Er Apple Watch klistret på Apple-logoen? Her er hvordan du fikser

Alle er litt utålmodige når det er en ny oppdatering tilgjengelig for Apple Watch. Brukere skynder seg bare å oppdatere håndleddet til den siste WatchOS i påvente av å forbedre ytelsen og sjekke de spennende nye funksjonene. Det de ikke forstår, er at den nye beta-oppdateringen noen ganger inneholder feil og kan også gi deg et dødsmetallstykke på håndleddet. En av feilene med den nyeste WatchOS 2 er at Apple Watch blir sittende fast ved oppstartslogoen.

Det er ikke noe offisielt ord fra Apple, men vi regner med at det vil ordne opp snart. Inntil da sitter du igjen med forvirring og frustrasjon. Som alltid er vi her for å hjelpe deg; har vi listet opp noen av de mulige rettelsene som skal løse dette problemet.

Vær oppmerksom på at disse rettelsene feilsøking, og at mange brukere klarte å passere oppstartsskjermen med en av rettelsene som er oppført nedenfor, så ta en titt og prøv den en etter en.

Slik fikser du Apple Watch Stuck på Apple Logo

Det aller første vi trenger å gjøre er å komme oss ut av den oppstartssløyfesonen for å utføre ytterligere feilsøking. Så la oss prøve å gjenopplive håndleddet til livet vårt.

Løsning nr. 1

Forsikre deg om at Apple Watch er tilstrekkelig ladet før du fortsetter med annen feilsøking. Dette er det primære trinnet før du gjør noe annet. Så plasser den på et par timer, og se etter rettelsene gitt nedenfor.

Løsning nr. 2

Tving på nytt på nytt ved å holde inne knappen på Apple Watch til du ser Apple-logoen. Jeg er ganske sikker på at det å gjøre dette bare en gang ikke kommer til å løse en forbasket ting. Så prøv det noen ganger, og sjekk om det kommer tilbake til livet. Hvis det ikke gjør det, så beklager jeg at du må ta det med til Apple Store. I tilfelle dette fungerte, kan du fortsette å lese.

Løsning nr. 3

Forutsatt at du var i stand til å passere gjennom oppstartssløyfen, kan vi nå fortsette med ting for å løse problemet. Hvis du har angitt en passord på låseskjermen, tvinger du på berøringsskjermen for å få frem tilbakestillingsalternativer. Etter at alternativet er avslørt, utfører du en tilbakestilling til fabrikken derfra.

Løsning 4

Når tilbakestillingsprosessen er fullført, kobler du den til iPhone-en din. Noen av brukerne klarte ikke å parre seg med iPhone et par ganger. Start Apple Watch på nytt med hver feil og fortsett å prøve, den skal sammenkobles etter noen få forsøk.

Løsning 5

Forsikre deg om at du ikke gjenoppretter fra en sikkerhetskopi, da dette sannsynligvis vil føre feilene tilbake, og du vil være tilbake dit du var. Så sett opp Apple Watch som ny, selv om den er frustrerende og kjedelig, men i det minste bedre enn en død smartwatch.

Løsning nr. 6

Etter at du er ferdig med å sette opp ting, kan du begynne å synkronisere appene dine en etter en, og alt vil være i orden.

Jeg håper at dette ville løst problemet, men hvis det ikke gjør det, kan du bestille en avtale tidlig med Apple-stipendiater og prøve å be om en erstatning.

Hvis du har noen annen løsning for dette problemet, kan du dele det med oss ​​og andre medlesere ved å kommentere nedenfor.

Det er alt!

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar