Beste 10,5-tommers iPad-lufttilfelle i 2020: Hyggelige deksler til din nye iPad

Etter lang ventetid har Apple endelig lansert 3. gen iPad Air. Selv om nettbrettet ikke har store oppgraderinger, gjør støtten for 1. gen Gen Apple Pencil og kraften fra A12 Bionic Chip det til et godt potensial for folk som leter etter en budsjettvennlig iPad.

Hvis du har kjøpt dette nye nettbrettet, vil du utforske noen av de beste tilfellene for 10, 5-tommers iPad Air for å gi den ønskede omsorgen og beskyttelsen. I denne samlingen har jeg tatt en titt på en rekke deksler som er designet for å se nevneverdig ut på iPad Air 2019. Så dykk rett inn sammen med meg for å sjekke ut hvilken av følgende omslag som ser mer elegant ut for nettbrettet ditt!

Beste 10, 5-tommers iPad Air 2019-tilfeller

#1. Apple Smart tastatur

Hva med å gå for utvilsomt den beste tastaturetui? Hvis du ønsker å bruke nettbrettet ditt som en nyttig bærbar PC, kan Apple Smart Keyboard være et utmerket valg.

Det leveres med et tastatur i full størrelse for å gjøre skriving superenkelig for deg. Takket være Smart Connector kobles denne saken perfekt til iPad. Siden den har en slank design, vil din iPad Air fortsette å se elegant ut. Når det gjelder beskyttelse, skal Smart Keyboard kunne motstå lav påvirkning.

USP: Tastatur i full størrelse

Ta en titt på Apple

# 2. Fintie

Bare i tilfelle Apple Smart Keyboard ($ 159) ser ut til å være litt høyt for budsjettet ditt, kan du prøve Fintie som kommer til et rimeligere prispunkt ($ 29.99.)

Denne saken er laget av PU-lær og har et slagfast polykarbonat-skall. Det gummierte interiøret fungerer som en pålitelig beskytter mot skrubber og holder også nettbrettet jevnt.

Snakker om tastaturet; det er avtakbart, slik at du har fleksibilitet til å fjerne det når det ikke trengs. Tastene er ikke stive, så skrivingen skal være behagelig. Nevnte jeg, Fintie tilbyr dette dekselet i en rekke farger med attraktive mønstre.

USP: Avtakbart tastatur

Sjekk ut på Amazon

# 3. Moko

Når det gjelder å gi pålitelig beskyttelse mot alle slags skader, har MoKos tunge sak fått styrken til å levere varene.

Vesken har et meget beskyttende ytre skall støttet av robust polykarbonat og myk TPU. I tillegg har den også en innebygd skjermbeskytter som gir en ekstra beskyttelse mot berøringsskjermen.

Hvis du liker å bruke iPad Air håndfri, vil du virkelig elske den praktiske kickstanden som lar deg propere enheten din i flere synsvinkler.

USP: Robust konstruksjon med innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 4. Ztotop

Ztotop folioveske ser helt ut til din utøvende smak. Dekselet er laget av ekte skinn og viser utførelse på toppnivå.

Det som imidlertid fanger oppmerksomheten i dette omslaget er det 360-graders roterbare designet. Derfor får du både ønsket landskap og portrettvisningsvinkler.

Den har en penneløkke og tilbyr også en spalte for å huse alle kredittkortene dine og viktige notater. Dessuten kommer Ztotop-foliodeksel i lær i ni fargevarianter.

USP: 360-graders roterbar design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Moko

Mange ganger ønsker vi å bruke iPad-en med en hånd, men det eneste som ser ut til å forhindre oss i å gjøre det, er den store størrelsen på enheten. Med MoKos folio-sak vil det ikke lenger være vanskelig å holde iPad Air med den ene hånden, ettersom den kommer med en elastisk stropp.

Denne saken har hard plast på baksiden og har polstret frontdeksel sammen med et mykt mikrofiberinteriør. Du kan dra nytte av den superhendige standfunksjonaliteten til flere visningsvinkler for å øke både medieopplevelsen eller skriveopplevelsen.

Det er ikke alt, MoKo tilbyr en pålitelig livstidsgaranti i denne saken.

