Hvordan tilbakestille / gjenopprette Hosts-filen til den opprinnelige versjonen i Mac / Windows

Når du støter på iTunes-feil som 3194, anbefales det å redigere vertsfilen. Etter et visst punkt har du redigert vertsfilen din så mange ganger at den opprinnelige versjonen er helt borte. Selvfølgelig ville du ideelt sett opprettet en sikkerhetskopi av originalen, men i tilfelle du ikke gjorde det, slik kan du tilbakestille / gjenopprette hosts-filen i Mac / Windows.

Å gjenopprette vertsfilen er litt annerledes for Mac og Windows. Og selv i Windows er det annerledes for de forskjellige versjonene som finnes. Bare for å sikre at du ikke går deg vill i prosessen, har vi gitt støttesiden for Windows (tilbakestilling av vertsfil). Sørg for at du sjekker det også.

Tilbakestill Hosts-filen på Mac:

På en Mac inneholder vertsfilen for det meste ingenting mer enn et par linjer med aktiv kode. Resten av tingene er bare kommentert (beskrivelse av selve vertsfilen).

For å tilbakestille vertsfilen, skal vi åpne vertsfilen i en tekstredigerer, erstatte hele filen med standardteksten og lagre den. Det er det.

 • Naviger til Find → Gå til mappe fra Finder
 • Skriv dette i vinduet Gå til mappe: / private / etc / hosts
 • Klikk og dra vertsfilen fra skrivevinduet til skrivebordet. (vi gjør dette fordi vi ikke kan åpne vertsfilen direkte og redigere den)
 • Dobbeltklikk på vertsfilen (på skrivebordet), så åpnes den i TextEdit (eller hvilken som helst standard teksteditor på Mac-en)
 • Slett alt i det. Kopier følgende tekststykke og lim den inn i vertsfilen.
 ## # Vertsdatabase # # # localhost brukes til å konfigurere tilbakekoblingsgrensesnittet # når systemet startes opp. Ikke endre denne oppføringen. ## 127.0.0.1 localhost 255.255.255.255 broadcasthost :: 1 localhost fe80 :: 1% lo0 localhost 
 • Lagre denne filen
 • Åpne vinduet Gå til mappe og åpne / private / etc / hosts igjen.
 • Dra vertsfilen på skrivebordet tilbake til / etc / -mappen. Du vil bli spurt om den eksisterende vertsfilen. Velg Erstatt og autentiser med administratorpassordet når du blir bedt om det.

Start Macen din på nytt og start iTunes på nytt for å få ting til å rulle igjen.

Tilbakestill Hosts-filen på Windows:

Den enkleste måten å gjøre dette på ville være å bruke Microsofts Fix It for å tilbakestille vertsfilen. Hvis du klikker på denne Fix it-koblingen, laster den ned en msi-fil. Å kjøre dette fører deg gjennom en veiviser som fikser vertsfilen automatisk.

Fix It-metoden fungerer ikke for Windows 8. Slik tilbakestiller du vertsfilen manuelt i Windows 8 (den manuelle metoden fungerer også i alle andre OS-versjoner):

 • Åpne Notisblokk
 • Gå til denne siden og kopier teksten til vertsfilen for din OS-versjon. Ulike vertsfilinnhold eksisterer for forskjellige Windows-versjoner (selv om de varierer litt).
 • Når du har limt inn teksten i Notisblokk, lagrer du filen som "verter" - inkluder sitatene. (Dette er fordi du ikke vil lagre filen som en txt-fil). Lagre det på skrivebordet slik at du enkelt får tilgang til det i løpet av de neste trinnene.
 • Nå åpner du dette stedet: % WinDir% \ System32 \ Drivers \ Etc. Du kan gjøre dette ved å åpne Run og lime inn plasseringen her.
 • Når mappen åpnes, drar og slipper du vertsfilen fra skrivebordet inn i mappen. Du blir bedt om å erstatte filen og deretter bli bedt om administratorpassordet.

På en Windows-maskin må du sørge for å kopiere og lime inn vertsfilens innhold som gjelder OS-versjonen din.

Med denne enorme oppdateringen / oppdateringen til hosts-filen, kan det være lurt å starte datamaskinen på nytt. Vertsfilen brukes vanligvis bare for å kartlegge webadresser til bestemte IP-adresser og til å blokkere nettsteder (ved å omdirigere / kartlegge dem til ugyldige / uriktige IP-adresser).