Beste iPhone 6 og iPhone 6 Plus Bluetooth-headset i 2020: Gå trådløst mens du er på farten uten problemer

Enhver tung bruker av iPhone vil trolig kreve et Bluetooth-headset. Det er mange Bluetooth-headset ute i butikkene, men hvilke faktorer bestemmer og skiller det beste fra resten? Troskapen til headsettet definerer hovedsakelig effektiviteten. Andre faktorer som blir viktige når du bruker et Bluetooth-headset er lydkvaliteten kombinert med skarp støydemping og skarpt signalmottak. Hvis disse aspektene er gode nok i et hodesett, er den brikken sikkert noe av det beste.

Bortsett fra disse kritiske punktene, er det selvfølgelig andre faktorer som design, medfølgende funksjoner og pris, men som alle er subjektive for enkeltpersoner. Til syvende og sist må personen i den andre enden av samtalen høre deg tydelig i alle omgivelser. Selv om det er mange smussbillige Bluetooth-headset for iPhone tilgjengelig, faller ikke for det. Hvis du ønsker å utnytte den nyeste iPhones Bluetooth-funksjonalitet optimalt, kan du velge et headset fra listen over de beste Bluetooth-headsetene.

Beste iPhone 6/6 Plus Bluetooth-headset i 2019

#1. TREBLAB XR100

TREBLAB XR100-hodetelefoner har høydefinisjonslyd med skarp diskant og dyp bass. Den ergonomiske designen hjelper hodetelefonene med å passe godt fast i ørene og holde seg godt på deres sted. Med IPX4 svetteisol, sørger øretelefonene for at svette ikke kommer i veien for din glede.

Støyreduksjonsteknologien holder unna bakgrunnsstøy, slik at du får tydelig lyd. Du vil kunne svare på anrop, spille, pause, frem / tilbake med letthet. Med opptil 9 timer lang spilletid lar den deg glede deg over musikk til ditt hjerte.

Til slutt kommer TREBLAB XR100 hodetelefoner i fire flotte fargevarianter som svart, lilla, rosa og hvit.

USP: Ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

# 2. SoundPEATS

SoundPEATS kan gå head-to-head mot de beste i bransjen på flere fronter. Headsettet utmerker seg med å levere stereo lydkvalitet med høy kvalitet takket være aptx-kodeken og CSR8645 Bluetooth-brikkesett.

Det myke silikonmaterialet kombinert med ørekrokdesignen gir maksimal komfort, samtidig som det sikrer at ørepennene forblir på plass. Du kan bruke responsive knapper for å justere volumet og til og med svare på anrop.

Opptil syv timers taletid gjør det til en sikker innsats for en lang kjøretur. I tillegg velger du dette stilige headsettet i fem flotte farger som svart, blått, rosa, rødt og hvitt.

USP: Aptx-kodek og CSR8645 Bluetooth-brikkesett

Sjekk ut på Amazon

# 3. Osten Design

Osten DesignOsten Design er et absolutt beist når det kommer til lydkvalitet. Med en vekt på bare 1, 3 oz gir den deg den essensielle komforten å bruke hodetelefonene lenge. Det påstås at silikonhalsbåndet er 50% lettere enn andre konkurrerende produkter.

Det omgivelsesstøyreduserende systemet lar ikke bakgrunnsstøy forstyrre den fredelige taletiden. Tretten timer med musikk og taletid gjør det til et must for folk som liker å høre på musikk uendelig. Med de innebygde knappene kan du kontrollere musikken din komfortabelt.

USP: Støyreduserende teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 4. LEGATO

Legato Bluetooth-headset er en av de beste på denne listen. Med 70 fot rekkevidde vil du alltid glede deg over uavbrutt musikk på hodetelefonene. Høretelefonene er så lette at du kanskje glemmer å bruke den. Den støtter tre utjevnere som passer dine preferanser: Diskant, Mid Bass eller High Bass. Legato Arc har en innebygd vibrator som varsler brukeren i tilfelle en samtale.

Du kan koble dette headsettet med to enheter samtidig og kan styre Siri ved hjelp av innebygd AI Voice-kommandoteknologi. Det er ingen tilgjengelige fargevalg, men funksjoner er verdt hver krone.

USP: AI Voice Command-støtte

Sjekk ut på Amazon

# 5. SHINETAO

SHINETAO forhåndsinnstiller det mest stilige Bluetooth-headsettet til din iPhone. Den komfortable designen og den raske installasjonen lar deg bruke dette headsettet selv mens du kjører kjøretøy.

Det er en ergonomisk design som lar deg rotere bom mic 200 grader. Du kan bruke dette headsettet i venstre eller høyre øre ved hjelp av tre størrelser av øretips som er tilgjengelige i esken.

USP: Dual mic noise noise cancellation

Sjekk ut på Amazon

# 6. AMORNO

Bluetooth-headsetene fra Amorno er lette og sammenleggbare, noe som gjør den perfekt å enten ha den på nakken eller i ryggsekken. Med Bluetooth 4.1 klager du aldri over tilkoblingen til iPhone-en din. Ørepluggene har uttrekkbar ledning; noe som betyr at du aldri vil bli sammenfiltret selv om du legger hodetelefonene i ryggsekken.

Den har et stort batteri for å støtte 10 timer med musikk og opptil 12 timer taletid etter full lading. Innebygd mikrofon gir tilgang til samtaler raskt, mens støydempende ørepropper sørger for at du hører alt krystallklart. Til slutt er det to fargealternativer tilgjengelig: svart og grått.

USP: Lengre batterilevetid

Sjekk ut på Amazon

# 7. LBell SX991

LBell SX991 har stilig halsbånddesign og er skåret ut for å gjøre lyttende musikk til en ganske behagelig affære. Headsettet er utstyrt med stereolyden Hi-Fi som gir liv til musikken din. Den går over 16 timer lang musikk når den er fulladet.

Superglatte ørepropper føles koselige i ørene. Med den sammenleggbare designen kan du bære headsettet uten problemer. Veldig responsive knapper lar deg ha ønsket kontroll over musikken din.

Enda bedre er SX991 tilgjengelig i fem stilige farger som svart, jet svart, rød, blå og hvit.

USP: Stilig halsbånddesign

Sjekk ut på Amazon

# 8. Esonstyle

Denne Bluetooth-hodetelefonene fra Esonstyle er utstyrt med A2DP stereoteknikk som leverer stereolyd av høy kvalitet. Den støtter ikke bare Bluetooth, men har også FM- og SD-kortstøtte for å levere musikk når som helst og hvor som helst. Øreputer av lær fylt med mykt skum gjør det ekstremt behagelig å ha på seg i lang tid.

Hvis alle disse funksjonene ikke er nok, her er en til. Hodetelefonene har også støtte for 3, 5 mm jack. Det er også et bredt utvalg av fargealternativer som passer for alle aldersgrupper og kjønn.

USP: FM- og SD-kortstøtte

Sjekk ut på Amazon

# 9. Mpow Flame

Mpow er et kjent merke som produserer Bluetooth-hodetelefoner og hodetelefoner av høy kvalitet til iPhones. Dette Bluetooth-headsettet er perfekt for dine daglige treningsøkter. Siden Mpow har brukt nano-belegg, beskytter det headsettet ditt effektivt mot svette.

Den vannavstøtende standarden IPX7 garanterer mer levetid på headsettene dine. For mer komfort, tilbyr Mpow forbedrede ørekroker som tett passer over ørene dine. Hodetelefonene rister ikke selv mens du trener streng på treningsstudioet eller utendørs.

USP: IPX7 vannbestandig nano-belegg

Sjekk ut på Amazon

# 10. Cootree Jogger Sports

Cootree fra Smatree har et stilig design og helt grunnlagt for å glede musikken din. Det største høydepunktet av disse hodetelefonene er muligheten til å tilby 16 timers spilletid. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å lade dem gjentatte ganger. Dessuten kan du også finjustere musikken din uten problemer.

Innebygd mikrofon lar deg svare på anrop på en enkel måte. Med omgivelsesstøyreduserende ombord vil du dessuten ha en fredelig samtale hvor som helst. Det er ikke alt; hodetelefonene er helt svetteisolerte, slik at du forblir bekymringsfri for beskyttelsen deres selv under den strenge treningen.

USP: Sweatproof design

Sjekk ut på Amazon

# 11. COWIN

Stort sett har alle hodetelefoner som er over hodet passiv støydempellerende funksjon. Denne fra Cowin har fått aktiv støydemping som effektivt reduserer forstyrrelser fra omgivelsene. Den har krystallklar, høy og dyp basseffekt sammen med utrolig behagelige øreputer for å bruke den i lang tid.

Når det gjelder avspillingstid, har denne en enorm batterilevetid på 30 timer; perfekt mens du reiser. Til slutt er det noen få fargevalg som passer din iPhone.

USP: Aktiv støydemping

Sjekk ut på Amazon

# 12. Acadia Premium-produkter

Med stereo-lyden med høy kvalitet, gir “Acadia Premium Products” -hodetelefoner musikkopplevelsen din. Bluetooth-tilkoblingsserien på 50 fot gir deg mer frihet til å glede deg over musikk. 7 timers spilletid er akkurat nok til å tåle merket for normal bruk.

Øreplukkene kommer i tre størrelser for å sikre at de passer perfekt i øret. Overlegen støykanselleringssystem filtrerer bakgrunnsstøy; og gir dermed tydelig lyd. Det gir problemfri tilgang til volumkontroller så vel som en mikrofon.

USP: Steril stereolyd

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Mpow Jaws V4.1

Det er virkelig vanskelig å vende blikket bort fra headsettet som er et av de mest populære på Amazon. Med imponerende fire stjerner av fem fra over 13 500 kundeanmeldelser, har Mpow Jaws V4.1 kvaliteten til å være ditt favorittvalg.

Med nakken bak designet får du en mer praktisk knappekontroll. Hodesettet leverer ganske god lyd og leveres med overlegen teknologi for støydemping. Derfor vil dine håndfrie ringer forbli fredelige selv på et overfylt sted.

Batterilevetiden på 13 timer er mer enn god nok til å holde på lang kjøretur. Dessuten ser Mpow Jaws fin ut både i sort og lilla fargevarianter.

USP: Nakke bak design

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå!

Pakk sammen

Hva er den kvaliteten du liker mest i alle disse trådløse hodetelefonene i toppklasse for iPhone 6 og 6 Plus? For meg er det den strålende støyreduserende teknologien og høy stereolyd som gjør disse hodetelefonene ganske spesielle. Dessuten er de veldig stilige og har ergonomisk design. Hvilke hodetelefoner har du valgt fra denne listen?

Du vil også se på:

  • Beste iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hodetelefoner
  • Beste iPhone 6 / 6s Plus Bluetooth-høyttalere
  • Beste iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-hodetelefoner
  • Beste Apple Watch Bluetooth-hodetelefoner

For raskt å få tilgang til flere slike topptilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook og Twitter.

 

Legg Igjen Din Kommentar