USP: Innebygd håndrem

Sjekk ut på Amazon

# 6. Apple Smart Cover

Apples Smart Cover har et elegant design og vikles perfekt rundt iPad. Til tross for at den har en slank formfaktor, skal dekselet kunne tilby grunnleggende beskyttelse til nettbrettet.

Den kan brettes til flere posisjoner for å tilby forbedrede visningsvinkler både for å skrive og se på medier. Ettersom Smart Cover støtter automatisk søvn / vekking-funksjonalitet, vil enheten din automatisk våkne opp når du åpner saken, og den vil gå i dvale når du lukker dekselet.

Dessuten spiller den glatte finishen også en rolle i å gi forbedret grep.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 7. ESR Urban Premium Folio Veske

Sportsing av en stilig profil, denne folio saken fra ESR ser ut til å være et ganske godt valg. Det er pent utformet og har et slitesterkt foringsrør takket være tilstedeværelsen av polykarbonat. Derfor kan din iPad Air tåle mindre støt.

I tillegg har dekselet også et mykt mikrofiberinnredning for å forhindre at riper skader nettbrettet. Med sklisikre spor, gir dette foliodekslet flere synsvinkler for å sikre at du skriver og FaceTime forblir praktisk. Til slutt har den også et nyttig spor der din Apple Pencil vil glede seg over komfort når den ikke er i bruk.

USP: Stilig design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Infiland

Hvis det er på tide å gå for en elegant dress, kan Infilands tilbud passe godt inn i behovene. Dekselet har en slank og sofistikert design som sikrer at nettbrettet ditt kan holde sin elegante profil intakt.

Takket være den myke finishen, gir det ytre den ønskede gripefølelsen. Derfor vil hendene dine synes det er litt behagelig å holde iPad. Når det gjelder beskyttelse, synes jeg den skal kunne tåle mindre fall. I tillegg har den en praktisk Apple blyantholder og kommer i noen virkelig attraktive design.

USP: Elegant design

Sjekk ut på Amazon

# 9. ESR Yippee

På tide å la iPad Air vise designen sin. ESR Yippee har en ganske kompakt design og passer perfekt til nettbrettet. Takket være det gjennomsiktige bakpanelet lar Yippee enheten fange oppmerksomhet uten problemer.

Når det gjelder beskyttelse, har den stive ryggen muligheten til å bekjempe påvirkning med lite volum. I tillegg kan den også forsvare nettbrettet mot skrubber.

Dessuten gjør de innebygde magnetene frontdekslet for å støtte automatisk søvn / våkne funksjonalitet. Til slutt kommer Yippee i tre farger: sølvgrå, svart og marineblå.

USP: Ganske kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Infiland Classy Folio-veske

Hvis du foretrekker å gå med vintage og raffinert design, kan dette tilbudet fra Infiland oppfylle dine forventninger. Dekselet er laget av mykt syntetisk materiale og har betydelig håndverk.

På grunn av det kraftige kabinettet, gir det nok pute til iPad-en til å absorbere støt. Støtte for automatisk søvn / vekke kan spille en viktig rolle i å forlenge batteriets levetid.

Når du ikke bruker Apple-blyanten, kan du legge den i den innebygde holderen for å hvile sikkert. På toppen av alt kan du velge Infiland folio deksel i flere fargevarianter som grått, svart, marineblå og mer.

USP: Vintage-profil med betydelig håndverk

Sjekk ut på Amazon

Det er ganske mye det! Så dette er noen av favorittsakene mine til den nylig lanserte iPad Air.

Følg med for mer ...

Hvilket av de ovennevnte tilfellene har sett ut til å være mer lovende for nettbrettet ditt? Ikke glem å ta bilder og tilbakemeldinger du liker best.

Sørg for å bokmerke denne samlingen, da jeg vil legge til mer verdige omslag når og når de er lett tilgjengelige.

Du kan også gjerne utforske:

  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro Folio-deksler
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tastaturetui
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-ermer
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-stativer

For å sikre at du enkelt kan få tilgang til de nyeste tilbehørsoppdateringene, kan du laste ned iOS-appen din og holde kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar