Slik fjerner du iOS 13 Beta og installerer offisiell utgivelse

Nå som Apple har gitt ut den offentlige versjonen av iOS 13, vil brukere av iPhones og iPads gjerne oppdatere enhetene sine. Jeg har brukt beta-versjonen av iOS 13, og vil nå bytte til den offisielle utgivelsen. Sammen med meg kan du også gå til den offisielle versjonen. I dag skal jeg vise at du kan fjerne iOS 13 beta og installere den offisielle utgivelsen.

Før du går foran, må du sjekke kompatibiliteten til enhetene dine. Merk at hvis din nåværende iPhone eller iPad ikke er kompatibel med det nyeste Apple-operativsystemet, kan du ikke bruke funksjonene. Uten mye bløt kan du gå foran og avslutte iOS 13 beta-programmet først.

Slik oppdaterer du iPhone fra iOS 13 Beta til offentlig utgivelse

Før du oppdaterer enheten din til den offisielle versjonen av iOS 13, må du ta en full sikkerhetskopi av dataene dine. Under overføringen fra beta til publikum kan du miste verdifulle data. For å unngå denne situasjonen, bør du ta sikkerhetskopi av iPhone-en din. Når du har tatt sikkerhetskopi av enheten din, følg trinnene nedenfor. Vi har nevnt to metoder: å bruke iPhone / iPad og via iTunes på din Mac.

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din.

Steg 2. Nå trykker du på Generelt.

Trinn 3. Trykk deretter på Profiler → Trykk på iOS 13 og iPadOS 13 Beta-programvareprofil.

Dette alternativet sees bare på de enhetene, som kjører iOS 13 beta. Hvis du bruker den offisielle iOS 12, finner du ikke profiler på enheten din.

Trinn 4. Trykk på Fjern profil (sist sett med røde skrifter).

Trinn 5. Apple ber deg om å oppgi passordkoden for skjermlåsen ; skriv inn passordet.

Trinn 6. En pop-up vil sveipe opp fra bunnen; Dette ber deg om å trykke på Fjern- knappen. Til slutt trykker du på Fjern- knappen for å bli kvitt iOS 13 beta-profilen fra enheten din.

Dette er ennå ikke gjort; du må slå av iPhone-en din. For å starte iPhone på nytt, holder du bare nede på / av-knappen i noen sekunder til du ser en Apple-logo på skjermen.

Når du har fjernet beta-profilen til iOS 13 fra enheten din, kan du laste ned og installere den offentlige versjonen via en over-the-air-oppdatering.

Slik oppdaterer du iPhone / iPad til den offisielle versjonen av iOS 13 via iTunes på Mac / PC

Noen brukere liker å bruke iTunes til å oppdatere iOS-enhetene sine til den nyeste offisielle versjonen av iOS. Her er den detaljerte metoden.

Trinn 1. Først må du slå av iPhone eller iPad.

Steg 2. Deretter kobler du enheten til Mac eller datamaskin via lynkabel.

Trinn 3. Hold enheten koblet til datamaskinen og trykk og hold nede sleep / wake og home knappene samtidig. Hvis du bruker iPhone 7 eller nyere, må du holde nede side- og volumknappene.

Merk at du ikke skal slippe knappene selv om du ser en Apple-logo; du må holde knappene til enheten viser symbolet for gjenopprettingsmodus.

Trinn 4. Klikk på Oppdater på datamaskinen din.

Trinn 5. Datamaskinen din ber deg om å klikke på Oppdater-knappen for å laste ned og installere den offentlige profilen til iOS 13.

Trinn 6. Klikk til slutt på Godta-knappen for å godta vilkårene og betingelsene.

Sett iPhone 8 eller nyere i gjenopprettingsmodus

Hvis du eier en iPhone 8 eller nyere enheter, må du følge en litt annen metode.

Trinn 1. Lukk iTunes (hvis det er åpent på Mac eller datamaskin).

Steg 2. Nå kobler enheten til datamaskinen gjennom lynkabel.

Trinn 3. Start iTunes.

Trinn 4. Trykk og slipp volumet opp, og trykk deretter og slipp volumned-knappen; neste trykk og hold nede sideknappen til skjermbildet for gjenopprettingsmodus ikke vises på enheten din.

Du har gjort det! IOS-enheten din vil laste ned og installere iOS 13 eller iPadOS 13.

Hvis enheten gir deg to alternativer for "Oppdater" og "Gjenopprett", bør du velge den første, dvs. Oppdater. Hvis du velger Gjenopprett, vil den slette alle enhetsdataene dine. Hvis du allerede har tatt sikkerhetskopi av enheten din, bør du ikke bekymre deg.

Har enheten din allerede iOS 13.1?

Noen brukere har oppdatert iPhones og iPads til iOS 13.1 beta; for dem vil bruk av iOS 13 være en nedgraderingsopplevelse. Med andre ord, de må nedgradere enhetene sine til iOS 13 offisiell utgivelse fra iOS 13.1 beta-versjon. Du kan følge en enkel metode for å nedgradere fra iOS 13 beta.

Det var alt folkens!

Pakk inn ...

Apple har introdusert noen ekstraordinære funksjoner i iOS 13, og den kalles med rette den mest funksjonsrike programvareoppdateringen noensinne. Ved å følge de to ovennevnte metodene, kan du begynne å bruke og utforske iOS 13 på iOS-enheten din. Du må imidlertid forsikre deg om at enheten din er kompatibel med det nyeste operativsystemet til Apple.

Relaterte innlegg:

  • Slik omorganiserer eller fjerner du apper på iPhone og iPad som kjører iOS 13
  • Slik aktiverer du mørk modus i iOS 13
  • Slik oppdaterer du appene dine på iPhone og iPad i iOS 13 og iPadOS
  • Slik bruker du syklussporing i iOS 13

Hvilken iOS 13-funksjon liker du mest? Legg igjen svaret i kommentarfeltet nedenfor. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Last ned appen vår for å lese andre utmerkede funksjoner på iOS 13.

 

Legg Igjen Din Kommentar