Fungerer ikke Apple-blyanten din? Her er noen rettelser

iPad Pro er en fantastisk digital enhet fra Apple. For å bruke denne enheten har Apple introdusert Apple Pencil med iPad. Begge gleder seg over et herlig kameraderi da iPad Pro blir et digitalt lerret for Apple Pencil for å lagre noen kreative skisser tegnet av brukere. Blyant finner seg opptatt når brukerne bruker apper som tar notater på iPad Pro.

Men hva skjer når Apple Pencil ikke klarer å prestere? Det er et frustrerende øyeblikk for iPad Pro-brukere, ettersom begge deler er for dyre apparater til å ta med til enhver Apple Store umiddelbart. Så før du bruker noe penger på reparasjon av noen av de to, kan du følge noen løsninger for å reparere Apple Pencil.

Løsninger for å fikse problemer med Apple blyant som ikke fungerer

Tips om problemet

For altfor entusiastiske brukere kan Apple Pencil vise tegn til gispe. Spissen av blyanten kan komme av, og du må installere erstatningen tilgjengelig i esken. Eller du må stramme den løse spissen på nytt og begynne å bruke blyanten igjen. Det vil ikke ta mye tid eller krefter; bør du passe på at du ikke bruker mye press.

Recharge

Normalt husker vi ikke at Apple Pencil er en digital enhet og at den krever hyppig lading. Så sjekk om blyanten er fulladet før du bruker. Mens blyanten er koblet til iPad Pro via Bluetooth, sveiper du ned varslingssenteret og kontrollerer batteristatusen på Apple Pencil. Hvis batteriet er lite, kobler du bare Apple Pencil til lynporten på iPad Pro for å lade.

Reboot

Omstart er for alle. Det er en av de gammeldagse måtene å løse alle problemer på. Så bare gå for å slå iPad av og på, eller du kan gå til hard tilbakestilling. Dette bør løse problemet med at Apple Pencil ikke fungerer.

Reparere

Sjekk Bluetooth-tilkoblingen til Apple Pencil med iPad Pro.

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen på iPad.

Steg 2. Trykk på Bluetooth

Trinn 3. Sjekk Apple blyant under Mine enheter.

ELLER

Trinn 1. Sveip ned varslingssenteret.

Steg 2. Kontroller Apple blyant under batteriene.

Hvis du ikke legger merke til Apple Pencil, kan du parre blyanten på nytt i lynporten på iPad Pro.

Re-sjekk

Før du tar Apple-blyanten din til merkets butikk, bør du ta en siste sjanse til å sjekke den digitale enheten.

Trykk på et hvilket som helst ikon fra startskjermen. Hvis appen åpnes, er iPad Pro mottakelig for Apple Pencil. Siden Apple Pencil ikke er kapasitiv, fungerer den ikke som fingeren. Velg en app som krever støtte fra Apple Pencil.

Applecare

Som en siste utvei kan du gå til AppleCare.

Del tankene dine med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar