De beste iPhone 6s / 6s Plus-dokkingstasjoner i 2020: Pro-Look iPhone Docks

Jeg foretrekker dockingstasjon av et par grunner som en mer komfortabel håndfri opplevelse, spesielt når du jobber og sikrer lading. Den andre viktige kvaliteten som ikke klarer å sjekke inn et ladestativ er den bærbare designen. Basert på alle disse egenskapene, er dette de beste dokkingstasjonene for iPhone 6s / 6s Plus.

Disse ladestativene viser frem den nyeste designen og får øyeblikkelig innvirkning. De holder smarttelefonen din sikkert; slik at du kan få en bedre synsvinkel. Dessuten lar de deg legge til enheten uten problemer. Vil du finne ut mer om disse høykvalitets bryggene? La oss svømme over for å utforske denne topp 10 listen over dokkingstasjoner for iPhone 6s / 6s Plus!

Beste dokkingstasjoner for iPhone 6s / 6s Plus i 2019

Rask tilgang:

 • Tolv sør HiRise
 • Hapurs
 • Avantree
 • AB Håndverk
 • Mercase
 • AhaStyle
 • Trykk på Play One Dock
 • RAXFLY
 • BEACOO
 • iHome iPL8BN

#1. Tolv sør HiRise

Tolv sør-HiRise-dokkingstasjon står høyt fra alle perspektiver. Dokken har høydejusterende kabelklips som hjelper den å fungere i de fleste tilfeller.

Stativet holder enheten din ordentlig; slik at du kan glede deg over den bedre håndfri opplevelsen. Å være veldig kompakt, krever det heller ikke mye plass. Dessuten har denne stilige kaien flere fargealternativer.

USP: Justerbart stativ

Sjekk ut på Amazon

# 2. Hapurs

Hapurs-dokkingstasjonen er laget av høykvalitets bambustre. Den er designet for å juice opp både iPhone og Apple Watch samtidig.

Ladestativet holder enhetene dine på en måte som du enkelt kan samhandle med dem. Det er et skjult rom under tilgangsporten på baksiden som lar deg enkelt lagre kabel. Tredocken har myke gummiføtter som gir mer stabilitet.

USP: Massivtre konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 3. Avantree

Hvis skrivebordet ditt allerede har mange viktige ting og du går tom for plass, kan du skaffe denne kompakte dockingstasjonen til din iPhone 6 / 6s Plus. Den leveres med en Apple MFi-sertifisert lynkabel for å synkronisere og lade iPhone samtidig.

Den innebygde kvaliteten er holdbar og sterk. Anti-glatt pute i basen gir godt grep, og dokkingstasjonen glir ikke lett. Til slutt er det ingen fargealternativer som passer til skrivebordet ditt.

USP: Apple MFi-sertifisert kabel inkludert

Sjekk ut på Amazon

# 4. AB Håndverk

AB Handicrafts har et perfekt iPhone-tilbehør for profesjonelle som jobber i selskaper. Denne dockingstasjonen er skåret ut av mangotre. Det er en ideell gave til noen du er glad i. Enten det er bursdagsfest, bryllup eller jubileum, er denne dockingsstasjonen av tre det beste valget som gave.

Bortsett fra iPhonen din, kan du henge armbåndsuret og nøkkelen til huset på denne dockingstasjonen av tre.

USP: Mango wood

Sjekk ut på Amazon

# 5. Mercase

Visning av imponerende design, Mercase-dokkingstasjon trenger ikke å jobbe hardt for å gjøre et godt førsteinntrykk. Det jeg virkelig liker med denne dokken er aluminiumsmaterialet av fly. Den er i stand til å lade iPhone og Apple Watch raskt og med ønsket sikkerhet.

TPU sikrer at riper forblir borte. Mercase dock kommer i rosa gull og mellomrom grå farge alternativer.

USP: Aluminium med luftfartøy

Sjekk ut på Amazon

# 6. AhaStyle

Hvis du er godt forankret i Apple-økosystemet med forskjellige produkter som Apple Watch, iPhone og AirPods, er denne stasjonen noe for deg. Den har et hvilested for alle tre produktene. Myk silikon er skånsom mot alle tre enhetene uten å gjøre noe riper i det.

Det er enkelt å lade dem alle sammen med et pent og ryddig skrivebord. Den eneste betingelsen er at du trenger å bruke Apple originale lynkabel med denne dokkingstasjonen.

USP: Mykt silikonmateriale

Sjekk ut på Amazon

# 7. Trykk på Play One Dock

Jeg vurderer “Press Play One Dock” veldig høyt, ettersom det er utstyrt med alle egenskapene til et overlegen ladestativ. Det gir bedre enhåndsoppfølging. Lynporten er justert frem og tilbake for å passe til de fleste tilfeller.

Med One Dock kan du lade både iPhone og Apple Watch på en gang. Takket være den solide aluminiumsstrukturen kan ladedokken lett slitasje regelmessig. One Dock er tilgjengelig i tre farger som svart, gull og sølv.

USP: Lad opptil fire enheter

Sjekk ut på Amazon

# 8. innkapslet

Encasket produserer en rekke premium iPhone-tilbehør. Dette stasjonære lynladestativet er Mfi-sertifisert, og derfor kan du være trygg på at den ikke vil skade iPhone-en din. Bortsett fra iPhone-sikkerheten din, har denne dock vakre funksjoner; den elegante ladeholderen gjør den til et perfekt dekorativt stykke på skrivebordet. Dessuten kan du holde dette ladestativet på nattbordet ditt.

En viktig egenskap ved denne ladedokken er sakskompatibilitet, som lar deg lade iPhone-en med et etui innpakket. Videre kan du synkronisere iPhone med datamaskinen via en lynkabel.

USP: Sakskompatibilitet

Sjekk ut på Amazon

# 9. BEACOO

Sammen med iPhone 6s eller 6s Plus kan du også lade Apple Watch Series 1, 2 og 3. Denne dockingstasjonen er kompatibel med alle versjoner av Apple Watches. Et bemerkelsesverdig trekk ved denne innovative liftplattformdesignen er at du kan plassere din iPhone med eller uten etui.

Sett din iPhone i portrettmodus, og du kan enkelt bruke FaceTime-samtaler og enkle anrop også. Dette dockingstativet til iPhone er kompatibelt med 99% iPhone-tilfeller.

USP: Passer for 99% av tilfellene

Sjekk ut på Amazon

# 10. iHome iPL8BN

Hvis du vil ha mer enn bare en enkel dokkingstasjon, kan iHome iPL8BN være et utmerket alternativ. Dokken lader ikke bare smarttelefonen din sikkert, men leverer også overlegen lydkvalitet slik at du får mest mulig ut av musikktiden din.

Det utvidede bass-kretsløpet er hemmeligheten bak sin topp lyd. Den har 6 FM-stasjoner slik at du kan glede deg over musikk til fulle. Den har bakgrunnsbelyst display som viser alarmtid, radiostasjon.

USP: Overlegen lydkvalitet

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Forhåpentligvis har disse dokkingstasjonene vært i stand til å oppfylle merket fra alle aspekter av testen din. Hvilken har scoret maksimale poeng, og har du valgt noen til å slå opp enheten din sikkert? Del dine tilbakemeldinger med oss.

Den solide innebygde muligheten til å lade enheten din raskt og gi bedre håndfri opplevelse gjør disse dokkingstasjonene ganske spesielle. Dessuten er de lette og ultraportable.

Du ønsker å få tak i disse innleggene også:

 • Beste iPhone 6s / 6s Plus billadere
 • Beste iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-hodetelefoner
 • Beste iPhone 6s / 6s Plus kraftbanker
 • Beste iPhone 6s / 6s Plus bilmontering

For å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.