Amazon

# 9. iMangoo

Det er sikkert det beste armbåndet i denne samlingen. Jeg vil sikkert vurdere dette armbåndet nummer fire på skalaen fem når fem er det beste eller utmerket. Hvis du spør meg om årsaken, kan du se på lagringsplassen som er gitt i saken.

Selvfølgelig er det for damer (gitt den rosa fargen), du kan sjekke de to andre fargene, som er røde og svarte. I vesken kan du også lagre strømbanken din, lynkabel, håndfri, kreditt- / debetkort og valuta. Lukk saken med glidelås, og alle eiendelene dine er beskyttet.

USP: Multifunksjonelt armbånd

Sjekk ut på Amazon

# 10. Buen

Ta med Triomph armbånd til din iPhone 6s og nyt treningsøktene dine på treningsstudioet eller utendørs. Dette armbåndet er laget av lett kvalitet Lycra stoff som holder båndet fleksibelt, bærbart og vanntett. Uansett hvilken idrett du driver med, er dette armbåndet ditt perfekte følgesvenn for å beskytte din iPhone.

Den dedikerte nøkkelholderen og øretelefonsporet lagrer husnøkkelen og øretelefonene. Du kan rydde hodetelefonkabelen ryddig i sporet på armbåndet.

USP: Vanntett Lycra-materiale

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Din favoritt?

Nå som du har fått et fint armbånd for å gjøre deg klar for en lang treningsøkt. Men ikke glem å dele tilbakemeldingene dine om den som har fått øynene opp for deg.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

  • Beste Bluetooth-hodetelefoner for iPhone 6/6 Plus
  • Beste bilmonteringer for iPhone 6/6 Plus
  • Beste billader for iPhone 6/6 Plus
  • Beste kraftbanker for iPhone 6/6 Plus

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere historier.