iPhone kjører sakte? Slik fremskynder du iPhone / iPad

I løpet av utviklingen av iPhone har et av problemene alltid vært; det er ytelsesproblemet. Du har kanskje lagt merke til at iPhone-enheten din blir tregere når den eldes. Det er mange mulige årsaker bak ytelsesproblemene.

En av de viktigste årsakene til treg ytelse er hurtigbufring. Over en periode installerer vi mange apper og fjerner dem også, men restfilene kan være der i systemet. Dette kan føre til at iPhone-en din går litt tregt.

Her har vi listet opp alle mulige løsninger, som vil øke hastigheten på din iPhone som en ny, se på den:

Mulige løsninger hvis iPhonen din går sakte

#1. Start iPhone regelmessig på nytt

iPhone er ikke mindre enn en PC eller en bærbar PC; Når vi stenger av PCen eller den bærbare datamaskinen til tider, skal det samme gjøres med din iPhone. Å starte en iPhone på nytt vil starte hele iOS fra ny, noe som betyr at alle unyttige cache-filer blir slettet. Dette vil føre til mindre behandling, noe som til slutt vil føre til bedre ytelse.

# 2. Slett store / ubrukelige apper

App spiser opp mye plass på iPhone-en din. Avinstallering av apper som brukes sjelden anbefales sterkt, fordi det vil frigjøre lagringsplassen som vil kreve mindre behandling. Større apper bruker mer plass og mer RAM-minne som igjen senker ytelsen. Hold det som en vanlig praksis for å avinstallere apper som sjelden brukes.

# 3. Tving ned lukke apper

iPhone har en solid minnehåndtering. Selv om du holder en lang liste over apper åpne, uansett hvor smart iPhone er, vil den begynne å bli forsinket. Alle av oss har en vane å trykke på Hjem-knappen så snart jobben din med en spesifikk app er ferdig. Hver app har et forhåndsdefinert tidspunkt for å gå i suspendert tilstand, inntil den fortsetter å bruke minnet. For å tvinge til å lukke denne appen, dobbelttrykker du på Hjem-knappen og sveiper opp på alle de kjørende appene.

# 4. Slå av bakgrunnsapper

Det kan hende du starter iPhone på nytt regelmessig og sletter også apper av og til, men appene du allerede har installert vil fortsette behandlingen i bakgrunnen; selv om du har lukket den. Slå av bakgrunnsapp-prosessen fra Innstillinger. Når du gjør det, når du har avsluttet appen, fortsetter den ikke lenger prosessene i bakgrunnen. Dette vil frigjøre prosessering av CPU og også frigjøre RAM.

# 5. Oppdater iOS

Hver nye oppdatering er fokusert for å løse problemene med tidligere iOS. Det betyr at hvis du har problemer med etterslep på din nåværende iOS, bør du tenke på å oppgradere iOS til siste versjon. Den siste iOS 9 hevdes å være den beste oppdateringen fra Apple så langt. Dessuten vil den låse opp nye funksjoner og bedre ytelse.

# 6. Nedgradering til tidligere iOS

Noen eldre enheter er kompatible med den nyeste iOS 9-oppdateringen, men det anbefales egentlig ikke å oppdatere. Den siste iOS 9 har mange funksjoner som er målrettet mot den nyeste maskinvaren i iPhone 6 og 6s-serien. Det er ikke sikkert at din iPhone tilsvarer den mengden funksjoner, og på grunn av dette kan du føle at iPhone-en din går tregt. Prøv å nedgradere til tidligere versjon av iOS som fungerte bra med din iPhone.

# 7. redusere bevegelse

Apples nyeste flaggskipsenheter er lastet med best-in-class maskinvare som er i stand til å gjengi animasjoner som opprettholder smøraktig jevn ytelse. Men hvis du bruker tidligere iPhone, kan det hende at du ikke kan få det beste ut av det. Reduser bevegelsesanimasjon fra Innstillinger → Generelt → Tilgjengelighet → Reduser bevegelse (slå den PÅ).

Dette vil redusere mengden animasjoner, men vil sikkert hjelpe deg med å få en bedre ytelse.

# 8. Deaktiver beliggenhet, Wi-Fi, 3G eller 4G

Plassering og internett-tilkobling, uansett Wi-Fi eller data vil fortsette å bruke RAM og CPU-kapasiteten. App Store fortsetter å skanne appene dine for å sjekke om noen oppdatering er tilgjengelig eller ikke. Bortsett fra det, holder andre apper som Facebook, Twitter og Instagram forbindelsen sin for å levere varsler. Alt dette bruker sikkert mange ressurser i bakgrunnen. Det anbefales å deaktivere Internett-tilkoblingen hvis den ikke er i bruk.

# 9. Slette Safari cache data, unødvendige sanger, bilder og videoer

Som vi har sagt, jo mer kapasitet er ledig, jo raskere vil iPhone-ytelsen din. Vi klikker alle på mange bilder, laster ned sanger og videoer, og besøker mange nettsteder på iPhone, alt opptar lagring. Det kan være lurt å vurdere å slette tekstmeldinger du ikke lenger trenger. I tillegg bør du også slette bilder og videoer som du mener ikke er nødvendige nok. Til slutt, rydd også Safari-cache-data ved å gjøre til Innstillinger → Safari → Tøm historikk og nettstedsdata.

# 10. Tilbakestill til fabrikkinnstillinger

En gang i blant utvikler du en vane å tilbakestille innstillinger til fabrikkstatus. Dette vil ikke slette noen av dine personlige data. Det vil bare tilbakestille alle innstillingene til standardtilstand. Det kan være lurt å notere passordene dine før du fortsetter med dette trinnet. For å tilbakestille fabrikken, gå til → Generelt → Tilbakestill → Tilbakestill alle innstillinger.

# 11. Sett opp iPhonen din som ny

Dette høres kanskje latterlig ut, men en gang i blant, hold en vane med å starte iPhone-en fra å være fersk. Bare for et forsiktighets tiltak; ta sikkerhetskopi før du tilbakestiller iPhone. Skjønt, vi vil ikke foreslå å gjenopprette fra sikkerhetskopi, da det kan føre til noen av de korrupte filene dine.

# 12. Besøk kundesenteret

Hvis du har fulgt alle tingene vi har nevnt ovenfor, føler du at iPhone-en din henger etter, og den endelige løsningen er å bestille time hos Apple kundesenter. De kan kjøre en test for å diagnostisere problemet.

Har du noen andre tips eller triks for å få fart på iPhone-ytelsen? Del med oss ​​i kommentarer eller på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar