Slik skriver du raskt inn spesialtegn på Mac: Få mest mulig ut av Mac-tastaturet

For Mac-tastaturets merke og komfort er det bare perfekt. Det den savner er spesialpersoner. Vel, det er ikke bare Mac-tastatur, men alle tastaturer rundt om i verden. Noen har dollartegnet, mens noen kan ha Euro-nøkkel, basert på at tastaturet er solgt. Men hva hvis du ønsker å skrive et firkantet rotstegn som tegn i teksten? Dette er når du føler behov for å ha spesialtegn på Mac-en.

Heldigvis trenger du ikke installere noen app eller tillegg til det. Mac OS X har fått deg dekket med dette problemet. Alt du trenger å gjøre er å følge noen få trinn for å få det til å fungere. Så bare vær med og følg instruksjonene som er nevnt i dette innlegget:

Slik setter du raskt inn spesialtegn på macOS

Trinn 1. Åpne Systemvalg ved å klikke på () Apple-logoen øverst til venstre på skjermen og deretter klikke på Tastatur.

Steg 2. Du bør ideelt sett være på "Tastatur" -fanen. Merk av i ruten ved siden av "Vis tastatur- og emoji-seere i menylinjen" .

Trinn 3. Klikk nå på kategorien “Input Sources” og merk av i ruten ved siden av “Show Input menu in menu bar.” Du kan nå avslutte Systemvalg.

Trinn 4. Neste er å klikke på tastaturikonet i menylinjen og velge "Vis tastaturvisning", så får du et virtuelt tastatur vist på skjermen.

Trinn 5. Det siste du trenger å gjøre er å trykke og holde inne alternativtasten på det fysiske Mac-tastaturet. Du vil merke at det virtuelle tastaturet har alle spesialtegnene du kan bruke i teksten.

Logger av…

Du trenger kanskje ikke spesialtegn i den daglige driften, men en gang i blant hvis behovet oppstår, vet du nå hvordan du kan få det til raskt. Funksjonen dekker absolutt de fleste spesialkarakterene du noen gang trenger. For å teste om du har fått det riktig, kommenter et spesialtegn nedenfor.

Relaterte artikler:

  • Slik viser du et papirbånd i Mac-kalkulator-appen
  • Slik flytter du musepekeren ved å bruke tastaturet på Mac
  • Hvordan endre tastaturlayout på Mac
  • Beste MacBook Pro-tastaturer: akselerer skrivehastigheten

Hvor ofte bruker du spesialtegn på Mac-en? Del det i kommentarene. Og ikke glem å laste ned iOS-appene våre og holde kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar