Hvordan få iPhone Xs dybdekontroll på iPhone X, 8 Plus og 7 Plus

For meg er det som skiller seg ut i 2018-iPhonene det avanserte kameraet. Xs og Xs Max drar fordel av det overlegne kameraet og den robuste A12-brikken for å skape den fantastiske dybdeskarphetseffekten. Enda bedre, du kan også justere uskarpheten i bakgrunnen både før og etter å ha tatt skuddet.

Hvis du har en forkjærlighet for mobilfotografering, vil du gjerne legge hendene til dette nye tillegget. Men hva hvis du tenker omvendt og ønsker å få iPhone Xs / Xs Max dybdeeffektkontroll for å redigere uskarp bakgrunn på iPhone X, iPhone 8 Plus og iPhone 7 Plus?

Hvordan få iPhone Xs dybdekontroll på iPhone X, 8 Plus og 7 Plus

Selvfølgelig hadde det vært flott om det var et alternativ å finjustere bokeh-effekten på de andre iPhonene som følger med dobbeltkamera. Imidlertid er det ikke nødvendig å miste søvn over fraværet av denne varme funksjonen, da det er en smart måte å prøve ut denne funksjonaliteten takket i stor grad til noen av de beste tredjeparts kameraappene som Apollo, Focos, Depth Cam, Halide og mer .

Så, hvordan lar disse kameraappene deg bruke dybdeeffektkontrollen på din iPhone som ikke støttes? Det er en ganske enkel ting. Disse kameraappene drar fordel av dybdeskarphetsdataene slik at du kan finjustere uskarphetseffekten. Husk; de krever iPhones, som har dobbeltkamera.

Selv om alle de ovennevnte appene er imponerende, er de som jeg har prøvd ut og funnet enkle å bruke, Focos. Dessuten er den tilgjengelig gratis. Hvis du vil få mest mulig ut av alle de kule funksjonene, kan du oppgradere til premiumversjonen. I den følgende praktiske guiden, skal jeg ta gratisversjonen av denne appen til et snurr!

Slik bruker du dybdekontroll på iPhone X, iPhone 8 Plus og iPhone 7 Plus

Trinn 1. Først av, last ned Focos-appen på din iPhone-støttede iPhone (iPhone 7/8 Plus og iPhone X). Den er kompatibel med iOS 12/11 eller nyere.

Steg 2. Ta nå noen flotte bilder med portrettmodus på iPhone. Hvis du allerede har noen flotte portrettbilder, er du god til å gå.

Start deretter Focos-appen og velg Portrait-bildet du har klikket med bokeh-effekten.

Trinn 3. Deretter kan du sjekke glidebryteren som lar deg justere uskarpheten til bildet . Flytt den til venstre eller høyre for å endre intensiteten på den uskarpe bakgrunnen.

Her begynner den virkelige historien ...

Nå, det er en interessant ting som er verdt å nevne, er at du også kan endre fokuspunktet. For eksempel, etter å ha tatt skuddet, hvis du tror at en person (som ikke var hovedemnet mens du snappet bildet) skulle være hovedemnet, har du fleksibilitet til å skifte fokus. I det øyeblikket du endrer det, skifter appen automatisk oppmerksomheten. Voila, forskjellen er ganske åpenbar!

En annen bemerkelsesverdig funksjon ved denne appen er at den lar deg justere blenderstørrelsen fra f / 20 til f / 1.4. Til sammenligning lar iPhone Xs og søsknene deg endre størrelsen på blenderåpningen fra f / 16 til f / 1.4). Så du kan si at appen har gjort en god jobb i denne forbindelse.

Det er ikke alt; Du kan trykke på Shape-knappen for å endre formen på bokeh-effekten . Det gir deg også muligheten til å se uskarphet-effekten i mange former som 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 10. Husk; denne funksjonaliteten er tilgjengelig i den eneste proversjonen av appen.

Når du har redigert bildet ditt, klikker du på Lagre øverst til høyre.

Hvis du liker denne appen og vil få mest mulig ut av alle funksjonene, kan du gå for premiumversjonen. Per nå er den tilgjengelig for $ 0, 99 / månedlig, $ 6, 99 / årlig og $ 10, 99 / levetid.

Det er ganske mye det!

Hva med iPhone 8, 7, 6 Plus, etc?

For de som har enda eldre iPhones med et enkelt kamera, har vi avrundet noen av de beste portrettmodus-appene. Skulle du tenke på å ta en titt på bokeh-effekten på slike iPhones, kan disse appene være verdt å se på.

Innpakking:

Selv om det ikke er i full form, kan du definitivt ta rikelig med skiver ut av Xs-uskarphetseffektkontrollen; høflighet fra tredjepartsappene. Hvis du ikke vil oppgradere til de nyeste iPhonene og allerede har X og til og med de andre iPhonene som støttes med to kameraer, kan disse appene oppfylle forventningene dine med god effekt.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste videochat-apper for iPhone og iPad
  • Beste apper som lager collage for iPhone og iPad

Ønsker du å lese flere slike like spennende innlegg? Sørg for å laste ned appen vår og forbli innstilt på oss via Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar