WinX HD Video Converter Deluxe: Konverter, rediger og trimm 4K-videoer enkelt

Det er ikke så veldig bra å fange 4K-videoer ved å bruke iPhone-en din. Den virkelige smerten er å redigere videoen slik at den appellerer til seerne dine. Selvfølgelig er det mange avanserte verktøy og programvare tilgjengelig, men alle disse er hovedsakelig for profesjonelle og tar mange år å mestre.

Løsningen på dette problemet er WinX HD Video Converter som lar deg konvertere, klippe, kopiere, trimme og redigere en 4K-video med letthet. Stol på meg; trenger du ikke å fullføre et videoredigeringskurs for å komme i gang med verktøyet. Det er enkelt å bruke, og det er tilgjengelig både for Windows og Mac.

Før du hopper for å kjøpe den, må du huske å lese denne anmeldelsen og forstå hvordan den fungerer. Dessuten er det en gave tilgjengelig i en begrenset periode. Så gå gjennom alle funksjonene, og bestem deretter om du vil kjøpe den eller skaffe den gratis gjennom en gave.

WinX HD Video Converter Deluxe - Gjennomgang

Redigere videoer

Etter at du har skutt 4K-videoen din ved hjelp av iPhone eller et annet kamera, kan du importere den til Mac eller Windows og deretter åpne den i WinX HD Video Converter. Takket være nivå-3 GPU-akselerasjonen, er det ekstremt raskt å konvertere en 4K-video.

Du kan også beskjære videoen, eller trimme den slik den passer. Du kan også legge til vannmerke og teksting. Høres for teknisk ut? Du kan være trygg på at alle disse funksjonene er lett tilgjengelige og ikke trenger teknisk kunnskap. Hvis du vet hvordan du bruker en mus eller styreflate, er du god til å gå.

I tilfelle hvis du har flere videoer, kan du også slå dem sammen og deretter redigere den for å lage en utmerket og engasjerende video for dine følgere av sosiale medier.

Innspilling fra kamera

WinX HD Video Converter har en innebygd funksjon for å bruke webkameraet ditt som en innspillingsenhet. Hvis du har et USB-webkamera tilknyttet din PC eller Mac, kan du bruke det også. Dette er en av de nyttige funksjonene for folk som lager opplæringsvideoer for YouTube.

Du trenger ikke annet tilbehør som stativ, digitalkamera, belysning osv. Du kan bruke det innebygde webkameraet til den bærbare datamaskinen. Du trenger heller ikke separat programvare for å registrere og deretter redigere den. Alt kan gjøres rett fra WinX HD Video Converter.

Last ned videoer

Denne trenden er ganske etterspurt i disse dager hvor en videospiller slår sammen videoen sin med en eksisterende video. To videoer betaler side om side for referanse. Vi vet alle at det er mange online verktøy tilgjengelig for å laste ned videoer. Men hvorfor bruke dem når du får mye mer av innebygde funksjoner i WinX HD Video Converter?

Alt du trenger å gjøre er å lime inn videolinken i verktøyet og klikke på Analyser. Om mindre enn ett minutt får du en liste over tilgjengelig oppløsning for den videoen. Velg den du vil laste ned, og klikk på Last ned-knappen.

Innebygd skjermopptaker

Denne funksjonen er mest for folk som lager opplæringsvideoer for publikum. Ved hjelp av WinX HD Video Converter trenger du ikke å laste ned en egen skjermopptaker. Du kan bruke den innebygde funksjonen til denne programvaren.

Ikke bare det, du kan stille inn bildefrekvensen, kutte opptaksstørrelsen for å velge bare det aktive vinduet, angi standardopptaksenhet for lyd eller slå av lydopptaket helt. På toppen av det kan du stille inn for å registrere museklikk, noe som er veldig nyttig å la seerne vite hvordan de gjør visse ting.

Støtte for oppløsning og format

WinX HD Video Converter støtter nesten alle videoformater. Når det gjelder oppløsning, støtter den alle 4K-videoer. På toppen av det kan du konvertere alle 4K-videoopptak (MKV / HEVC / H.265 / M2TS) med GoPro, DJI, DSLR, iPhone X eller Android-enheter til MP4, H.264, HEVC, MOV, AVI, MKV, WMV, MP3 og andre 200+ formater.

Noe av det beste er at du også kan komprimere 4K video i stor størrelse til 1080P / 720P videoer for enkel lagring. Som en bonus kan du laste ned 4K-video og lage et lysbildefremvisning av det.

Prising og Giveaway

Nå må du være klar over at slik kraftig programvare ikke vil være tilgjengelig gratis. Imidlertid er det en gave som skjer mens vi skriver dette. Den giveaway-versjonen låser opp alle betalte funksjoner for livet. Den eneste begrensningen er at du ikke får noen fremtidige oppdateringer eller funksjoner. For å delta i utdelingen, klikk på denne lenken og følg instruksjonene.

Hvis du ønsker å motta fremtidige oppdateringer, må du kjøpe den betalte versjonen. Det vil koste deg 29, 95 dollar for en livstidslisens og oppgradering av livet. Når du sammenligner funksjonene med prisen, er det en stjeling.

  • Kjøp den til Windows
  • Kjøp den til Mac

Logger av

For det første var det bare tekst, bilder og GIF-er som regjerte over sosiale medier. Men nylig er det en eksponentiell økning i videoinnhold. Det er hovedsakelig på grunn av et forbedret kamera på smarttelefonene og appene som YouTube og TikTok som har gjort det enkelt å lage og laste opp videoinnhold. Hvis du ønsker å ligge foran kurven, trenger du verktøy som WinX HD Video Converter for å skape engasjerende videoinnhold. Det var alt folkens!

Hvilken app eller programvare bruker du for å redigere eller konvertere videoene dine? Har du prøvd WinX HD Video Converter? Del tankene dine i kommentarene, og ikke glem å få kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.