Beste iPad Mini 5 tunge saker som gir 360-graders beskyttelse til Mini-nettbrettet

Femte generasjon iPad Mini sports Apple A12-brikke med nevral motor og en svimlende 7, 9-tommers skjerm ble lansert stille! Og oppgraderingen som iPad Mini fikk, og sa at den vil støtte Apple blyant, fikk min oppmerksomhet. Enheten, med så mange ting å passe på, må håndteres med forsiktighet. Det være seg høyskole, kontor, lekeplass, osv. Der du alltid har din dyrebare iPad Mini 5, må du beskytte den med en tung sak!

Når det er sagt, har jeg personlig plukket ut noen av de topp iPad Mini 5 tunge sakene som beskytter enheten din på sitt beste! Men hvis du er sikker på at du kan håndtere enheten din med presisjon, kan du velge noen av de beste klare sakene for iPad Mini 5 eller til og med en skjermbeskytter kan gjøre det for deg. Men de som ikke er sikre på å ta vare på enheten, akkurat som meg, må foretrekke å kjøpe iPad Mini 5 robuste etuier. Her er noen som jeg elsket når jeg søkte etter iPad Mini 5-tilfeller.

Beste iPad Mini 5 tunge saker i 2019

#1. Owkey

Foretrukket av de fleste av brukerne som deg, står Owkey alene når det gjelder robuste etuier til iPad Mini 5. Denne saken har en pennholder, 360-graders svingerstativ, håndstropp, skulderstropp og hva ikke! Håndtakets håndgrep er justerbart, så det er enkelt å bære mens du er på farten! Materialet som brukes i det er holdbart og det er støtsikkert.

Trelagsbeskyttelsen med presise utskjæringer gjør den til et perfekt valg. Videre hevder de å gi 12 måneders gratis erstatning eller 45 dager pengene tilbake-garanti. Nå finner du knapt slike garantier i saker i disse dager. Det er en komplett pakke hvis du ser etter en tunge sak for din iPad Mini 5.

USP: Enestående garanti med overlegen kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 2. Seymac

Akkurat som Owkey-saken gir Seymac alt i én beskyttelse. Med dette trenger du kanskje ikke en egen kickstand-etui til iPad Mini 5 ettersom et 360-graders roterende stativ allerede er tilgjengelig i Seymac. Det er det beste når du reiser på lang avstand og vil bruke iPad mini fritt.

Det er dråpesikkert og støtsikkert som gir din iPad Mini 5-beskyttelse hele veien! Vesken er laget av høykvalitets termoplast og antislip silikon. Og dessuten har den innebygde skjermbeskytteren som gir overlegen beskyttelse totalt sett.

USP: Bærbar skulderrem

Sjekk ut på Amazon

# 3. SXTech

Denne saken er nesten lik den vi så langt har sett i de to ovennevnte sakene. Det som skiller seg fra hverandre er det brede spekteret av farger som er tilgjengelige i SXTechs iPad Mini 5 tunge veske. Med 360 graders kickstand og mer som et dyr, er denne saken nok en utfordrer i løpet.

Skulderremmen er justerbar og kan fjernes når det er nødvendig. Det er en 3-lags tunge støtfangerveske som gir iPad Mini solid beskyttelse. Vesken er tilgjengelig i svart + svart, svart + kamuflasje, svart + oransje, blå + svart, grønn + svart og rose + svart! Dette er noen av de beste fargekombinasjonene jeg noensinne har sett i en iPad Mini 5-sak.

USP: 3-lags Heavy Duty Protection

Sjekk ut på Amazon

# 4. Bentoben

Laget med myk silikon og hardplast. Denne saken er slitesterk. Den er støtsikker, og antiripefunksjonen gjør den enda bedre. Bentobens iPad Mini 5 robuste etui er den fineste kombinasjonen av eleganse og soliditet.

Den presise utskjæringen gjør det lettere å få tilgang til knapper, høyttalere, mikrofon, kamera og alle porter. Dette dyret er tilgjengelig i 3 farger, grått, marineblått og grått og marineblått og grønt. Det følger ikke med en skjermbeskytter som alle de ovennevnte sakene kommer med.

USP: Presise utskjæringer

Sjekk ut på Amazon

# 5. Supfives

Hvis du leter etter fullstendig beskyttelse og ønsker å opprettholde et krystallklart utseende på din iPad Mini 5, støtter den tunge saken hvis din vei skal gå! Vesken leveres med blyantholder, justerbar skulderstropp for lett å bære hvor som helst, 360-graders roterende stativ for å frigjøre hendene, justerbar håndstropp til viktige møter og mye mer!

Denne robuste saken er unik fra alt, da den har en klar sak med maksimal beskyttelse. Bortsett fra det er saken tilgjengelig i sort + rød, blå + svart, grønn, varmrosa, klar + rosa, svart, marineblå + grå. Saken kommer med 12 måneders garanti.

