Slik aktiverer og bruker du tilgjengelighet på din iPhone 6/6 Plus

iPhone 6 og 6 Plus er relativt store med henholdsvis 4, 7- og 5, 5-tommers skjermer. Når du bruker iPhone 6 på bare en hånd (eller bruker iPhone 6 Plus normalt), kan det være nesten umulig å nå toppen av skjermen / skjermen. Det er der funksjonen som heter Reachability, dukker opp. Og slik kan du aktivere Reachability på din iPhone 6/6 +.

Mens din lengsel etter å ha en stor iPhone virkelig har gått i oppfyllelse, kan folk med korte fingre synes det er vanskelig å bruke de store iPhonene. Det er tider du ønsker å bruke den ultra-store iPhone med bare en hånd. Men på grunn av den enorme størrelsen, kan det hende du ikke finner den effektive eller, la oss si, komfortabel.

Dette er grunnen til at Apple introduserte en funksjon som heter Reachability i iPhone 6 og 6 Plus. Det er veldig enkelt å aktivere det på din iPhone.

Slik aktiverer du tilgjengelighet på din iPhone 6 og 6 Plus

Trinn 1. Åpne innstillinger

Steg 2. Trykk på Generelt

Trinn 3. Trykk på Tilgjengelighet

Trinn 4. Bla helt ned til Reachability

Trinn 5. Trykk på bryteren for å aktivere Reachability

Hvordan bruke Reachability i iPhone 6/6 Plus

Reachability lar deg nå de øverste delene av en app (eller på hjemmeskjermen) uten å måtte nå helt opp.

Slik bruker du denne funksjonen:

  • Dobbelt- “trykk” på hjemmeknappen. Viktig: Ikke dobbeltklikk. Bare trykk to ganger.

Nå kan du bruke telefonen med en hånd så komfortabelt som du noen gang skulle ønske deg ved bare å dobbelt berøre eller trykke på Hjem-knappen. Husk at du må dobbelt berøre eller trykke på hjemmeknappen; og ikke dobbelttrykk eller klikk. Hvis du dobbelt trykker på eller klikker på startknappen, åpnes iOS-appbryteren.

Bare ved å trykke på hjemmeknappen to ganger, glir den øverste halvdelen av grensesnittet ned og gjør det ganske enkelt for deg å nå alle kontrollene.

 

Legg Igjen Din Kommentar