Beste iPhone Xs Maks tilfeller i 2020: Selv en dyr trenger beskyttelse

iPhone Xs Max har imponert alle med sin enorme størrelse og nyttige funksjoner. IPhone Xs Max, som er utpekt av Tim Cook som en av de største telefonene noensinne, er et ekte dyr - i størrelse og ytelse. Men da trenger til og med et udyr beskyttelse i disse dager. Derfor har vi samlet en liste over de beste iPhone Xs Max-sakene.

Denne samlingen er en potpurri av forskjellige tilfeller som støtfangervesker, tydelige tilfeller, slanke saker og mange flere. Du kan plukke opp et av valgene dine for iPhone Xs Max.

Beste iPhone Xs Maks tilfeller i 2019

Rask tilgang:

 • Woolnut
 • Luksusbok fra Pad & Quill
 • MOU
 • Foreløp Unicorn Beetle Neo
 • Spigen Bumper Slim Case
 • i-Blason Rugged Clear Bumper Case
 • Spigen Liquid Air Armor Case
 • Case-Mate skinnveske
 • Case-Mate Tøff sak
 • Case-Mate Fiber Case
 • Caseology Crystal Clear Case
 • Caseology Heavy-Duty Case
 • Ringke gjennomsiktig støtfangerveske
 • Ringke Heavy Duty-sak
 • Speck dobbeltlags etui
 • OtterBox Commuter Series sak
 • OtterBox Kickstand Case (Defender-serien)

#1. Woolnut

Woolnut har vist sin finesse i håndverk for iPhone XS Max også. Denne lærvesken til en iPhone i pluss størrelse er et sjarmerende tillegg til en familie av tilbehør. Saken griper lett på iPhone-kroppen din for å beskytte enheten fra alle sider og hjørner. Presise utskjæringer lar deg betjene din iPhone uten problemer.

IPhone XS Max ser ut til å være kolossal i størrelse, men når den er pakket inn i dette tilfellet, ser den samme enheten elegant ut i hendene dine eller på et skrivebord. Du vil gjerne vise Woolnuts vegetabilske garvet fullkorns kropp, og ofte plasserer du iPhone med forsiden ned.

USP: Mykt mikrofiber

Ta en titt på Woolnut

# 2. Luksusbok fra Pad & Quill

I det øyeblikket du ser på Pad & Quills Luxury Book, vet du at denne lærvesken er grunnet for de som vil ha en premiumdrakt til Xs Max. Høydepunktet i denne lommebokvesken er integrasjonen av ekte skinn og naturlig tre.

Amerikansk sadelskinn med full korn øker levetiden, mens den baltiske trebjelken til bjørk pryder designen. Må du bære flere kort under reisen? Vel, denne rike skinnvesken kommer med flere spor som lar deg holde opptil 6-8 kort i tillegg til litt penger.

Støtten for trådløs lading kan være en god avtale for folk som fullt ut har byttet til denne ladeteknologien for ny alder. I tillegg kan du velge dette luksuriøse dekselet i flere farger som brunt, svart og mer.

USP: Amerikansk sadelskinn i fullkorn

Ta en titt på Pad & Quill

# 3. MOU

Mous '“Limitless 2.0” iPhone Xs Max saker har mye å gjøre for dem. De ser ganske slanke ut, men utmerker seg med å gi den komplette beskyttelsen til smarttelefonen din.

Foret med “AiroShock” har disse tynne, men likevel beskyttende koffertene gripende ytre for å avverge sjansen for uventede slip-ups. Dekkene passer sømløst rundt kantene.

Utklippene er på presise, mens knappene gir en rask respons. For å sikre at den gigantiske skjermen har ekstra forsvar, kommer den med en tredelt lags skjermbeskytter for å holde riper på lang avstand.

Dessuten er Limitless 2.0-tilfeller tilgjengelige i flere materialer som karbonfiber, valnøtt, lær, bambus og mer.

USP: Slank men beskyttende design

Sjekk ut på Mous.co

# 4. Foreløp Unicorn Beetle Neo

Jeg har en spesiell smak for dekslene som tilbyr den nødvendige beskyttelsen til smarttelefonen uten å drepe stilfaktor. Og Unicorn Beetle Neo fra Supcase ser ut til å falle ganske mye i tråd med forventningen min.

Denne saken har robust konstruksjon som gjør den helt støtsikker. Det beste med Unicorn Beetle Neo er imidlertid at det ikke har lagt elegansen på backburner.

Apple-logoutklippet kombinert med den glatte finishen gir den et godt utseende. I tillegg blir det også perfekt med trådløs lading. Merk: Du kan få 10% rabatt ved å bruke kampanjekode: geek10

USP: Trådløs ladestøtte

Sjekk ut på Supcase

# 5. Spigen Bumper Slim Case

Spigen er et av de ledende merkene som produserer høykvalitetssaker for iPhones og iPads. Denne ultrahybride matt saken er eksklusivt designet for iPhone Xs Max.

Selv om saken ser slank ut, tilbyr den nok beskyttelse med den stive ryggen og den fleksible designen. Profilen til denne saken holder seg komfortabelt i lommen og gir deg et behagelig grep. Saken gulner ikke raskt, siden den har langvarig klarhetsmotstand.

USP: Luftpute-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 6. i-Blason Rugged Clear Bumper Case

i-Blason er kjent for å produsere høykvalitets tunge saker for iPhones. Denne saken er et perfekt eksempel på hva en tøff og robust sak skal være. Laget av støtdempende TPU og ripebestandig PC-bakplate, beskytter i-Blason saken din telefonen mot alle mulige skader.

Frontdekselet har en berøringsfølsom innebygd skjermbeskytter for å forhindre riper og sprekker. Ikke gå glipp av de beskyttende portdekselene, som forhindrer at støv og rusk kommer inn i telefonen. Akkurat som Supcase kan du bruke den samme kampanjekoden: geek10 for å få 10% rabatt.

USP: Beskyttelsesportdeksler

Ta en titt på i-Blason

# 7. Spigen Liquid Air Armor Case

Spigens væskeluftarmeringsveske er fleksibel nok til å motstå fingeravtrykk-flekker. Denne slanke og formtilpassede saken holder seg i lommen i lang tid, og du vil ikke føle noe ubehag. Se på de moderne geometriske graveringene, som forbedrer grepet når du holder på den store iPhone Xs Max.

Den matte svarte saken ser fantastisk imponerende ut med sin moderne design. Den nøyaktige kuttede saken gir deg tilgang til alle viktige porter og knapper på iPhone.

USP: Moderne design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Case-Mate skinnveske

Case-Mate er et annet populært merke som lager premium iPhone-etui. Denne iPhone Xs Max veske er laget av ekte premium skinn. Det gir naturlig et høyt raffinement og enkelhet. Med denne saken vil du lett glemme bulk, ettersom denne saken er en stilig stil på den klassiske slanke saken.

Denne saken er kompatibel med trådløs lading, så du trenger ikke å fjerne den før du legger telefonen på en trådløs ladepute.

USP: Børstet mikrofiberinnredning

Sjekk ut på Amazon

# 9. Case-Mate Tøff sak

Metalliske knapper på denne saken får raffinert naturlig følelse på din iPhone, som er beskyttet av polstrede hjørner og myke, fleksible sider av denne Case-Mate-saken. Denne ett-stykke saken har en slank profil, men den kan beskytte din iPhone selv om den er droppet fra høyden på ti meter.

Kompatibel med trådløs lading, har denne saken en matt gjennomsiktig rygg som forhindrer alle disse fingeravtrykk. Det er uten tvil den beste saken som fremhever din personlighet og utseende.

USP: Metalliske knapper

Sjekk ut på Amazon

# 10. Case-Mate Fiber Case

Ser du etter fullstendig beskyttelse for din iPhone? Tenk på denne Case-Mate ekte karbonfibervesken, som tilbyr fem lag beskyttelse. Saken er droppetestet fra høyden på tolv fot. Et trådløst ladekompatibelt etui, det er tøft og ekstremt holdbart.

Du får trygghet om at iPhone-en din er sikker mot alle støt og dråper. Bortsett fra de solide funksjonene, er denne saken din motetilbehør i seg selv. Saken avslører din personlighet, som var skjult selv for dine barmvenner.

USP: 5-lags beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 11. Caseology Crystal Clear Case

Caseology har laget en beskyttelsesetui som er kompatibel med de fleste tredjeparts trådløse ladere, skjermbeskyttere og annet iPhone Xs Max-tilbehør. Denne ultratynne og gjennomsiktige vesken tilfører din iPhone minimalt med bulk.

