Slik skriver du Emoji på Mac OS X El Capitan eller Yosemite

Du kan uten tvil bare skrive ned alle e-postmeldinger, tweets og andre meldinger i vanlig gammel tekst, men dette høres ikke morsomt ut i det hele tatt. I disse dager kan ikke samtaler anses som fullstendige hvis det ikke er bruk av uttrykksikoner (eller emoji). Og det er så mye rettferdig og rimelig å bruke dem. Tross alt hjelper emoji ikke bare med å uttrykke følelser og følelser på en overlegen måte, men gir også fascinerende og hyggelig stemning til dine flate diskusjoner.

Det er enkelt å bruke emoji på en iPhone, men noen brukere blir forvirrede når det gjelder tilgang til og bruk av emoji på sin Mac. Så vi har en enkel guide som hjelper deg å begynne med å bli en emoji-ekspert. Gjør deg klar for litt moro!

Slik skriver du raskt inn Emoji på Mac OS X El Capitan eller Yosemite

Apple har nylig lagt til en rekke forbedringer, for eksempel tilbyr det uttrykksikoner integrert med Mac. Fremgangsmåten for å komme dit er imidlertid ikke så mye åpen. Så, slik kan du få et smil til Mac-en.

Trinn 1. Få først et sted å sette inn en emoji. Dette kan være et hvilket som helst tekstfelt.

Steg 2. Trykk på kommando- og kontrolltastene etterfulgt av mellomromstasten på tastaturet.

Trinn 3. Dette viser tegnpaletten, der du må klikke på Emoji-ikonet i sidefeltet.

Trinn 4. Klikk på en hvilken som helst emoji, så blir den satt inn i teksten din.

Trinn 5. Når du er ferdig, klikker du på den røde sirkelen i øverste venstre hjørne av tegnpaletten for å få den til å forsvinne.

Se opp for å raskt skrive Emoji på Mac med snarveier:

Apple tilbyr emoji fra flere kategorier: Mennesker, natur, mat og drikke, feiring, aktivitet, reise og steder, og objekter og symboler.

Denne lille japanske grafikken kan uttrykke alt fra glede til jetlag, og det er derfor jeg trenger dem rett foran øynene mine. Så for rask tilgang, kan du også legge til tegnpaletten i menylinjen. Bare åpne opp preferansen for tastatursystemet, og kryss av for "Vis tastatur og tegnvisning i en menylinje."

Når du har brukt en emoji, vises den i listen over de nylig brukte ikonene. Du kan også bruke søkefeltet til å finne emoji du vil bruke. Prøv det med "hund" eller "poo" eller "kyss."

Hvis du bruker emoji med noen form for regelmessighet, vil du finne deg tilbake til igjen og igjen. Og ærlig talt, dette fungerer som en revolusjon. Jeg sendte nettopp 100 av dem. Vil du tro? Legg igjen en kommentar nedenfor så viser jeg deg hvordan!

 

Legg Igjen Din Kommentar