USP: Klar sak med overlegen beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 6. Seymac

Jeg vet at jeg allerede har listet Seymac over, men tro meg, denne er den beste av begge, i hvert fall for meg. Selvfølgelig har den ikke 360-graders stativ og blyantholder, men jeg elsker fortsatt denne bare på grunn av design og utskjæringer.

Den elegante designen og lærmaterialet som brukes i dette tilfellet gir et førsteklasses utseende for din iPad Mini 5! Den er tilgjengelig i 4 fargevarianter.

USP: Apple blyantholder

Sjekk ut på Amazon

# 7. Hocase

Hocases tunge sak for iPad Mini skiller seg ut fra alt på grunn av sin unike bakdesign. Etuiet er lett å gripe, ettersom det er laget av silikongummi og plastmateriale brukes på utklippene. Hocases iPad Mini 5 veske er en perfekt blanding av silikon og plast som gir beskyttelse mot støt, dråper og støt!

Hocase sports dobbeltlagsdesign med støtdempende evne. De hevede kantene gir en perfekt kameralins og skjermbeskyttelse. Denne iPad Mini-saken er tilgjengelig i 7 fargevarianter, og det er mange alternativer å velge mellom. Er det ikke?

USP: Raised Edges

Sjekk ut på Amazon

# 8. Grifobes

Denne saken er mer som en kickstand blandet med en perfekt tunge sak. Alle de fire hjørnene er beskyttet med letthet, da de har 3-lags støtdempende TPU-beskyttelse. Det er lett å ta med på farten, da det ikke er så klumpete. Men ikke ta det for gitt, til tross for at du er lett i vekt, det kan beskytte din iPad Mini 5 akkurat som en annen robust sak.

Det er enkelt å få tilgang til knappene, kameraet, høyttalerne, osv. Ettersom det har de nøyaktige utklippene på et perfekt sted. Grifobes veske er tilgjengelig i 4 farger varianter. Hvis du ser frem til å kjøpe en tung og tung veske til iPad Mini 5, er Grifobes din vei å gå!

USP: Lett

Sjekk ut på Amazon

# 9. Elegant valg

Ja, valgordet stemmer; det er tross alt et merkenavn. Elegant Choise står overfor tøff konkurranse fra beistene, og er fremdeles unik når det gjelder iPad Mini 5-etui. Utklippene på baksiden av panelet sammen med et kickstand-etui som kan justeres i henhold til visningen, gjør det til et perfekt valg og rimelig alternativ.

Vesken er laget av silikon og plastmateriale. Denne saken er 5mm høyere enn iPad Mini 5 da den beskytter kameralinsen og skjermen begge deler. Det er et perfekt valg for et tilfeldig slipp, ettersom det er et 3-lags robust beskyttelsesetui. Denne saken er tilgjengelig i blå, røde og gule farger.

USP: Innvendig skall av hardplast og en myk ytre hud

Sjekk ut på Amazon

# 10. Sevrok

Ikke gå med designen, gjentar jeg, ikke se på slankheten i saken. Det er mye sterkere enn du tror det ser ut. Selvfølgelig er det et dobbeltlags beskyttelsesetui; den støtsikre funksjonen gjør det til et bedre alternativ. Kos deg med å lese, se på filmer og spille noen spill med letthet ettersom Kickstand er tilgjengelig i dette tilfellet.

Det er enkelt å ha med seg, og hvis du gleder deg til å kjøpe den til din barns iPad, vil dette være et perfekt valg. Vesken er tilgjengelig i farger i svart, marineblå, blå og mynte.

USP: Superstabil og lett å bære

Sjekk ut på Amazon

BONUS

Cwnothhy

Dette er det eneste tilfellet på listen som jeg føler er et perfekt valg for en jente eller kvinner. Jeg bare elsker rosegullfargene på denne iPad Mini 5 tunge saken. Eleganse, farge og beskyttelse, alt i ett! Det er behagelig å holde, da det er slankere sammenlignet med andre tilfeller.

Den ripefaste funksjonen sørger for at den ikke får iPad Mini til å se stygg ut. Det gir 3-lags beskyttelse mot plutselige støt og tilfeldige dråper. Produktet er tilgjengelig i fire fargevariasjoner.

USP: Barnevennlig materiale

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for dagen!

Du vil kanskje også like:

  • Beste iPad Mini 5 lærvesker
  • De beste tastaturetui for iPad Mini 5
  • Beste iPad Mini 5 ermer

Pakk inn ...

Gi oss beskjed i kommentarfeltet om din favorittveske fra iPhone Mini 5. Hvis du finner andre tilfeller som er imponerende og den ikke er oppført ovenfor, gi oss beskjed i kommentarer.

Ikke glem å følge oss på Facebook, Twitter & Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen vår for å holde deg oppdatert med det siste tilbehøret og Apple-nyhetene.

 

Legg Igjen Din Kommentar