Kaseologi har brukt et fleksibelt akrylmateriale for å gi bedre støtdemping. For langvarig klarhet og beskyttelse har Caseology brukt holdbart og ripebestandig materiale.

USP: Responsive knappdeksler

Sjekk ut på Amazon

# 12. Caseology Heavy Duty Case

Caseology lager iPhone-saker som samsvarer med livsstilen din. Denne tunge saken er for de som elsker eventyr. Før du legger ut for en, beskytt din iPhone Xs Max med en tynn, beskyttende rustning-dobbeltlags veske. Den tøffe designen og den robuste profilen beskytter den splitter nye telefonen mot flere skader.

Dets støtdempende TPU og holdbare PC-skall holder deg klar for ethvert eventyr. Vesken har militærinspirert design, solid kropp og ikke-klumpete profil.

USP: Militærinspirert design

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Ringke gjennomsiktig støtfangerveske

Ringke har utforsket tre dimensjoner av en perfekt sak - best passform, vern av militær karakter og innovasjon innen teknologi. Denne slanke saken har raffinert design og tilfører ikke bulk til iPhone-en din.

For beskyttelse har Ringke brukt drop-test-sertifisert PC-materiale og støtdempende TPU. Ringke har anti-riper og dual-coating teknologi for å beskytte din iPhone mot dråper og riper.

USP: Aktive berøringsteknologiknapper

Sjekk ut på Amazon

# 14. Ringke Heavy Duty-sak

Denne tunge saken fra Ringke står sterk på fire søyler: avansert design, dobbeltlags beskyttelse, komfortabelt grep og skreddersydd stil. Ringke har laget moderne og nyskapende Dual-X, som sikrer dobbeltlags beskyttelsesteknologi.

Denne Dual-X er styrket med TPU og PC, som gir dobbel beskyttelse mot støt og riper. For bedre og behagelig grep bruker Ringke Touch Active Technology for en mer naturlig følelse. Saken ser alltid stilig ut med den beste fargekombinasjonen sammen med overlegen beskyttelse.

USP: Personalisert stil

Sjekk ut på Amazon

# 15. Speck dobbeltlags etui

Speck har lagt to tøffe og holdbare beskyttelseslag til denne saken for å absorbere og spre støt. Ikke bekymre deg mer for uhyggelige uheldige støt og dråper da dette tilfellet er laget av ytre skall av polykarbonat og indre IMPACTIUM-fôr.

Sjekk den hevede rammen, som gir telefonen din ekstra beskyttelse mot riper, selv om du legger enheten ned. Nyt myk berøring og ripebestandig finish av Speck.

USP: Tøffe og holdbare lag

Sjekk ut på Amazon

# 16. OtterBox Commuter Series sak

OtterBox COMMUTER SERIES tilbyr en tynn og lett todelt veske som gir full beskyttelse mot dråper, støt og støt. Saken har også portdeksler for å hindre støv og rusk i å komme inn i telefonen.

Du kan skyve telefonen effektivt inn og ut av lommene. Denne slanke og elegante saken har to tøffe lag, inkludert en glidelokk og utvendig skall.

USP: Slank og elegant

Sjekk ut på Amazon

# 17. OtterBox Kickstand Case (Defender-serien)

Denne saken er hentet fra den populære Defender-serien med OtterBox. Defender-serien har robuste etuier, som effektivt beskytter din iPhone Xs Max. For forsiktighet i flere lag har OtterBox brukt det faste indre skallet og det myke ytre dekselet. Dens belteklips konverterer saken din til en kickstand for håndfri medievisning.

Denne 100% autentiske saken gjør deg klar til eventyr, da den forsvarer telefonen mot dråper, skitt og skrap.

USP: 100% autentisk sak

Sjekk ut på Amazon

Oppsummering ...

Tilfeller er de første varene du bør kjøpe når du har iPhone i hendene. Beskyttelse kommer først; Begynn derfor å plukke opp saker fra listen over.

Du vil utforske:

 • Beste kofangere for iPhone Xs
 • Beste iPhone Xs trådløse lader kompatible saker
 • Beste iPhone Xs batteri tilfeller
 • Beste iPhone Xs klare saker

Hvilken iPhone Xs Max veske vil du kjøpe? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Last ned appen vår for å utforske mer tilbehør til iPhone Xs Max.