Beste iPhone SE-belteklips i 2020: Hold smarttelefonen beskyttet selv på overfylte steder

Av noen mystiske grunner er det mange som ikke liker å holde iPhone SE i lommene. Selv om Apple har lansert iPhone SE i 4-tommers kategori - den mest populære størrelsen (noen brukere ble skuffet da de så iPhone 6 og iPhone 6 Plus), hater brukere ideen om å skyve telefonen inn i lommene på buksene.

Jeg antar at disse menneskene vil ha rask tilgang til iPhonene sine når de lytter eller opplever at telefonen ringer eller surrer. For slike utålmodige brukere er belteklipsesker det beste alternativet å ta med seg iPhone SE. Faktisk gir belteklipsesker mer beskyttelse og komfort for begge - iPhones og iPhone-brukere.

Vi har listet opp de beste iPhone SE belteklipsvesker som du kan tappe beltet. Din iPhone SE er trygg i de robuste materialene fra belteklipsetui; dessuten holder magnetklemmen din iPhone tett, selv mens du er på reise eller går gjennom overfylte steder. Utforsk flere fordeler med belteklipsesker og kjøp en for deg.

Beste klippetui for iPhone SE - 2019

#1. Zizo Bolt Series

Bolt Series-dekslene fra Zizo er mektige beskyttende. De kommer med et svært robust foringsrør som kan overleve støt uten problemer.

Ved hjelp av det solide belteklipset kan du holde enheten ordentlig festet til vesken eller beltet. Og med det sammenleggbare stativet, kan dekselet også øke medievisningen. Dessuten har den innebygde skjermen 9H-hardhet for å gi et vesentlig forsvar for berøringsskjermen.

USP: Meget beskyttende konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 2. Innkapslet SlimSHIELD

SlimSHIELD er en av de mest bedårende tunge saker for iPhone SE. Det som gjør det foran kurven er den solide PCR-konstruksjonen som kan holde din kompakte smarttelefon beskyttet mot dråper.

Idrettsiden av det sklisikre ytre skallet med ergonomisk design, gir dekselet ønsket praktisk å holde iPhone. Dermed faller ikke smarttelefonen ut av hendene dine.

Framleppen øker sikkerheten ytterligere ved å forhindre at overflaten berører skjermen. Dessuten er belteklipsen avtakbar og sikrer at du kan bli kvitt den overflødige løsningen for å holde smarttelefonen mer praktisk.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 3. PTUNA

PTUNA er den typen sak som er fullt designet for å tilby et 360-graders forsvar til iPhone. Kombinasjonen av hardplastinnredning og det myke gummisilikonet utvendig gjør det støtsikkert.

Du kan enkelt rotere belteklipsen for å holde smarttelefonen din sikkert. Pluss at hoftehylsteret også spiller rollen som et nyttig stativ for å gi deg komfortable se medier i liggende modus.

Med høykvalitets skjermbeskyttelse er berøringsskjermen i stand til å forhindre skrubber.

USP: Støtsikker design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Debin

Debin har introdusert en enkel, men likevel veldig brukervennlig hylstersak. Dette dekselet passer til din iPhone SE med et slitesterkt deksel. Med det myke innerforet kan det tåle mindre støt og også holde riper unna.

Den har to ekstra løkker for økt sikkerhet. På grunn av hovedsakelig den sterke magnetiske lukkingen, sørger saken for at enheten holder seg trygt inne.

USP: Belteklemme med to ekstra løkker

Sjekk ut på Amazon

# 5. WizGear

Hvis du vil ha en god tunge sak til en overkommelig pris ($ 8.99), vil dette tilbudet fra "WizGear" være veien å gå.

Vesken er laget av robust polykarbonatplast som gjør at den tåler støt. Og med gummibelegget gir det et ergonomisk grep.

Med hoftehylsteret kan du ikke bare ta med deg iPhone enkelt, men lar deg også bruke enheten håndfri. Dessuten lar belteklips deg plassere enheten både i liggende og portrettmodus.

USP: Flere synsvinkler

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå!

Så hvilken du liker mest? Del valget ditt med oss ​​i en kommentar, på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar